אההההההה!!!!!!!!!!

אההההההה!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

יאאהה!! אנשים!! תסתכלו מה שלחו לי!~!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.mooma.com/news.asp?pgId=5103&CatId=4# קספרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
במיוחד לכל הקטני אמונה....(= אוויייייישש אני מאושרת!!ולי זה לא כולם אבל לפחות אורן ושי!!!!

exit_from_here

New member
זה לא קספר...

ידעתי על זה כבר די הרבה זמן אבל לא הבאתי את זה לפה כי זה שי להב מארח את אורן ברזילי,לא יותר,מצטער לאכזב.

IkMfNiY

New member
אתה לא מבין?

יש אנשים שבשבילם קספר זה אורן ושי [איך קוראים לשניים האחרים? נו.. המתופף והבסיסט:\]. יעל

IkMfNiY

New member
זאת היתה ציניות... P:

תאמיני לי שאני יודעת איך קוראים לבסיסט ולמתופף של ד"ר קספר... מצטערת אם זה נשמע מתנשא :\ יעל

מה פתאום!!!!!!

קספר בשבילי לפחות-זה לא אורן ושי אני פשוט אומרת שזהההההה עצוווווווווובבב שגם איציק וצביקה לא משתפים םעולה ואז יהיה איחודדדדד!!כל כךך מושללםם!!!!!!! אבל..)= לצערי זה לא ככה.. אבל לא תהכוונתי שקספר מתאחדים הניסוח לא היה טוב..התכוונתי שאני מתרגשת..כי לפחות שניים מהלקה משתפים פעולה ועושים עם זה משו...\= אז לפחות משו..והם בטח ישירו את השירים של קספר אז בכלל יהיה פנאאאאןןן ברור שקספר בשבילי זה גם עם צביקה ואיציק!!זה בכלל לא איחוד!זה פשוט שיתוף פעולה כייפי... הלווואאיי שיהיה איחוד.....

למעלה