אההההההה

אההההההה

דיברתי איתה על לצאת איתי

היא אמרה לי שהיא מלאה

ניסיתי להבין מה היא מתכוונת

היא התעצבנה עלי ואמרה לי שהיא רצתה שניהיה ידידים ושני שטחי

בסוף היא בכתה

טוב נראה לי שתם ימי הרומנטיקה הוירטואלית שלי

היא צודקת ני בחור מאוד מאוד שיטחי שזה בא לזוגיות

sani48

New member
מה הכוונה

ניסיתה להבין למה היא מיתכונת?חקרתה אותה לגבי המראה שלה,או שפשוט ביקשתה תמונה?,כי אם רק ביקשתה תמונה,זה טיבעי לגמרי(ואפילו חובה),ואין לה על מה להיתעצבן,אבל אם התחלתה לקדוח ולחקור אותה,לגבי כמה שהיא מלאה,אז זה היה מיותר מאוד חח,חוץ מזה אני לא חושב שזה קשור לשטחיות,צריך שיהיה משיכה מינימילית,ואם יש לך בעיה עם מראה מסוים של מישהי,זה לא אומר שאתה בן אדם שיטחי,חוץ מזה אתה דוגמן,אז אפשר להבין למה אתה עושה סלקציות חזקות חח

חח לא להגזים P:

עשיתי את האפשרות הדפוקה קצת התבלבלתי כי היא נתנה לי תחושה שהיא יפיפיה לפני שזה עלה

קצת נתנה לי תחושה שהיא חיה באופרת סבון סיפרה לי על מלא מחזרים וכל מיני

לא נורא טוב שזה קרה עכשיו ולא התמתח כמו עם האחרונה

שלום

חשוב שתאהב ותעריך את עצמך ולא תחשוב על עצמך דברים רעים רק כי אמרו עליך. אם יש לך עניין בקשר זוגי, כדאי שתנסה ליצור אותו. עשה מה שתרגיש שטוב לך.

מעניין...

אותי דווקא מה פירוש "ניסיתי להבין למה היא מתכוונת".

איך בדיוק ניסית..?

שאלתי אותה עם כל החוסר טאקט שבעולם

מסכנה

היתה לי תחושה כזו..

לכן השאר לא מפתיע, אם כי התגובה שלה קיצונית וילדותית, אני פשוט הייתי אומרת סאלאמאת ושוכחת דקה אחרי מי היה אותו אדם.

לא לא הקטנוניות היא רק שלי

היא סוג של רצתה להפסיק היא אמרה לי שהרסתי וניסיתי למשוך עוד כי הייתי מבולבל וניסיתי להבין מה קרה פה

לפני רגע היא הייתה בחורה מחוזרת שוברת לבבות ככה הבנתי ממנה אצלי זה גם התפרש כבחורה יפה שמחפשת לשחק

ולא הבנתי מה קרה פה

היא צודקת ני בחור שיטחי שזה מגיע ליחסים ני אוהב בעיקר את הסוכר

כל כך שונה משאר הדברים אצלי בחיים אבל מה לעשות זה מי שאני רק אצטרך לוודא שבנות מבינות את זה לפני שהן מפילות אותי ברשת שלהן

Megie

New member

אני מכירה את הסיפור הזה, יכול להיות שבאמת היה פה קצת חוסר טאקט מצידך.. בסדר לא קרה כלום, פעם הבאה אם לא נראה לך-פשוט אל תמשיך בלי להכנס לזה יותר מדי..נשים לוקחות קשה את העיניין החיצוני-ברוב המקרים.. וכשאתה דן עם מישהי שהבטחון העצמי שלה לא גבוה במיוחד-היא לוקחת אישית..
רואים שרגשי הנחיתות הן אצלה, הבטחון העצמי שלה נמוך-אחרת לא הייתה מנסה לפער את עצמה ולספר על כל אלפי ה"מעריצים" שלה.. ולא הייתה נפגעת אם הייתה בטוחה בעצמה למרות שהיא מלאה אולי.

הכל בסדר

שמח ששמת תדברים בפרוספקטיבה

באמת הרגשתי לא טוב עם עצמי

היה לי נוח להאמין שיש לה המון מעריצים

שקלטתי שזה לא מדוייק פשוט הרגשתי רע עם עצמי סוג של נוטש

אבל היא שציירה את הציור של הנערצת במוח שלי

אז באמת אין לי הרבה יותר מידי מה לחשוב : )

Jake Speed

New member
אל תתרגש. היא כנראה דבה מתוסכלת

שגיבורה גדולה עד שזה מגיע למציאות.

מאחורי המקלדת כולם כוכבים.
אבל כשמגיע הזמן לצאת,
פתאום צריך להתמודד עם המציאות
והמציאות לפעמים כבדה.

אתה לא שטחי.
אתה דורש את מה שמגיע לך.
יופי חשוב לא פחות מאופי.
וודאי בהתחלת קשר.