אהההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!! *בורחת*

אהההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!! *בורחת*

ט-טובב-ב.....יש פה קישור לעמוד על הסרט השני-שמועות על הקאסטינג...נראה אם תצליחו לראות מי המועמדים לתפקידים של ארת´ור ולוציוס ולהישאר ב-במצ-צב נורמ-מלי.... -ליאת-

רחלי!

New member
אוקיי...

ראיתי, ואלו התרשמותיי: (
) 1.יו גרנט? גילדרוי לוקהרט? לא... הוא נחמד והכל אבל, אני לא יודעת איך להסביר את זה, הוא פשוט לא מתאים לזה במוח שלי! 2.ארתור וויזלי בסדר, אבל הוא צעיר מדי לדעתי. אבל, אם הוא יאריך את השיער עוד קצת הוא יכול להיות סיריוס בלק מ-ע-ו-ל-ה!!!!!! 3. איזה אידיוטים, הם עושים לדובי מה שהם עשו למצנפת המיון-מראים את הבנאדם שיעשה ת,קול בלי הקלטה שלו! מה זה שווה? 4. איפה את רואה לוציוס מאלפוי? 5.ראיתם בעמוד של ספר 3 את סיריוס בלק? ברררר!

Mentos

New member
יו גרנט לא ישחק את לוקהרט

כתבו על זה ב YNET אבל לא כלכך אפשר לסמוך על זה... בכל מקרה הנה! -=MentoS=-

HarryPotterGirl

New member
נחמד...

השחקן הראשון שהיה רשום שם לשחק את לוציוס מאלפוי יותר מתאים! הוא נראה ממש מפחיד. השחקן שלקחו כדי לשחק את ארתור ממש לא מתאים! ויו גרנט, גילדרוי לוקהרט???? זה בכלל מוגזם!!!!!

fluppster

New member
הסרט השלישי

המועמדים לשחק את בלק ואת לופין נראים ממש מתאימים לתפקיד!

Hermione

New member
יו גראנט, מיי לאב...

הוא כזה חמוד! והוא הלוקהארט המושלם!! אבל אני לא מאמינה ששווה לסמוך על האתר הזה... זה נראה לי סתם שמועות ואני מסכימה להתערב שאפילו חצי מהשחקנים שרשומים שם לא ישחקו בסרט באמת...

einzuc

New member
יו גרנט ממש מתאים לשחק את גלידרוי

אולי חוץ מהשער... אבל הוא כזה חמוד!!! והוא יפה!!! והוא חתיך!!! -עינת-

האתר הזה אמין מאוד!

ואם תשמי לב שכתוב שם ליד שזה שמועות בלבד כך שעוד לא צריך להיכנס לפניקה! s@me @ne,שעוד לא מבין מה זה הדבר הזה שמופיע לכמה ילדים ליד השם.

פגעסוס

Well-known member
היד שמופיעה ליד השם של כמה אנשים

היא על מנת להזכיר להם שהם לא עדכנו עדיין כרטיס אישי. GYXOIO

למה להזכיר?

אני לא רוצה לעדכן אותו. סו וואט? אתר חביב, אל תלחצו על הShy שבסוף. מי שאוהב את דיסני, יאהב את זה

נעמה ע.

New member
זה כאילו כדי לנדות אותנו מהחברה ו..

להפעיל עלינו לחץ חברתי! זה לא הוגן!

S.tal

New member
חחח..., אפילו אותי זה מעצבן

לראות את הידיים האלה ליד השמות שלכם... ואני ממש לא תיארתי אף דמות כמו השחקנים שהם בחרו. ארתור וויזלי, כל כך לא דומה, ויו גרנט הוא שחקן יחסית בסדר, אבל לא בתור לוקהארט! הכל שם כל כך מפחיד...!!!!!! הצילו!!!!! t@l

יו גרנט...

שחקן די טוב...אבל לא עם זיער בלונדיני! או, דה הורור! כלומר, הוא לא דומה אפילו בקצת במראה ואין לו קול שחצני כ"כ....וארתור וויזלי צעיר מידי...! ולוציוס...חחח...בכלל נורא....אבל אין נורא כמו ארתור, כמובן... -ליאת-

למעלה