אההההההה

אההההההה

דברי איתי על כסף! דברי איתי על סקס! אל תדברי איתי על עצב! אל תדברי איתי על כאב! תקרעי ממני את הבגדים! תשרטי לי את הגב! אני אזרוק אותך על המיטה! אדפוק אותך בקיר! עזבי אותי ממילים של אהבה ותשוקה חמה! תקללי בגסות! תשתוללי בפראות! תזדייני כמו פרוצה! תדרשי את הזין שלי עכשיו! עמוק! בתוך הכוס שלך! תגנחי כמו זונה בסרט כחול! תצרחי עד שיתפוצץ לך הגרון! אני רק רוצה להתפרק! להזרק! להחליף את הטעם המר בטעם של דם! תזדייני איתי כי אין מחר! בלי גינונים! בלי נימוס! בלי התחשבות! אל תבקשי ממני רגש! או חיבוק אוהב! מזמן אהבתי פעם! מזמן האמנתי! פעם חייתי בחלום! עכשיו אני בקושי יכול לישון!!!!!!

../images/Emo48.gif לחיי התאווה

אל תאהב אותי רק תגע בי אל תדבר איתי משש אותי אתה תשמע ממני כמה אני צריכה אותך עמוק בתוכי אני אגיד לך "זיין אותי" אני אגנח אני אצרח אני אסחט אותך אני ארכב אני אדהר אני אזדיין איתך נזיע נתנשף נענג נתגופף לא, אנחנו לא נתנשק כלל חשוב למי שמבין לא רוצה ממך גינונים לא ביקשתי נימוסים אמרתי בצורה הכי פשוטה "רוצה את הזין שלך" זיין אותי כי אין מחר ואולי אח"כ כבר יהיה מאוחר תן לי אותך ככה בפראות בחיתיות ככה אני רוצה ככה אני צריכה. שנינו נרעד ביחד נעוף גבוהה לעננים כשאני עוטפת אותך בגופי החמים. שנינו מתנשמים שנינו מזיעים מיוחמים כל אחד קיבל מהשני את הזיון של החיים ואז אתה תשכב על המיטה אני אוציא אותך במכה בלי שום שהיה בעודי מתנשפת וטיפה רועדת אלבש את הבגדים ואצא מבלי להשאיר סימנים!

גבירותי ורבותי -

ה י א ח ז ר ה ! ! ! אה, ודרך אגב - לא הייתי מתנגד שתשאירי לי (עליי) סימנים... "כמה טוב שבאת הביתה, כמה טוב לראות אותך שוב"

אמרת קיבלת

בהתחלה אלקק אותך ואשאיר עליך שובלים רטבים אחכ אטפס עליך ואשאיר עקבות אדומים אני אנוק אותך אמצוץ ואלקק אותך אענג אותך ואת ערבתך אהיה החתולה המיוחמת שלך ושתכנס ותחדור לתוכי אנעץ את ציפורני בך אתקמר אליך אגרגר לך אוציא בשבילך את הנמרה שבי אשאיר על גופך סימנים אדומים אקיים כחולים וסגלגלים שכשתביט במראה ואתראה מה עשתי לך תתחרמן מחדש ושוב יעמוד לך אבל על דבר אחד אני לא אשאיר את חותמי לא על ליבך ולא על ליבי! טיפהההההההה תודה לך וגעגעתי לך ולכתיבה שלך!

ש ש ש שששש

שמעתי שאת נמצאת בהמתנה להשתלת לב. בא לי - קחי את ליבי מתנה, אך פוחד להעלב. אז מה תרצי עכשיו? את מי תרצי עכשיו? את צריכה אותי, רוצה אותי, חזק וקרוב? מישהו שיזיין אותך? שיביא אותך למולטי אורגזמות? שיבין אותך? שיהייה רגיש? מחוספס? גברי? לא. מה שאת באמת צריכה עכשיו - לתת לי מקום, אם תזוזי מתחת לשמיכה שאחסר לך פתאום.

../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif טיפה קליעה למטרה

בוא הנה זזתי רק בבקשה אם נשרוד עד החורף לא למשוך לי את השמיכה

../images/Emo140.gifצודק!!! והעיקר הכוונה

שהיא הזין שלך!!!!!!! ולא שלך כמובן אלא של טיפה

למעלה