אההההההמ..

QuEeN oF mE

New member
אההההההמ..../images/Emo9.gif

וואלה,יבש פה! מה יהיה? נו בשביל זה אני פה כנראה הא?
בכל מקרה.. אין לי הרבה מה לספר..האמת שאני אפילו לא בדיוק יודעת למה פתחתי הודעה חדשה.. אבל..אני חושבת שאני אשתגע או משהו..
השירים של "לא נפסיק לשיר" פשוט לא יוצאים לי מהראש..
וזה דיי מעצבן שאני מזמזת אותם כל הזמן..אוווף.. מישהו יודע איך לצאת מזה? כי גם לשמוע שירים אחרים זה לא עוזר.. אההה..מה עוד..טוב אני כנראה מושפעת מלא נפסיק לשיר.. אהה ועכשיו חברה שלי התקשרה אז אני אמורה לללללכת מפה.. והיום קניתי גם דברים לבצפר..איזה עצוב..
וואי..זה יצא ממש זיבול.. אז תנצלו את זה ותפסרו רקצת מה קורה איתכם\סופשבוע וכאלה.. לאב יו.

TiKi PooH

New member
לא הייתה לנו ../images/Emo80.gif

ולא עושים לנו תלבושת אחידה
לוידת, בביצפר שלנו בכלל לא מקפידים על זה..בכלל לא. טטניקים באים איך שבא להם, גם אם זה רק חזייה וחולצת רשת. ואנחנו- עוד לא קיבלנו את התקנון בכלל, אחריי שנה שלמה בחטיבה המעפנה הזו... אבל לא נורא.... תלבושת אחידה זה איכסה.

QuEeN oF mE

New member
הממ..אוקיי..

זאת טעות בשרשור או משו? ואם זה סתם משו שסיפרת..אז..עדיין לא ידוע אם תהיה אצלנו תלבושת...

עמיתוש

New member
חחח...

גם אני מכור לכוכב נולד
.. זה משגע!
. הממ מה עשיתי סוף-שבוע? אתמול הלכתי עם כמה חברים ל"שליחות קטלנית 3" (סרט ממש ממש ענק!
).. הממ ואז סתם הסתובבנו והיה סבבה.. והיום רציתי לקום מוקדם וללכת לבריכה אבל לצערי.. קמתי מאוחר חחח... והיום? הממ היום אני בסתלבט.. חחח.. מה איתכם אנשים? וגם אנחנו קנינו דברים לבי"ס. העשרה החודשים המזויעים מתקרבים
.

שלומצי

New member
אני כבר שבועיים מזמזמת "פמלה" ../images/Emo5.gif

מזל שזה תיכף נגמר. מזל שב"קחי אותי שרון" לא צריך לשיר.

QuEeN oF mE

New member
כי..

נראה לי שהחליטו מראש ששירי מנצחת.. להכיר לך אותה עמיתוש?

למעלה