אההההההה חזרנו!!!!!
היה מ-ע-ו-ל-ה!!! היה כזה טוב!! הנופים היו מדהימים, האוכל היה יותר ממעולה, בדואים שולטים
, באוהלים היה מצחיק, היה קר, הזריחות היו משהו משהו, המאבטח היה טיפה קרציה והמדריך המלך משנה שעברה. ביום הראשון היה לנו מסלול מאוד מגניב [כמו בשאר הימים
], המקום שבו ישנו לא היה אוהל, אלא סתם בית כזה, מין זולה. גדול וכולם ישנו יחד על מזרנים. היה קר מאוד בלילה, לי היה חמים אבל
. ליושה ישן רק עם מכנסיים קצרים באותו הלילה ותו לא
. לאנשים לא קר מסתבר. [עזבו את ה שהוא החליט לפרוס עליי את הגרביים הסרוחות שלו באמצע הלילה ואני בשוונג העפתי את זה על בחורה אחת בטעות.. מזל שהיא לא התעוררה].. בבוקר קמנו שעה קודם כדי ללכת למקלחות שהסתברו להיות ממש לא גרועות כמו שציפיתי. היינו רק אני, נסטיה ועוד שתי בנות, לקחנו כמה זמן שבא לנו. הארוחות היו משהו משהו. הזולה הזו הייתה על צוק ומעבר ראינו את מצרים, רציתי לרוץ לראות את הפירדמות אבל לא הסתדר
. אח"כ סתם ישבנו ומישהו מהשכבה ניגן על גיטרה והיה ממש סבבה. ביום השני [יש צורך לציין שהיה מסלול ממש ממש טוב?] הביאו אותנו לאוהלים בדואים, חילקו לנו אוכל בדואי שהיה כל כך טעים שטחנתי כמות שהייתי אוכלת באיזה 3 ימים בדרך כלל. לפני זה עשינו קצת קניות באילת. היו שני אוהלים, אחד בנים, אחד בנות. באוהל של הבנות היה יותר בנים. אתם קולטים את הבנים רצים עם המזרנים שלהם בלילה אלינו בלי שהמורים ישימו לב. אגב, לא נראה לכם קצת דפוק שנתנו בלילה הראשון לכולם לישון יחד ובשני הקפידו על הפרדה? בכל אופן, היה ממש מצחיק. היה איזה רגע שאני הולכת ופתאום אני רואה לאט לאט משום מה הבנים מחביאים את הראש בכרית, מסתבר שנכנסה המורה האינטלגנטית עד מאוד לביולוגיה לבדוק. שכבתי ליד חברה שלי ומשני הצדדים היו ליושה ועוד מישהו מהשכבה שהתחילו לדבר בקול מצפצף על חזיות ברגע שהמורה נכנסה לפקח
. צחקתי איזה עשר דקות ברצף ולא יכלתי להפסיק. אופיר כזה אומר "אתן יודעות, יש איזה אופיר בי"ב 5 ואני ממש ממש חולה עליו".. בקול שדומה כאילו אחיינית שלי מדברת
[נראה לי זה היה אופיר].. פתאום באורח פלא ל"בנות" התחלף הקול ואחרי שהן סיימו את הדיון עד כמה חזייה עם מחשוף זה מגניב [מסתבר שיש אחת בלי מחשוף, ראיתן?
] שוב התקרבה הביולוגיסטית לבדוק מה קורה. הפוסטמה עומדת שם ומסתכלת. לחלק מהבנים יש שיער ארוך אז היא כזה עומדת וחושבת "בן או לא בן? בן או לא?".. בקיצור, היה מדהים
. ממש נהניתי, התנחלתי על הבגדים של הידידים שלי כל הטיול מרוב שהיה קר אבל היה מעולה. התה הבדואי שולט
. אני ממש ממש ממש שמחה שיצאתי בסוף, היה טיול בן זונה ותודה לאנה שדחפה אותי לצאת
. תמונות בקרוב מנסטיה.. נ.ב.
אמרתי שאני לא שותה בטיול ולא שתיתי. וכך גם האחרים
. נ.ב.** סליחה על החפירה, סתם רציתי לשתף
).
היה מ-ע-ו-ל-ה!!! היה כזה טוב!! הנופים היו מדהימים, האוכל היה יותר ממעולה, בדואים שולטים