אההההההה

אההההההה

אנשים! שמעתי את פרידיקטיבל ברדיו!!!! בישראל! ברדיו בישראל! חעחעח ב99fm יאא איזה כיף :) גוד מתחילים להתפרסם פה ^^ גם ראש אחד גם אייטם באקזיט :) יאאאאא ^^

black spot

New member
99fm ?????......היו משמיעים ב...

100fm פעם...אם היו משמיעים...ועכשיו גם 99fm....זה מאוד נחמד.... אבל כל העיתונים ותחנות הרדיו...כולם דפוקים... רק בגלל שgc התפרסמו ממש אז פתאום כותבים עליהם ומשמיעים אותם ברדיו.. כל הסתומים האלה הם אלה שהיו צריכים להכיר לנו את כל הלהקות האלו שלא כ"כ מכירים בארץ...gc קיימים 5 שנים(משנת 2000)...התחלתי להכיר אותם חצי שנה אחרי שהדיסק השני שלהם יצא.....כאילו אתם קולטים???.... ביזבזתי שנתיים מחיי
....ולפני זה לא היה לי מוזיקה לשמוע.. חוץ מLP...קיצר....נורא ביאס אותי שלא הכרתי אותם מהתחלה....

תאמינו לי...../images/Emo95.gif

עדיף שלא יפרסמו אותם כול כך בארץ ולמה זה? כי.... אז כול הפקצות והערסים יכולים לאהוב את השירים או לאהוב את חברי הלהקה ויתחילו לרוץ דברים כמו "יו איזה חתיך ג'ואל" "שיו אני מאוהבת כאילו כזה באיזה כוסון מדהים כאילו דה" וכאלה ואז זה ממש היה חרא!!!

שזה לא ש...../images/Emo95.gif

אני לא רוצה לשמוע אותם פשוט אנחנו ממש לא צריכים שכול הפקצות האלה יתחילו להידלק על הלהקה למה אנחנו צריכים שירים שרדיו שיש לנו אמ טי וי ווי איג 1 {אל תתיחסו לעברית אין לי כוח לכתוב באנגלית..}...?

Falling Tears

New member
למה אתם חושבים שפאקצות יתאהבו בהם?

פאקצות.. שומעות.. דיכאון! מזרחית!! פאקצות לא שומעות רוק.. אין סכנה שהם ישמעו גוד שארלוט.. חוץ מזה מה הבעיה שהם ישמעו!? שכל אחד ישמע מה שבא לו..

Unaffected

New member
לא אמרתי שכל מי ששומעת אוונסנס היא

פאקצה... אמרתי שיש שירי רוק שגם פאקצות אוהבות.תזכירי ליד פאקצה את המילה רוק והיא תגיב או "רוק?!!!!!!?!?!!? איכסססססססססססססססס!פריקית אחת!" או "אה..אוונסנס שולטים!*מתחילות לשיר מיי אינמורטל בזיופים נוראיים"*"

נטלישו

New member
פאקאצות שומעות פופ...

החברות שלי מפחדות מGC והן לא כאלה פאקאצות... ואלה שלא מפחדות סתם אומרות "להקה חמודה" או משהו בסגנון... מעטים האנשים שבאמת מוצאים את העומק והיופי בשירים של גוד... וגם אם כל מיני אהבלים יתחילו לשמוע אותם זה לא נורא כי הם לא באמת יבינו את השירים, וגם אם הם ישירו את המילים של השירים וכאלה, למי אכפת?!

נטלישו

New member
פאקאצות שומעות פופ...

החברות שלי מפחדות מGC והן לא כאלה פאקאצות... ואלה שלא מפחדות סתם אומרות "להקה חמודה" או משהו בסגנון... מעטים האנשים שבאמת מוצאים את העומק והיופי בשירים של גוד... וגם אם כל מיני אהבלים יתחילו לשמוע אותם זה לא נורא כי הם לא באמת יבינו את השירים, וגם אם הם ישירו את המילים של השירים וכאלה, למי אכפת?!

Knotted String

New member
אני ממש לא מבינה../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

מה אכפת לכם מי שומע איזה מוזיקה. כלומר, אם הפקאצות אוהבות לשמוע גוד שארלוט, לא עולה על דעתכם שאולי הם באמת אוהבות את השירים? ברור שמעצבן אותי שאנשים מתלהבים על דברים שהם לא יודעים או מתייחסים לדברים הפחות חשובים (כגון "איזה כוסונים") ולא יודעים בעצם כלום על מה שהם שומעים. אבל בתכלס, אתם שומעים את המוזיקה. אסור לאחרים לשמוע אותה? איש באמונתו יחיה, וכל עוד פאקצות לא מתנסות "להתנשא" עליי בזה שהם יודעות יותר על ג"ש או לא יודעת מה, אז מה אכפת לי. הרי, אני יודעת ממילא שלא אכפת להן מהלהקה. אז שיתלהבו כמה שבא להן, כי ממילא זה יעבור להן ברגע שיצא שיר חדש.

yardenbm

New member
בטח שעדיף שהם התפרסמו בארץ

אם הם לא יצליחו בארץ אז לא ימכררו פה דיסקים שלהם ולא יראו פה קליפים שלהם והסיכויים הקלושים שהם יבואו לפה יעלמו קיצר אם לפקצות בא לאהוב אותם להגיד שהם כוסונים שיהנו להן העיקר שהם יצליחו בארץ ככה יכתבו עליהם יותר יותר פריטםי שלהם יגיעו לארץ וכו' בקיצור זה רק לטובה

EleVaTioN

New member
שפאקצות יאהבו אותם../images/Emo129.gif

כי יש הרבה ואם הרבה פאקצות יתלהבו אז יהיה הרבה ביקוש ואז אולי הם יבואו

למעלה