אההההההה

LemonLimeLilach

New member
אההההההה

אתם לא מבינים מה קרה לי היום!!!!! לקחו שתי מכונות (אחת עם מקציף גם) תוך 5 דק'!!!!!! ומי שקונה ערכה מקבל במתנה ערכה מגניבה כזאת עם 10 קפסולות להתנסות אחרי שהוא משלם בקופה. אז שלחתי אותם לקופה והלכתי להביא מהמחסן את הערכות התנסות, ואז חזרתי לעמדה שלי, ומצאתי שם שאחד מהאנשים החזיר!!!! את המכונה, המקציף ו-2 חפיסות של קפסולות שהוא בחר!!!!!! רציתי למות
סך מכירות השבוע- שתי מכונות, מקציף 1. בנס ציונה מכרו 4

o0Invisible0o

New member
חחח..לא נורא..זאת התחלה!

עדיין מכירות יפות, לא? ואמרת שבכלל מרוצים ממך..אז זה טוב.
אני גיליתי שאני ממש מעופפת ושאחת מחברות הפייסבוק שלי שגם לומדת באוני' ת"א בדיוק סיימה סמסטר בונציה! בדיוק בתוכנית שאני יוצאת אליה..!! אז אממ כן, טוב ששמתי לב באמת..ועכשיו יש לי את מי לשאול מלא שאלות!!
השביתה שמתחילה ביום ראשון מבאסת אותי, כי אני מפחדת מכל דברי הלימודים שידחו, שיעורי השלמה וכו'..וזה אממ..לא טוב.
ואין לי מה לראות!!! אהההההההההה..טוב די, אני הולכת לקרוא עכשיו מאמר על נוספרטו [חפירות.
] ואני מקווה להתחיל היום הסמויה. אני חייבת להתחיל כבר!לול.
אה ואני רואה מלא ראיונות ושטויות עם חברי באפי ומשעשע לי.
למרות שראיתי אתמול פאנל שבו ג'יימס מרסטרס לא שתק לרגע וזה נהיה קצת מעצבן..
מישל טרכטנברג התחננה שג'וס יגרום לקהל לאהוב אותה..וגם שהוא לא יפטר אותה.
[זה היה אחרי סוף עונה 6, לפני תחילת 7] ואליסון האניגן הייתה חמודה, מאוד שקטה וניקול ברנדון ממש מצחיק..רציני! וגו'ס ווידון מלך. וגם מרטי נוקסון נהדרת! אה וגם טוויטר!!! שרי, איך אין לך טוויטר?
בכל מקרה ג'ולי בנץ כתבה על איך היא הייתה בצילומים כל הלילה והיא הרגישה כמו ערפד, רק בלי החלק של מציצת דם..
ואז...
@juliebenz: all those crazy nights running around biting people!! So much fun! RT “@David_Boreanaz: Angel misses that Darla”​

LemonLimeLilach

New member
ובקשר לגסט סטאר של גלי
מש"ש

קראתי שהוא אמור לשחק את ה מורה לספרדית. מאט מוריסון עוזב את הסדרה או משהו?

o0Invisible0o

New member
אממ..

לא נראה לי שהוא עוזב, נראה לי זה בהגיון גלי רגיל, שו לא מלמד כבר ספרדית? עוד מורה לספרדית? סתם שקר לא חשוב..

LemonLimeLilach

New member
הוא מופיע בפרומו לפרק הבא אז הוא עושה לפעמים

אבל בכלליות הוא הכי under-utilized שיש. ביזיון.

Kill Bernard

New member
אתם לא מבינים מה קיבלתי

הביאו לי כמות בלתי ניתנת לתיאור של סרטים ישנים. חלקם עם מארזים מגניבים. מאוד. הכל שלי!!
איילת, אחד מהם זה מארז של דרקולה עם איזה שלושה דיוידי. כן, הוא הולך להישאר על המדף לנצח.. איך אנשים בוחרים לראות יותר ממנו?

o0Invisible0o

New member
חחח..

הדרקולה היחיד שאהבתי זה דרקולה גרסת באפי!!
ומאיפה כל המארזים? ואיזה דברים שווים קיבלת?? איזה כיף!!

Kill Bernard

New member
הוא מתעסק במכירות חצר? תרומות?

ידע שאני אוהבת דברים כאלה? יש שם מארז 20 היצ'קוקים. מערבונים. ג'ון וויין, גארי קופר. מארז ממש מפואר של לאסי
בטי דיויס כלשהו, שני מיוזיקלס, ובעיקר דברים שלא שמעתי עליהם. אני צריכה לעבור לבית ממש גדול ולקנות עוד לפחות 3 כונניות.

o0Invisible0o

New member
אני לא יודעת מי זה הוא..

אבל 20 היצ'קוקים?? בואי נעשה מרתון!! יש מלא שלא ראיתי!
איכס מערבונים, לא מעניין.
נשמע מגניב!

o0Invisible0o

New member
בגלל שזה תמיד מצחיק אותי..

דברים שאנשים מחפשים והובילו אותם אל הבלוג שלי..שימו לב לפופולריות המפתיעה של בונז! כבר יותר מחודש זה ככה!
וגם לציצים שמירקרתי..כי לול!

LemonLimeLilach

New member
אני לא מבינה איך קובעים מהירויות של כבישים

הכביש שמוביל ממודיעין לישפרו (איילת זה הכביש שנסענו בו כשלקחת אותי הביתה) המהירות בו 70, אבל חוץ מהעובדה הטכנית שהוא "שייך למודיעין" שום דבר בו לא קשור לכביש עירוני (שאז המהירות אמורה להיות 50) ואני רוצה שהוא יהיה 90!! הכביש ישר כמו סרגל, אין בו בתים או פארקים, מעברי חצייה, רמזורים, יציאות, השתלבויות, תחנות אוטובוס וכו'. הוא שווה ערך ל- 443 ואפילו נוח ממנו בהרבה! אז למה 70!!!!

o0Invisible0o

New member
האאאאאאאאאאאא!!

ואוו. לא יודעת מה היה לי כ"כ קשה לכתוב יומן צפייה ארור לאחד הקורסים שלי ועכשיו...יאיי!! סיימתי ושלחתי וייאי. עכשיו נשאר עוד אחד כזה ומבחן בית ארור. בכל אופן, נפגשתי עם מישהי שנוסעת איתי לחילופי סטודנטים ואמל'ה...היא ממש מאורגנת! היא כבר שלחה מיילים לכל המרצים שלה, לקבל דחיות או הקדמות או כל דבר שיקל עליה לסיים את הקורסים בזמן..וגם ישבה עם היועץ של החוג שלה לתכנון עתידי וכבר קבעה ראיון להוצאת ויזת סטודנט לאיטליה ויואו. כבר תכננה מתי היא תחזור ומתי היא תטוס ומלא כאלה..אמאל'ה.
איך אנשים הם כאלה מאורגנים?
אני בזכותה סגרתי דירה..וזהו, זה כל מה שעשיתי.
יהיה טוב, נכון?

Rachel47

New member

את נוסעת לאיטליה..מה יכול להיות לא טוב?! פשוט תעשי רשימה של כל הדברים שהיא עשתה ותעשי גם את

LemonLimeLilach

New member
אל תילחצי

תקבלי רעיונות ממה שהיא עשתה, תחשבי מה את צריכה לעומתה, תכיני לך רשימה ותתלי על הקיר ליד המסך מחשב... ויאללה לבצע!
(תוסיפי שם גם מסיבת פרידה איתנו ועם מלא פיצה
) דירה זה נראה לי הדבר הכי חשוב ואת זה סגרת!!

Rachel47

New member
מישו מוכן להסביר לי את העניין של האינסטגרם

בטוויטר? את האפליקציה עצמה יש לי כי רציתי אפליקציה עם פילטרים יפים לתמונות אבל למה כולם כל הזמן מדברים על זה? מה העניין איתה חוץ מלעשות תמונות יפות?

למעלה