אההההההה חזרנו!!!!!

AeroSlash

New member
אההההההה חזרנו!!!!!

היה מ-ע-ו-ל-ה!!! היה כזה טוב!! הנופים היו מדהימים, האוכל היה יותר ממעולה, בדואים שולטים
, באוהלים היה מצחיק, היה קר, הזריחות היו משהו משהו, המאבטח היה טיפה קרציה והמדריך המלך משנה שעברה. ביום הראשון היה לנו מסלול מאוד מגניב [כמו בשאר הימים
], המקום שבו ישנו לא היה אוהל, אלא סתם בית כזה, מין זולה. גדול וכולם ישנו יחד על מזרנים. היה קר מאוד בלילה, לי היה חמים אבל
. ליושה ישן רק עם מכנסיים קצרים באותו הלילה ותו לא
. לאנשים לא קר מסתבר. [עזבו את ה שהוא החליט לפרוס עליי את הגרביים הסרוחות שלו באמצע הלילה ואני בשוונג העפתי את זה על בחורה אחת בטעות.. מזל שהיא לא התעוררה].. בבוקר קמנו שעה קודם כדי ללכת למקלחות שהסתברו להיות ממש לא גרועות כמו שציפיתי. היינו רק אני, נסטיה ועוד שתי בנות, לקחנו כמה זמן שבא לנו. הארוחות היו משהו משהו. הזולה הזו הייתה על צוק ומעבר ראינו את מצרים, רציתי לרוץ לראות את הפירדמות אבל לא הסתדר
. אח"כ סתם ישבנו ומישהו מהשכבה ניגן על גיטרה והיה ממש סבבה. ביום השני [יש צורך לציין שהיה מסלול ממש ממש טוב?] הביאו אותנו לאוהלים בדואים, חילקו לנו אוכל בדואי שהיה כל כך טעים שטחנתי כמות שהייתי אוכלת באיזה 3 ימים בדרך כלל. לפני זה עשינו קצת קניות באילת. היו שני אוהלים, אחד בנים, אחד בנות. באוהל של הבנות היה יותר בנים. אתם קולטים את הבנים רצים עם המזרנים שלהם בלילה אלינו בלי שהמורים ישימו לב. אגב, לא נראה לכם קצת דפוק שנתנו בלילה הראשון לכולם לישון יחד ובשני הקפידו על הפרדה? בכל אופן, היה ממש מצחיק. היה איזה רגע שאני הולכת ופתאום אני רואה לאט לאט משום מה הבנים מחביאים את הראש בכרית, מסתבר שנכנסה המורה האינטלגנטית עד מאוד לביולוגיה לבדוק. שכבתי ליד חברה שלי ומשני הצדדים היו ליושה ועוד מישהו מהשכבה שהתחילו לדבר בקול מצפצף על חזיות ברגע שהמורה נכנסה לפקח
. צחקתי איזה עשר דקות ברצף ולא יכלתי להפסיק. אופיר כזה אומר "אתן יודעות, יש איזה אופיר בי"ב 5 ואני ממש ממש חולה עליו".. בקול שדומה כאילו אחיינית שלי מדברת
[נראה לי זה היה אופיר].. פתאום באורח פלא ל"בנות" התחלף הקול ואחרי שהן סיימו את הדיון עד כמה חזייה עם מחשוף זה מגניב [מסתבר שיש אחת בלי מחשוף, ראיתן?
] שוב התקרבה הביולוגיסטית לבדוק מה קורה. הפוסטמה עומדת שם ומסתכלת. לחלק מהבנים יש שיער ארוך אז היא כזה עומדת וחושבת "בן או לא בן? בן או לא?".. בקיצור, היה מדהים
. ממש נהניתי, התנחלתי על הבגדים של הידידים שלי כל הטיול מרוב שהיה קר אבל היה מעולה. התה הבדואי שולט
. אני ממש ממש ממש שמחה שיצאתי בסוף, היה טיול בן זונה ותודה לאנה שדחפה אותי לצאת
. תמונות בקרוב מנסטיה.. נ.ב.
אמרתי שאני לא שותה בטיול ולא שתיתי. וכך גם האחרים
. נ.ב.** סליחה על החפירה, סתם רציתי לשתף :)).

i v g y

New member
למה חפירה? זה כיייף

כי אני לא הייתי בבית ספר בטיולים גם כי היו לי בחילות ועדיין לא גיליתי את טרוומין(נגד בחילות בנסעיה) וגם כי השכבה שלנו היתה דוחה קיצר שמח שנהנתן - רוצה תמונות!!!!!!! ואגב זה טיול שנתי נכון? למה עושים אותו בתחילת השנה?

AeroSlash

New member
תמונות בקרוב...

יש מלא לפי דעתי.. וטיול שנתי בתחילת השנה כי אנחנו י"ב, מסיימים ללמוד מוקדם אז מוציאים אותנו לפני י' וי"א. ובכלל, למה טיול שנתי חייב להיות בסוף השנה?

Natalila

New member
ייייהההה חמודות../images/Emo70.gif

שמחה שנהניתן.. באמת היה שומם פה לאחרונה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה צחוקים!!!! שמחה שנהנתם בסוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחכה לתמונות!!!=)

eMiFrEaK

New member
אני שמחה שנהנית כפרה קטנה...../images/Emo25.gif

ומה שיש לי להגיד זה.... צריך להקשיב יותר לאנה..!! חח סתם סתם...

E K O

New member
אכן, היה כיף

עשיתי ביצוע ל"בשמלה אדומה" בערב הקראיוקי ועד סוף הטיול אנשים חיקו אותי והחמיאו לי =] למרות שכל הזמן הייתי בטוח [ועדיין הספק קיים בליבי] שצוחקים עליי ולא איתי, אבל ממש לא אכפת לי, עשיתי את זה כי בשנה שעברה הצטרדתי עשר דקות לפני הקראיוקי וזה עצבן אותי רצח אז השנה עשיתי הכל כדי לשיר שם.... רציתי לשיר את "אז למה לי פוליטיקה עכשיו" אבל לא יצא, למה? כי שני מפגרים שרו את זה 3 שירים לפני שאני הייתי אמור לעלות אז הייתי חייב לאלתר שיר אחר לבחור.... בכל מקרה, היה ממש כיף =]

E K O

New member
אומרת זו שסירבה בתוקף לצאת

אז נחמד שגם את החלטת לצאת =]

E K O

New member
אומרת זו שסירבה בתוקף לצאת

אז נחמד שגם את החלטת לצאת =]

the freaky girl

New member
ועכשיו הגירסה שלי...../images/Emo8.gif../images/Emo26.gif

השכם בבוקר יום שלישי קמתי מעוררת והסתדרתי לטיול......... [חחח... טוב, אני אחסוך בפרטים השוליים...
] הגעתי לבית ספר עם אימי החמודה, שנתנה לי בנדיבות רבה 350 [
] ש"ח לטיול כזה [
]...
אז בבוקר היו הקניות הרגילות לטיול [....] וחבר שלי אדיק [כפרע עליו
] הביא לי את המצלמה שלו [וזה ציטוט: "תשמרי טוב טוב על המצלמה, זה הדבר הכי חשוב בחיים שלי"...
כמובן שאחרי המבט היפה שלי הוא הוסיף "אחרייך.."...
] אחרי כן הוא הלך לדרכו, חבריי לביצפר הלכו גם הם פנימה, ונשאר רק לעלות לאוטובוסים... הדרך לאילת כמובן היתה ארוכה, עם הפסקת פיפי ואוכל במקום הקבוע [צומת דרכים שאנחנו תמייייייד עוצרים שם..
וזה מעפן...] ונקצר בדברים.. הגענו למסלול הראשון.. המסלול הראשון היה בקניון אדום, מקום נחמד עם הרבה עליות וירידות, המקום הזה יפיפה
ממש אהבתי.. מסלול מדהים...:) אחרי המסלול [טוב, היה כבר מאוחר...
] נסענו לנו עוד כמה זמן למאהל.... כשהגענו אליו זה היה הרבה יותר ממש שציפינו
... המקום היה בנוי[!!!] מעץ [כך שלא היה לנו קר שם בלילה... אפילו חם...
] והיה בפנים הרבה שטיחים ומזרונים.. ובר [חחח.... עם כיסא אחד...
... טוב, זה לא היה משהו כל כך מעניין] ובגלל שזה היה על מצוק.. גם נוף מדהים בבוקר
צילמתי את הזריחה [שאני לא אצלם דבר יפיפה כל כך
... גם ככה קמנו בבוקר להתקלח
...] והיו במקום כלבים חמודים חמודים...
צילמתי אחד מהם... אחרי עוד שלל הרפתקאות, ונגינה מדהימה של ידיד מהשיכבה על גיטרה בנוף מדהים [אמרתי כבר מדהים
] נסענו למסלול השני [ששכחתי כבר איך קראו לו...
] ואחרי כן נסענו ל"שנירקול" שאני ואלה דווקא ציפינו להתקלח שם במקום, והתאכזבנו......] ומשם [שדרך אגב, היינו בחוף אלמוג, מול זה יש בית ספר שדה "אילת" שדודה שלי גרה שם ולא נתנו לנו לצאת משם כדי לבקר אותה...:| ] אחרי השנירקול נתנו לנו זמן חופשי בקניון באילת שם ובטיילת... ועוד דבר, דודה שלי גם עובדת בקניון בחנות אחת וגם שם לא מצאנו אותה... התברר לי אחר כך מסבתא שלי שהיא עבדה באותן שעות, אבל עדיין לא מצאנו אותה... נחזור לעניינינו, בקניון עשינו קניות.. בטיילת עשינו קניות [עשיתי 2 קעקועי חינה.. אתם תראו את התמונות...
] וחזרנו טיפה מאוחר לאוטובוס בגלל נעצרנו שם עם אלקה אצל אישה ממש מגניבה
[טוב אלה, זה התחום שלך לספר...
] אחרי כן נסענו לאוהל בדואי, ל"חפלה" שלהם.. היה [בקצרה] ממש ממש טוווווווווב
התה, הקפה [היה קצת מר..
], האוכל
היה כל כך טעים, זללנו כמו חזירות...
אחרי כן היה לנו מסיבת דיסקו [כמה שזה נשמע עלוב..
] שבזמן הזה אני אישית הייתי בזמן איכות עם הבירה...
אחרי כן רקדתי קצת עם המאבטח [שהציק "טיפה" כל הטיול.. בואנה, האדם לא מקבל רמזים!... אלה, רוצה להוסיף משהו בעניין..
] אחרי זה זזתי לאוהל של ה"בנות", שכמו שאלה אמרה – היו יותר בנים מבנות, היתה החוויה של הלילה המצחיקה, בבוקר קמנו, לא רצינו לעזוב, נפרדנו לשלום מהגמלים [היתה חוות גמלים ליד המאהל.. והצרפתים שבאו ללון באותו מקום [שהצטרפו אלינו לדיסקו..] זכו לרכוב עליהם....
], נסענו לנחל צפית, נהנינו את הדקות האחרונות [מה שאהבתי במסלול הזה זה הירידות עם החבלים, היתדות והמגלשות...
היה לנו קצת מזה יום לפני אבל בקטנות... זה היה יותר אתגרי..
עזבנו ו.... וזה היה הטיול האחרון שלנו.. קצת עצוב שדפקו אותנו שיהיה לשלושה ימים.. אבל זו היתה חוויה ואני ממש לא מתחרטת שיצאתי..
אז גם אני מצטערת קצת על האורך.. למי שקרא..
עוד מעט תמונות...
נ.ב. בוקר טוב

the freaky girl

New member
חחח.. יש כמה קטעים

שאני לא מסודרת בסיפור שם.. חחח..
ועוד דבר, ביום השני, המדריך שאנחנו מאוד אוהבים
עשה לנו סדנת מסאז לכפות ידיים
לימד אותנו איך עושים את זה, עם השמנים והכל.... היה ממש ממש טוב

AeroSlash

New member
תכלס.. באמת טיפה חבל שזה רק 3

ימים אבל עבר נורא טוב אז לא אכפת לי. האישה הייתה מרתקת
אני זוכרת בפעם האחרונה שקיריל היה באילת הוא סיפר לי עליה ורציתי למצוא אותה, אז בדיוק כשבאנו לחזור פגשתי אותה. אני זוכרת שקיריל אמר שהוא פשוט אמר לה כמה פרטים עליו והיא ממש סיפרה לו עליו ועל כל המשפחה שלו דברים נכונים עד הפסיק האחרון אז החלטתי לנסות את עצמי. מיותר לציין שהיא פגעה בול בכל מה שהיא אמרה, אף אחד לא ממש האמין לזה אבל זין על כולם, אני מאמינה וטוב לי ככה. היא גם נתנה לי את מספר הטלפון שלה, אישה מאוד נחמדה
. אלכס היה קרציה בטירוף
הייתה איזה פעם שנסטיה רצתה להשתין ובדיוק היה עץ בדרך ועצרנו. אז המאבטח עצר גם כי הוא לא יכול להמשיך עד שכל תלמידי הכיתה ממשיכים. קיצר, אחרי זה הוא התחיל עם שאלות פילוסופיות ודברים ברומו של עולם וכל מיני הצקות שלא קשורות לחיים [אל תבינו אותי לא נכון, אני כולי בעד הפילוסופיה אבל יש מקום, זמן, דרך וצורה לעשות את הדברים ולפתוח בשיחות]. באותו הרגע אני אמרתי שיש לי שיחה מאאוווווווד רצינית עם לירון ואני חייבת להתקדם. וזה לא הכל, הדבר הזה היה תמיד בכל פינה ואי אפשר להפטר ממנו. זה פשוט לא יאומן

שמח שנהנת! :)

באמת נשמע טיול פ33ה :) ואני חזרתי לביתי הקט!!! :) אתמול הייתי בירושלים (לראשונה בחיים שלי). היה נחמד.. אבל כבר ספרתי שעות לשחרור שלנו הביתה.. אחח.. אין כמו בבית.. אגב, ראיתי את קיריל בתחילת השבוע כשבאתי לחר"פ בצריפין. חייל למופת הבחור.. חח :) לאחר לבטים רבים גמרתי אומר שאני רוצה תפקיד זנותי עד כמה שאפשר, רק שזה יהיה בעייתי קמעה עם הנתונים שלי. לכן עתה אני עמל ימים ולילות ע"מ להוריד פרופיל.. שלושה ימים בקשתי מהמפקדות לראות קב"ן, אבל הן סרבו ואמרו שעליהן לדבר עמי בנידון בטרם אפגש אותו. קיצר, הן מושכות זמן עד לסיום הטירונות כדי לא להתעסק עם זה. אבל אם עברתי את פרעה (או בשמו החדש- קו"ם י"ט), מה זה בשבילי להשיג קב"ן.. נרשמתי לחופ"ל, החופ"ל הפנה אותי לרופא, והרופא הנפיק לי המלצה מחייבת שתוך 7 ימים אני חייב לפגוש בחברינו הקב"ן.. את הקב"נית, לצורך העניין, אני צפוי לפגוש בתחילת השבוע הבא.. וויש מי לאק.. :) סוף שבוע מהנה לכולם!

SpyKid

New member
ולןןןןןןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

המון בהצלחה!!! עדכן בפרטים..! <:

למעלה