אההההה שמן!!

איזה מלאך ומושלם !!!

איך הוא היה אתמול מזה יםה נתנו לו את הפרס ... הוא לבש זינס מזה מהמם טוב כל דבר נראה עליו מהממם !!! מושלמון !!!

כ"נ לא הייתה צריכה לזכות.

תכנית ממוסחרת ומכורה
אבל הכי קטעים עם הראל
בדיוק היו אמורות לבוא חברות, אחת באה ובאתי להמשיך בטלוויזיה כדי לראות מה קרוה עם שלומי, פתאום אני רואה את הראל בלי אזהרה שהוא אמור להיות שם, יפה ומושלם כהרגלו ובלי שום אזהרה נתתי צעקה לא מהעולם למראה הראלי וחברה שלי לא שמה לב אליו עוד ונבהלה
וכמובן היא חייבת לשבח את מויאל הזה

מה חברה שלי אמרה על מויאל?

אם לזה התכוונת היא אמרה: איזה מתוק, איזה חמוד, ואז היא הצביעה על לירון לב ועליו ואמרה איזה חמודים הם, וכמובן, אי אפשר בלי לרדת ירידה על הראל, והיא אמרה הם חמודים לא כמו ה... (את מבינה כן?) הזה... בערך משהו כזה היא אמרה...

כשראיתי אותו לא יכולתי כבר לצעוק...

שתיי סיבות: א. נעצרה נשימה ,הוא היה שם מדהים כהרגלו. ב. צעקתי שסעדו עלה וסבן היתעלף אז כבר כאבו לאימא שלי האוזניים ,העדפתי שלא ליצעוק ... מושלמון
-קרן-

i love skat

New member
ראיתיי אותו,איזה פשושייי..!!

הוא באמת היה נראה קצת עצוב, אני חושבת שזה בגלל שהוא כל היום בחזרות למחזמר אז הוא עייף, הוא בגלל שהוא היה חולה והוא עדיין לא מרגיש טוב טיפה!!
בקיצוררר...הוא נראה טוב גם שהוא עייף!!

skaatit 1

New member
זו פעם ראשונה...../images/Emo124.gif

שאני נכנסת לפורום ב-msn,וקראתי שיש שם בנות שמודאגות מהמצב של הראל בטקס...ואפילו מאחרי המפגש...
ראיתי שוב את הסירטון (הקטע שבו הם קבלו את הפרס), וזה באמת מתחיל להדאיג אותי... לירון לב כאילו מנסה לעודד אותו..וזה מוזר.... יש למשהי השערות מה קורה לו? אני מקוה שהוא בסדר...
ושחס וחלילה לא קרה לו משהו.. הם קבלו פרס ובכל זאת הוא היה מדוכא...לא ממש חייך, וזה הדבר הכי מוזר ומשונה...

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif קראתי משהו שדאגו לו../images/Emo178.gif

ושראיתי שוב לא שמתי לב, אבל רציני הוא נראה לא טוב? אני מקווה שנוני ירגיש טוב ושהכל בע"ה יהיה בסדר.

i love skat

New member
אני יודעת מה קרה להראלל!!

ולמה הוא היה בבאסה.. אוקיי אז ככה.. הוא שמע על התקרית של שלומי והוא רצה ללכת לבדוק מה קרה לו אבל לא נתנו לו,והוא מאוד אהב את שלומי והוא היה קצת בחרדה ועצוב ודואג בגלל זה הוא היה כזה בבאסה, כי הוא גם אמר שמתי שסיפרו על כל הקטע עם התוצאות אז הוא דאג למתמודדים וזה, אז כנראה עכשיו שאחד התעלף אז הדאגה שלו היא יותר גדולה..איזה נשמה הא?!...
אבל אני בטוחה שעכשיו הוא הרבה יותר שמח ומאושר ששלומי מרגיש טוב יותר..

skaatushonet

New member
כן אבל

כן אבל הטקס היה לפני כוכב נולד הוא לא יכל לדעת...הלוואי שזה נכון

moranooosh

New member
לא נכון

הטקס היה שידור חי. השידור שכ"נ זכתה לא היה שידור חי.

למעלה