אהההההה!!!

boolbool boy

New member
מזה?!?!

אתה ידע מה יש לאחותי בבית!? תקשיב טוב!! יש לנו אלפקה שיכולה לחרבן מאות קוקוסים, היא גם יכולה להוציא פאלפאלים מהאף, והם נורא טעימים! יש לה קורקבן שמאלי וימיני ביחד, גרסת 2004 ZZX, וכשהי שומעת משרוקית היא מתחילה לעשות קפוארה!!! פעם אחת, היא ראתה את רוני,אז היא קפצה עליה והתחילה להפיץ עליה מלהההה שלטי די וי די, כשרוני הפעילה את השלט, סמיילי יצא ממנו והתחיל לתקוע עליה גראפסים! אז בקיצור, אם מדברים על אלפקות..... לאחותי יש אלפקות פי אלף יותר טובות משלך!!!
 

avshalomariel

New member
אממ אחי...

כדאי לך לדעת, שאם האלפקה שלך מחרבנת שלטי דיוידי, זה אומר שהיא חולה בדוודת!!! במחלת הדוודת יוצאים לה דסקי cdr מהפה, וכפתורים עגולים מהאוזן!!! בנוסף לזה יוצאת לה במבה רקובה מהשיער, והיא מקיאה מקלדות וארונות על שטיח אדום. כדי לרפא את המחלה הזאת צריך לקרוא לרופא שמוליק הלוחם, ולהגיד לו להכין מרק עוף עם קניידלך וקרוטונים. אם זה לא פועל, תזמין הרבה הרבה פול אדמדם ממקדונלדס, ותסעד עם אלפקתך עד אור הבוקר!
 

boolbool boy

New member
חחח הזהו שלא... ../images/Emo94.gif

בדקנו אם יש לה דוודת, ואמרו לנו שהיא בריאה לחלוטין. והיא מפליצה אותם, לא מחרבנת אותם, ואתמול גלינו שהיא הצליחה להוציא מהפופיק שלה וילונות נורא יפים!
 

NimaZ

New member
מה אתם מדברים...

לאלפסבתא שלי יש שמלה ירוקה עם נקודות כחולות שאותה היא סרגה בעצמה תוך דקה!!!!!!!!!!! בנסוף היא גם מכינה לנו ארוחות כל יוםברמה של חמש כוכבים!!! מה יעזרו לי במבות רקובות מהשיער כשיש לי אלפסבתא?!?!?!?! היא גם בנתה לנו את כל תל-אביב אבל הממשלה מכסה את זה כי אנשים יכנוס לפאניקה... והיא הייתה היצור החי הראשוו שהיה בחלל והיא גם פגשה חייזרים ...!!! היא שומרת איתם על קשר ופעם בשבועים הם באים לארוחת שישי! קוראים להם (אמא-) מיפמיפי (אבא-) מופ (חילד-[חיזר-ילד]) מיפמיפון! אני יכולה להביא לכם את הטלפון אם בא לכם... והיא גם היחידה מסוגה!!! והזכרתי שהיא אמרה לאיינשטין מהי תורת היחסות? וגם היא עזרה לאלוהים לברוא את העולם! ו... היא גם שרברית, צבעית, אינסטלטורית וחשמלאית בזמנה הפנוי!!! זוהי האלפסבתא שלי!
 

WildShoE

New member
מה? איזה אלפקות מטומטמות?

אתם קוראים לאלפקות שלכם איכות? האלפקה שלי היא- דנה אינטרנשיונל
 

Snow fairy

New member
לא שווה...../images/Emo4.gif

לי יש אלפקה מסוג נדיר שיכולה למצוא את ביל גייטס תוך שניות ולירוק עליו אלפי וירוסים!!! מי שרוצה להחליף, אני מאוד מאוד מעוניינת באלפקה ירוקה מזן יפני קדום... אז למי שיש שיפנה אלי!
 

boolbool boy

New member
אלפסבתא זה חרא של דבר... ../images/Emo94.gif

מי כבר אוסף היום אלפסבתות, זה אוווווטטטט!!!!
 
למעלה