אהההההה

מיטץ

New member
אהההההה../images/Emo3.gif

סורי על ההודעה החדשההההה נצל"שו חופשייייי אורלנדו בדף הראשיייייייי של MSN פההההה

Anwanis

New member
מזדחלת רגע מהמחילה שלי כדי לשאול...

מאיפה לקוח הציטוט שלך על הערפדים? נשמע לי די מוכר איכשהו... עכשיו זה ישגע אותי עד שתגידי לי.... :) חוזרת למחילה, כאילו יש לי ברירה... :/

kittycatbone

New member
חח, מחילה?../images/Emo12.gif

מה הכוונה??? את כאילו מתכוננת פשוט לבגרויות או משהו?? (באמת לאן נעלמת?
) ובקשר לציטוט, הוא לקוח מהפרק הגאוני של באפי 316-dopplegangler, או איך שלא כותבים את זה. שבו ווילו הערפדית מהפרק "המשאלה" (309) מגיעה מהעולם שבו היא הייתה לעולם הרגיל. רק, שווילו הרגילה גם כן שם, אז בקיצור זה יוצר בעיות..
ובקיצור..... ווילו הערפדית כל הזמן מלקקת את הצוואר של האנשים שהיא "אוכלת" וזה מה שהיא עשתה גם לווילו הרגילה. אז בקיצור, בסוף הפרק כשהם מחזירים את ווילו הערפדית לעולם שהיא שייכת אליו, ווילו הרגילה אומרת את המשפט הזה!
וגם אם את צופה בבאפי, בעונה שמשודרת עכשיו בביפ, גם בפרק 608 (טאבולה רסה), שבו כולם איבדו את הזיכרון שלהם. אז מתישהו בפרק ווילו אומרת את המשפט "and i think i'm kind of gay", כי הרי היא באמת לסבית, אבל היא לא זוכרת את זה, והיא מרגישה שהיא נמשכת למי ש*עם זיכרון* היא חברה שלה. חח, ואם את לא רואה באפי, אני מניחה שכל מה שאמרתי עכשיו זה ג'יבריש בשבילך...
אבל היה כיף להסביר!

Anwanis

New member
אכן צדקת....

בגרויות זאת הסיבה להיעלמותי המוזרה. אבל עוד 2 ואי אדם חופשי!!! תודה על התשובה. לצערי אין לי באפי יותר כי אני מחוברת ליס, ברוך הוא וברוך שמו יום יום (מכורה קשה ליס, לא יכולה בלי ערוץ יס פלוס). ו... זהו. אני מניחה שנתראה ב-30 ביוני והלאה (בגרות אחרונה).

kittycatbone

New member
סבבי.. ../images/Emo13.gif

ובאפי את יכולה לראות אבל בסטאר וורלד, שעכשיו יש ביס גם כן.. וגם פעם היה באפי בערוץ 2, אז אם ראית אז, הפרק הראשון שציינתי (שממנו בעצם הציטוט לקוח..
) הוא מהעונות האלה ששודרו בערוץ 2.. אז יש סיכוי שראית את הפרק!
חיחי............
ותחזרי מהר כמה שיותר!!!!!!!!!!! (אהה וגם בהצלחה כמובן!)

T u r n e r 1

New member
../images/Emo32.gif אם כבר באפי אז...

יסמין- באיזה ערוץ את רואה באפי? האם זה משודר בעוד מקום חוץ מבערוץ ביפ?

kittycatbone

New member
אני רואה באפי

בסטאר וורלד וביפ.
אבל אפ את רואה בביפ אללללל תראי בסטאר! כי זאת עונה אחת יותר מתקדמת וזה יכול להרוס..

kittycatbone

New member
אההה, וגם

בסטאר משדרים גם את אנג'ל, אבל עונה הרבה יותר מתקדמת ממה שמשדרים בערוץ שלוש (ערוץ שלוש זה עונה ראשונה וסטאר זה רביעית..) ויש היום פרק עם סוף פיכסייייייי
בכל מקרה.. גם לא מומלץ לראות אם את עוקבת אחרי אנג'ל!

T u r n e r 1

New member
אנג'ל!

למעשה, אני לא רואה אנג'ל אבל ראיתי את הפרק בערוץ שלוש (עם החבר הערפד שלו) וגם זאת סידרה נחמדה!

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יאייייייייי, אורלנדו, מקום ראשון!!!!!!!!!,וכמה שמגיע לאליל הזה
...

Sweet 6teen

New member
יוו איזה חמוד הוא! ברור שמגיע לו

להיות מקום ראשון!! לא ידעתי ששון בין שיחק בטרויה.... את מי הוא שיחק..?

למעלה