אהההההה!!!

אהההההה!!!../images/Emo2.gif

אלפקה עצבנים ומרושעת אכלה את אוסף פירורי הטיפקס שלי לא!!! הם היו פירורי הטיפקס הכי מושלמים בעולם, מה אני יעשה בילעדיהם?! מה?!!?!?!? טוב אנשים הגיע הזמן שדרכי התעללות באלפקות תציעו הצעות (ובדרך תנו גם הצעות לאוסף חדש)

boolbool boy

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איך הגעת למצב שאלפקה מצאה את פירורי הטיפקס שלך?! מה היא חיית המחמד שלך?

השתגעת? אלפקה בתור חיית מחמד?!!?!?

היא החיית כיס שלי... היא אלפקה קומפקטית, מתאימה לכל כיס, אפילו שלך

צ' צ' צ'... מה קורה לאנשים היום...

תגיד אתה מטומטם? איך אלפקה שלמה יכולה להיכנס לכיס המרה??? התכוונתי לכיס רגיל, כמו מילון כיס, אלפקה כיס (שיו... ועוד קוראים לי ינפנטילית)

כל זה ועדיין לא הצעתם שיטות ל..

שיטות להתעללות באלפקות ולא הצעתם רעיונות לאוסף חדש...

«Spider»

New member
אוסף חדש

תאסוף אלפקות שאוכלות פרורי טיפקס יש לי כמה נדירות אם אתה רוצה לקנות\להחליף

boolbool boy

New member
אחותי גם אוספת!

היא אמרה שאם יש לך אלפקת פישפשי מצריים היא תשמח לקחת, לה יש אלפקה נדירה שמפליצה ג'וקים ונמלים, היא תשמח להחליף איתך!

נחמד ואז תיהיה לי גם אלפקה נדירה ו

וגם אוסף של ג'וקים ונמלים :) אם היא רוצה יש לי אלפקת כיס ואלפקה אפריקאית מצויה,

boolbool boy

New member
אין לך פישפשי מצריים? ../images/Emo4.gif ../images/Emo94.gif

ואני מדבר על אלפקת פשפשי מצריים מסוג אלפקת כיס. ידעתי שזאתי שמפליצה ג'וקים ונמלים תמצא חן בעיניך!

boolbool boy

New member
אחותי הצליחה להסיג אותם... ../images/Emo94.gif

מאיזה מוכר אתיופי שהיא פגשה בקניה... הוא אמר לה, שיש לו גם אחד שיורקת שקדי מרק, וגם אחת אם פה גדול שהצליחה לאכול את התחת של אביגדור ליברמן, אבל אחר הירקן החזיר לו אותו למקום... אבל אחותי רצתה את זאתי שמפליצה ג'וקים ונמלים, היא ממש אהבה אותה, אז היא קנתה אותה במחיר של 20 דולר (איי הסחר היום באלפקות, ממש לא יאומן...).

avshalomariel

New member
אוקי, איזה עלובי נפש...

לאלפקות שלכם אין שום אפשרויות!! האלפקה שלי היא מזן שחור כלבסה נדיר!! האלפקה שלי מקיאה מקלות כביסה כל שעתיים, ומוציאה ספרים של הארי פוטר בעברית מהעין! יש לה קורקבן ימני משודרג, והשיער שלה הוא בית חרושת לקניידלך! מישהו רוצה לקנות אותה?? הבית שלנו מלא מקלות כביסה@!@!

למעלה