אההההההה!

steelwater

New member
אההההההה!

אני לבד בבית, ואני אשכרה צרחתי כמו נקבה עכשיו כמה פעמים אחרי שקראתי את הקטע הזה: "I posted a youtube video on my page of an episode from Germany. It’s pretty funny to watch. I think the same guy does the voice for me and Turk. Scrubs is VERY popular in Germany. Us and Hasselhoff; who’d have guessed it. It’s kind of funny, but as well as the show is doing in syndication in this country, it seems to have really caught on internationally. I’m told we are popular in Israel as well; which makes me (and my parents) very happy." אהההה! אההההההההההההההה! ענק! ממי לדתעכם הוא שמה על זה?! האם לנו יש חלק בדבר. חחחחחחחחחחח! ענק!

steelwater

New member
אופס, שכחתי!

לזאק יש בלוג חדש. כיפי, מצחיק ונחמד כרגיל.

Angelus

New member
../images/Emo2.gif

שיבוא לבקר, מעפן. שיביא את צ'וק גם כן..

Angelus

New member
בעצם נכזרתי במשהו --

למקמק7 יש קרוב משפחה בהפקה, לא? אולי זה קשור איכשהו..

mikmik000

New member
:O מגניב 3>>

ויש לו בלוג חדש? :O באמת תהיתי למה הוא לא עדכן הרבה זמן במייספייס. לינק פליז. :]

לי דווקא נראה ש........

החברה החדשה והחצי ישראלית של זאק בראף מסרה לו את המידע ה-בואו נודה, די מוטעה- הזה. כן, אני קוראת כאן כבר כמה זמן, יאדה-יאדה-יאדה, כתבתי הודעה.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלמה מידע מוטעה?

סקראבס מאוד פופלריים פה בישראל. זה שרק לחצי מהאנשים יש סקראבס מתורגם בטלוויזיה זה אמנם מגביל, אבל רוב האנשים שיש להם יס בבית רואים סקראבב, לפחות לא בעקביות אבל רואים

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif וגם חלק מהאנשים שבהוט..

בזכות סטאר וורלד. בסכ"ה הייתי אומרת שיותר מחצי מהאנשים שביס+בערך שמינית מהאנשים שבהוט רואים את הסדרה.. שזה בכלל בכלל לא רע.

guanyin

New member
גם אני שמתי לב

ונורא שמחתי! אני מניחה שזה קשור לקרוב של מקמק7, ואני מקווה שזה אומר שמתישהוא הוא יענה לנו על השאלות! למרות שלא נראה לי שכ"כ הרבה אנשים בארץ מכירים את סקראבס, זה ממש לא הרושם שקיבלתי. יש לו חברה חצי ישראלית? מי? מה? לא סיפרו לי!

לצערנו, זה לא מדויק

חבל להתווכח על זה כי לאף אחד מאיתנו אין מידע מדויק בנושא, השורה התחתונה היא שהסדרה טולעדה למוות בראשית ימיה, וזה די מה שחרץ את גורלה כאן בארץ. ולגבי החברה שלו... קוראים לה שירי אפלבי והיא שיחקה ב"רוזוול" שאין לי ממש מושג מה זה, אבל זה נשמע מד"ב-י. היא אמנם נולדה וגדלה בארה"ב אבל אמא שלה ישראלית. היא נראית חמודה. http://us.imdb.com/name/nm0032375/

Roncha87

New member
אהה אני יודעת מי זאת

ראיתי רוזוול כמה פעמים, היא באמת חמדוה, לא ידעתי שהיא חצי ישראלית או משהו כזה..

steelwater

New member
תודה על המידע

כן, רוודול זה מד"ב, אבל לא ראיתי את זה, רק קטעים פה ושם.

למעלה