אההההה

S c a r l e t t

New member
אני מסכימה עם צפניה (לשם שינוי)

לברוח מהצרות זה לא הפתרון, ובטח ובטח שלא להתנשק עם הקטור. נשיקה זאת בגידה בדיוק כמו כל דבר אחר. טיילור עשתה טעות, זה רק הופך אותה לאושית יותר, אני לא מבינה למה לנסות להצדיק ולתרץ את מה שהיא עשתה. כן, היא בגדה בבעלה והסיבות שהיו לה ממש לא רלוונטיות לעניין. היא יכלה יפה מאוד לחכות שהוא יחזור ולהגיש לו מסמכי גירושים, או לפחות לנסות לדבר איתו על זה. אבל היא אפילו לא אמרה לו שהיא כועסת עליו..

Indiman1

New member
יש לך רק טעות אחת../images/Emo26.gif

היא לא זרקה את עצמה על הגבר הראשון שהיא ראתה, אלא זה הקטור שזרק עצמו עליה. זה שהיא הגיבה לנשיקה זה כבר משהו אחר..

Shiri from the block

Active member
אוי נו באמת כשברוק עושה משו אתם לא אומרים כלום על זה שסטפני כל שנייה מתערבת, או גם טיילור (בדיוני רכילות שלהן הקבוע) אבל כשברוק מתערבת פתאום זה אסור? זה בדיוק הנקודה שלי-שלטיילור ולסטפני אתם מרשים הכל אבל כשזה נוגע לברוק זה פתאום אסור. ועזבו את זה שאצל ברוק היא עשתה מלא דברים לא טובים, לא על זה אני מדברת, אני מדברת על מקרים ספציפים ולא מכלילה את כל חטאי הסדרה.

faery18

New member
שוב ההשוואה הזאת בין ברוק לטיילור?

זה פשוט מצחיק.. להשוות מישהי כ"כ ישרה והגונה (אוי נשיקה אחת..) למישהי שכל יום מוצאת לה "סול מייט" אחר, זה כבר ממש הזוי. נכון, אולי הנשיקה הזאת הייתה פזיזה מידי, אבל עדיין לטיילור הייתה סיבה טובה, החג הראשון שלה מאז שהיא חזרה-והיא לבד!
חוסר תשומת הלב של בעלה זה מה שהביא את טיילור להגרר למעשה הזה. המעשים של ברוק הם לא מוצדקים בכלל. כל יום היא מוצאת לה מישהו אחר! אם זה לא רידג' אז זה ניק אם זה לא ניק אז זה דנטה וכו'.... דיי! נימאס כבר מימנה. והיא עוד מעזה להתחסד בפני טיילור.. גיב מי אה ברייק... אין לה שום זכות לעשות את זה כי זה 1000000000000 חטאים שלה מול נשיקה קטנה של טיילור שגם זה היה ממצוקה.

Gn434

New member
אבל טילור היא קדושה

הציפיות ממנה הרבה יותר גבוהות.

למעלה