אההההה

ענת 19

New member
אההההה../images/Emo12.gif

גדול גדול!!! ברוק תפסה את הקטור וטיילור ענק! הקץ לנישואי טיילור ורידג'. הגיע הזמן שיהיה לטיילור מישהו יותר נורמלי מרידג'. לחיי הרגע!!!

Indiman1

New member
אם זה מה שאתה אומר על טיילור,

שכולה התנשקה עם הקטור, אז מה נגיד על ברוק ?

rachelMcfadden

New member
../images/Emo185.gifבאמת היה גדול!

אבל זה גם היה ברור שברוק תהיה זאת שתתפוס אותם על חם... יותר טוב אבל... טיילור ממש לא צריכה את רידג'. ושאר הדברים בפרק- ת'ורן ודרלה חביבים, אבל לא מעניינים, וכנ"ל אריק וסטפני, קצת מיצינו את הריבים בינהם נראה לי

ענת 19

New member
שמתם לב למשהו מוזר...

דרלה ותורן יור מדי אבל באמת יותר מדי שזופים... במיוחד דרלה שזה בסדר אם היו חוסכים מאיתנו את הבגד ים... מה שהכי מוזר שהם שניהם היו במרפסת מתגפפים להם וסאלי יושבת בבית ומחכה שמה...? שהם יסיימו. בכלל מה הקטע הזה שהם הביאו אותה לחגיגת ג'קוזי? אולי הם חשבו שהיא תביא בגד ים? בקשר לברוק, כן זה באמת היה צפוי. אבל ככה זה ביפים והאמיצים...

Indiman1

New member
זה היה ברור שזה מה שיקרה

כל הפרק הקודם היה סביב טיילור - - על האכזבה שלה מרידג', האינפנטיל שמעדיף לעבוד, - על הקטור שמנסה לשכנע אותה בפעם האלף, - על סטפני וברוק שמתווכחות עליה בדיוק כשהיא מגלה את האמת המרה, ושסטפני מתרברבת עד כמה היא מוסרית, נאמנה ובלה בלה בלה.. והיום כשברוק הגיעה לבית שלהם זה היה ממש ברור שהיא תראה אותם עושים דבר זימה מסויים
(מה יש לה לעשות שם בליל השנה החדשה ? אני לא קונה את הסיפור של "רידג' אמר לי להביא את RJ..") והאמת שחשבתי שיהיה יותר מסתם נשיקה
ציפיתי ליותר, ובסוף כולה נשיקה וברוק פעורת פה כאילו ראתה אותם שוכבים או משהו.... היא עשתה דברים פי אלף יותר נוראיים מזה עד כדאי שהיא תרגע ומהר... טוב, אני יודע שזה כנראה לא יקרה
אבל אתם יודעים מה הכי היה מוזר לי בפרק - לראות את טיילור בבגדים תחתוניים שברוק בדר"כ לובשת.. זה היה מוזר ומצחיק באותה מידה

Indiman1

New member
טיילור, טיילור ועוד טיילור ../images/Emo9.gif

רק כשדיברתי על זה שטיילור הפכה לדמות משנית, הנה היא חוזרת ובגדול !
אוי, הפרקים האחרונים היו טובים!! והולכים להיות גם בהמשך לפי הפרומו בסוף של הפרק היום ! אז ברוק כנראה תתרברב עכשיו אחרי שהיא תפסה את טיילור והקטור על חם, ושוב אני אומר - במקומה הייתי שותק כי לה יש יותר ג'ורה מאשר לטיילור בכל הקשור לבגידות וזוגיות... ולטיילור אני אומר - go for it !! זו הזדמנות פז להיפטר מרידג' !

Shiri from the block

Active member
סליחה?? במקום ברוק היית שותק?? יעני אז כשברוק עושה דברים כאלה אצלה לא צריך לשתוק, הא? אצלה צריך ללכת לידע את כל העולם מה היא עשתה אבל כשזה מגיע לטיילור צריך לשתוק?? לא חשוב שאצל טיילור זה לא סדרתי אבל העובדה היא שהיא בגדה בריג', ולכם זה לא מזיז.. אבל אם זאת הייתה ברוק הייתם ישר קופצים ומקללים אותה.. האא ודווקא זה שטיילור עושה דברים כאלה אמור להיות יותר גרוע, כי היא כביכול "קדושה" וכשדמות כזאת עושה משו רע אצלה זה נחשב יותר חמור מאשר אצל ברוק שאצלה כבר רגילים לזה וזה כבר לא מזיז לאף אחד.

Indiman1

New member
בסדר, בסדר רק על תתנפלי עלי..

יש משהו במה שאת אומרת, היא אולי לא צריכה לשתוק. אבל מה שהתכוונתי להגיד זה שהיא עשתה דברים הרבה יותר נוראיים מהנשיקה המסכנה הזו, ושהיא לא תתחיל להצטדק לי פתאום (עוד לא ראיתי את הפרק של היום אז אני לא יודע עדיין מה היא עשתה). ושטילור תעשה דברים כאלה זה אכן עושה את הנשיקה חמורה יותר אבל בכל זאת..

Shiri from the block

Active member
לא התכוונתי להיתנפל, סורי וכשאמרת "ושהיא לא תתחיל להצטדק לי פתאום" אל מי התכוונת?../images/Emo12.gif

Indiman1

New member
התכוונתי לברוק

ואל תדאגי, לא לקחתי את זה קשה. ה-"על תתנפלי עלי" היה יותר בצחוק

Indiman1

New member
אויש.. ../images/Emo163.gif

אני לא מאמין שכתבתי "על" ולא "אל" ..

S c a r l e t t

New member
it's about time../images/Emo45.gif

לטיילור מגיע הרבה יותר טוב מרידג', מה זה היחס הדפוק הזה?! אישתו בבית אחרי מיליון שנה שהוא לא ראה אותה, מתה לחגוג איתו את הכריסמס ואת השנה החדשה והאדיוט הזה עובד בפריז. אם היא היתה מספיק חשובה לו אז הוא יכל להגיע לאל.איי לחגים ולחזור, זה לא כזה בעייתי כשיש לך מטוס של החברה צמוד ומחכה רק לך. הקטור חפר לטיילור אבל כל מה שהוא אמר היה נכון, מגיע לה הרבה יותר טוב מרידג', וחבל שלא רידג' היה זה שראה את הנשיקה. אני דווקא חושבת שיצא מזה רק טוב אם ברוק שפיתחה פתאום חוש מוסר ואמינות
תחליט ללכת לרידג' ולספר לו מה שהיא ראתה. כמו שדרלה אמרה זה לא רק הקטע של לא להיות בבית בחגים, זה בכלל היחס והזלזול שלו בה, שתתגרש ממנו. הוא פשוט אידיוט, והוא גם לגמרי קלולס לגבי זה, לא נראה לו שיש משהו לא בסדר בהתנהגות שלו...

faery18

New member
ברוק היא תינוקת../images/Emo95.gif

כל מה שמעניין אותה זה "להחזיר" לטיילור היא כזאת תינוקת.. אני מצדיקה את הנשיקה של טיילור עם הקטור, לו לפחות איכפת מטיילור. הבנאדם לא יכל לבוא בחג?? היה לו כ"כ קשה לחגוג את החג יחד עם אישתו שעד לפני כמה זמן נחשבה למתה?? גועל נפש! לטיילור הייתה סיבה טובה מאוד להתנשק עם הקטור. אין בכלל מה להשוות את כל החטאים של ברוק לנשיקה הקטנה והמסכנה הזאת של טיילור והקטור, מה גם שהנשיקה הזאת הייתה מוצדקת! החטאים של ברוק רבים יותר וממש אבל ממש לא מוצדקים. חוצמיזה, מה פיתאום ברוק מגנה על רידג' מה קרה עכשיו הוא כן הסול מייט שלה?? מה קרה לניק?? עבר זמנו?? היא פשוט הורגת אותי.. איך שהיא מחליפה אותם כמו גרביים...

S c a r l e t t

New member
אני דווקא לא מסכימה

אני לא חושבת שבגלל שמדובר רק בנשיקה אז הבגידה שלה מוצדקת. וגם העובדה שרידג' בפריז בחגים לא בדיוק מצדיקה את זה, בגידה זו בגידה לא משנה מי הבוגד ומה הנסיבות המקלות שלו. טיילור בגדה ברידג' וזה שהיא רק התנשקה עם הקטור לא הופך את זה לפחות בגידה. ברור שהחטאים של ברוק רבים וחמורים יותר אבל זה לא הופך את המעשה של טיילור למוצדק. אני פשוט לא מבינה מה הקטע של ברוק להתערב ולנסות להרוס את הנישואים האלה רק מתוך הצורך שלה בנקמה או באיזשהי סגירת מעגל

faery18

New member
נשיקה זאת לא בגידה.

ולפי דעתי היא דווקא מאוד מוצדקת. בעלה לא שם עלייה, אז מה היא אמורה לעשות??

בואי נראה

לדבר איתו על זה? אולי להיפרד ממנו? אולי להתגרש? למה ללכת ולזרוק את עצמך על הגבר הראשון שאת רואה?

למעלה