אההההה........... O__O;

Inimi

New member
אההההה........... O__O;

טוב המ המ.. אה.. כן ^^; אני.. אה.. איך קוראים לי שוב? O.O; אה כן, מעיין! D: חח שלומות? ^^; המ המ אני חדשה? O.O;; אני שונאת לעשות הודעות כאלו >.>;;; המ המ... אני אוהבת נארוטו .___.; *מרגישה מטומטמת (קול פנימי: זה פורום נארוטו, דה! >.> )* המממ... אני מהמרכז ו... יש לי עוד מעט יום הולדת! DDD: מוחהחהחה XD ואני מכירה את עמרי XD; ו ו... <.<; >.>; אני שונאת את סאסקה!!! >___________< שימות! איטאצ'י רולז X3 אפרופו איטאצ'י, אני מתחפשת אליו בפורים, יש כאן מישהו או מישהי שרוצים להתחפש לקיסמא? O.O או לסאסקה? (אני עושה פאנסרבייס X3 ) אבל קיסמא דחוווווף! O__O

shringunboy

New member
ברוכה הבא ^()^

אני חושב שאני יתחפש לאנבו קאקאשי.......>_< ....בישי

remundo

New member
יאאא

ברוכה הבאה חמודה, בהצלחה עם הקאסט ^^ (אני לא אצטרף בגלל נסיון עבר לא נחמד בנושא.) (טוב נו, אז תמיד רציתי להתחפש למשהו ועדין אל יצא לי להתחפש מעולם, אלא אם מחשיבים איזה ויזרדמון אחד שהייתי בפורים של כיתה ז, אבל זה היה הרבה לפני שמישהו חשב בישראל על אנימהקון בכלל וכל הכיתה שלי חשבה שהתחפשתי למשהו מהארי פוטר ;;;) (וגם אז בכלל רציתי להתחפש לטנטומון אבל הייתי עצלנית מידי בשביל להשקיע בתחפושת. ויזרדמון הוא פשוט אחד הדיג'ימונים שנראים יותר אנושיים מבין אלה שאהבתי, וזה הכל.) (חוץ מזה שהרעיון להשתתף בפאנסרביס מפחיד אותי ;;) אה, וגם אני שונאת את סאסקה ^^ (אבל גם את איטאצ'י אני שונאת. אני סתם כמו ילדה קטנה ששונאת את הרעים ואוהבת את הטובים. סאסקה רע!)

Inimi

New member
חחח

אני שונאת את סאסקה בגלל שבהתחלה הוא היה טוב ואז אח"כ הוא ניהיה ממש מאניק ואח"כ הוא ניהיה רע והוא רצה להרוג את נארוטו >< ואת איטאצ'י אני גם באה לחנוק אותו רוב הזמן אבל אני סולחת לו כי האמת בהתחלה היה ממש אדיש כזה ולא יודעת, הוא לא ממש היה טוב תמיד אז .___.; טוב, הוא דמות שלוטת קיצר XD ותודה בכל זאת 3: אבל אולי תשקלי שוב? ;; פליז פליז? ואל תדאגי, אני לא באמת אנשק אותך XD זה רק אם יבקשו ממך להיות האוקא שלי (כן, תרגמו לי משפט ליפנית רק בשביל הקטע הזה *מתאמנת על קול בישי והגייה* )

remundo

New member
well, i do wanna cosplay

at the next con (& at the whole cons too) but as i know myself, it's gonna stay as a wish.. ;; (i've always wanted to take a cast, but i've never done it. Oo) PS it's the computer here which have no hebrew, i gess my english is unstandable and im sorry for that.

Riku FanBoy

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

את לא מכירה אותי, אני שינג'י, אבל אני מברך אותך לפורום. (גם שונא את הזבל הבישי הזה >< אבל איטאצ'י באמת שולט, אפליו שהוא שם לק סגול. סגול = בארני) היית בקום הקודם? בת כמה את? מה המצב? נכון שאני שואל שאלות מעצבנות? XD ברוכה הבאה!!! את תהני פה, אם לא תעצבני את ליאת, יותר מדי. מי זאת ליאת? את תביני ברגע שהיא תראה שאת שונאת את סאסקה XD... >_>.. מממ... מגניב... בכל מקרה... ברוכה הבאה, השתלבות מהירה, וכל שאר החרטה שאומרים לחדשים. להנות פה, זה בטוח יקרה. אז, תהני ^_^

Inimi

New member
O.O;

חח תודה XD המ המ... הייתי בשני הקונים (אנימהקון ואה?קון) בקון של פורים הייתי הוינסנט ה-3 עם השיער החום שלא היה יכול ללכת XD ו ו באה?קון לא הייתי כלום X.X; וסתם מכרתי וולסקרולים אצל גיא יאי X3 אני אהיה בת 16 D: ומצבי טוב, בהתחשב בעובדה שעשו כאן אלף הודעות בזמן שאני הייתי בדיזי, קנו לי וולסקרול של איטאצ'י וסאסקה ליום הולדת ופאטצ' שלו ואכלתי סושי X3 אז אני ממש לא מעודכנת XD

Inimi

New member
XD

לא שכחתי אותך, פשוט לא הייתי כאן יא באקה X3 חמוט 3:

Envious

New member
לאאאאאאאאא איך סאסקה ימות ?=[

מה יהיה אז עם איטאצ'י המסכן ~~~ =[ וברוכה הבאה (מזל טוב חחח )

Inimi

New member
lol

שאלה טובה XD אני לא חובבת שונן איי שלהם אבל אני מקווה שיעשו אותו האוקא שלי (אם יהיה) ברגע שאני אשאל *מנסה לזכור בערך אבל הולכת להעתיק את המשפט* Yo Uchiha Itachi desu, Ore no uke o nakunashita,kimi no tetsuda ga hitsuyo desu, Yaoi fan-gaaru, atarashii ga mitsukeru o tame ni תרגום: Yo, Uchiha Itachi desu. I'v lost my Uke. So thats why, I need your help, Yaoi fangirls, to find me one. please. 3: (הריעו לסאנסמאה השולט שתירגם לי! XD )

A K I R A

New member
ברוכה הבאה D:D:D:D:

בהצלחה עם התחפושת~ :O ולמה לשנוא את ססקה??

למעלה