לצפייה וקליפ חמוד אהבתי את הקטע שהוא ברכבת חחחחח קורע הוא מזכיר את סבג' חחח חמוד
ה המכורה השבטית New member 18/7/04 #15 לצפייה וקליפ חמוד אהבתי את הקטע שהוא ברכבת חחחחח קורע הוא מזכיר את סבג' חחח חמוד
A ailag New member 18/7/04 #24 להוריד זה חוקי רק אם לאתרים הנ"ל יש אישור מדארן/סוני (אני משערת שהזכויות על הקליפ שייכות לדארן ולסוני) וגם אז, אמורים לקשר לאתר עצמו.. לפחות זה מה שאני חושבת. יש הרבה פחות סיבוכים בפורומים שלא נמצאים באשכול המוזיקה
להוריד זה חוקי רק אם לאתרים הנ"ל יש אישור מדארן/סוני (אני משערת שהזכויות על הקליפ שייכות לדארן ולסוני) וגם אז, אמורים לקשר לאתר עצמו.. לפחות זה מה שאני חושבת. יש הרבה פחות סיבוכים בפורומים שלא נמצאים באשכול המוזיקה
L Lost Lullaby New member 18/7/04 #18 צליל אני אוהבת אותך ../images/Emo7.gif נכון הקטע באוטובוס? אז הייתה הגרלה במועדון והיו מעריצים שזכו להופיע שם אני מכירה אחת, היא איתי באותו פורום של דארן החו"ל *ממשיכה לצפות*
צליל אני אוהבת אותך ../images/Emo7.gif נכון הקטע באוטובוס? אז הייתה הגרלה במועדון והיו מעריצים שזכו להופיע שם אני מכירה אחת, היא איתי באותו פורום של דארן החו"ל *ממשיכה לצפות*
L Lost Lullaby New member 18/7/04 #20 הרשו לי לנצל"ש- PITP ישודר ב- STARWORLD באוגוסט, בינתיים הם לא מביאים תאריך מדוייק, אבל אני אעדכן אתכם.
הרשו לי לנצל"ש- PITP ישודר ב- STARWORLD באוגוסט, בינתיים הם לא מביאים תאריך מדוייק, אבל אני אעדכן אתכם.