אההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אמא שלי הכינה אותי למוות שלה כל כך טוב ,היא הסבירה לי בדיוק מה אני צריכה לעשות כדי לשרוד את החיים האלו...אסור לבכות גם כשמאוד כואב "אל תבכי",למעשה הבקשה האחרונה שלה היתה שאני לא אבכה עליה,אני ילדה ממושמעת עוד לא בכיתי אמא יקרה שלי אפילו כשכואב מאוד כמו עכשיו,שהכאב אוכל אותי מבפנים שהבדידות בלעדייך היא קשה מנשוא...שאין אף אחד במשפחה הזאת שבכלל איכפת לו ממני...הבטחת שאבא יטפל בי בזה קצת טעית אבל אני לא כועסת עליך ..כבר שבועיים וחצי הוא אפילו לא מתקשר אלי ,חיה מתה כנראה שבשבילו זה אותו הדבר...אבל עדיין כואב,לא יודעת למה אולי כי אני לבד...אבל לא אני פשוט רוצה שתבואי אלי עוד פעם אחת אני זקוקה לחיבוק שלך לריח שיש רק לך אני רוצה שתגידי לי שמותר לי לבכות הדמעות שכלואות בתוכי חותכות את הגוף שלי כמו סכינים ....אני רוצה שתאספי את השברים שלי ותחברי אותי מחדש,תרפאי את הכאב הזה...אבל את לא תבואי, גם את עזבת אותי ,השארת אותי לבד...זה בסדר גם על זה אני לא כועסת כולם נוטשים .....

קינגית7

New member
שמש היקרה

אין לי מילים. שולחת לך חיבוק. אני בטוחה שאמא לא רצתה לעזוב אותך. אני בטוחה שהיא מרשה לך לבכות אם זה מה שיעזור. לכי לישון.

אשבל1

New member
היי שמש

זו לא פעם ראשונה שמספרים כאן שהאמא ביקשה "אל תבכי", ואני חושבת, שהכוונה הייתה, בגלל שאמא יודעת כמה יכאב לבת לאבד אותה , היא כאילו אומרת לה שהיא לא רוצה שיכאב לה, אם היא תדע שעם הדמעות מגיעה ההקלה שאותה היא איחלה לך, אני בטוחה שהייתה אומרת לך לבכות, הלוא הבכי משחרר,"מנקה", אחריו יש הקלה, מקווה שתצליחי לבכות, לפרוק, בטוחה שאימך לא תתאכזב כשזה יקרה לך...

efratushb

New member
מתוקה שלי...

ראשית את יודעת שאת לא לבד נכון??? לפחות אני יודעת שאני פה איתך ובטח יש עוד כמה.... ודבר שני (וגם אותו את בטח כבר יודעת), הוצאת לי את המילים מהפה , גם אמא שלי בקשה מאיתנו לא לבכות אבל, כמו שכתבה לך אשבל כל אמא הייתה מבקשת את הבקשה הזו. אני לא יודעת אם הן באמת התכוונו שלא נבכה, ניראה לי יותר שהכוונה היתה לא לכאוב יותר מידי, אבל למרות זאת אני מרגישה כמוך, היא אמרה לא לבכות אז לא בוכים, זה משהו שלא ניתן לשלוט עליו,( או שאולי כן...) אבל אני איתך באותו מקום באותה הנקודה. אין בכי, כואב כמו סכין, חונק כמו גוש בגרון... מצדיקה כל מילה ומילה שלך... גם עניין הבדידות למרות שבפועל אני לא לבד אבל יש הבדל בין לבד לבין בדידות, אני חושבת שריקנות זו מילה יותר מדוייקת לתחושות האלה... ואני מניגוד לגעגוע שלך לחיבוק שלה ולריח שלה... אני כבר לא כל כך מצליחה לזכור איך היה החיבוק ואיך מריח הריח שלה... ממי... היא בטח לא התכוונה לעזוב אותך, ובטח לא להשאיר אותך פה לבד... אז בעניין הזה אין לי הרבה מילות נחמה ואני זקוקה להן בדיוק כמוך אז אם צרת רבים היא חצי נחמה אז אולי בכל זאת עזרתי במשהו... אני פה תמיד בשבילך גם אם לפעמים אין לי איך לנחם... דעי שאני פה, ואת לא לבד... אוהבת מאוד וכואבת איתך...

למעלה