אההההההה!!!!!!!!!!איזה יופי!

orginal jess

New member
אההההההה!!!!!!!!!!איזה יופי!

אני בחורה שמתה על התוכנית מלאך שחור, ואין לה בדיוק עם מי לדבר על זה, על אלק, לוגן, מקס.... ופתאום, מצאתי בטעות את הפורום היפה הזה! איזה יופי!!!!!!! אז, פרטים עלי: שם: ג'ס גיל15 ו9 חודשים ויום!!!!! ולא יודעת מה עוד, מה אתם רוצים שאני יגיד לכם?

karms20

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

וזה בהחלט המקום לדבר עליהם. וכמה שיותר - ככה יותר טוב.

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifוולקאם../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

אני מרים בת 15 מרמת-גן!! גמני מאוד אוהבת ת'סדרה.. אניוואי השתלבות נעימה בפורום!!

123יעל

New member
גם אני יחסית חדשה!!

אני פשוט מתה על הסידרה הזאת!!! ובמיוחד על אלק!! אני חושבת שמקס מהממת!! כל כך יפה לה חלק!! אני בת 16 מחיפה וגם לי אין כל כך עם מי לדבר על כל זה כי כל החברות שלי לא רואות את זה... גרועות.... בכל מקרה אני גיליתי את האתר הז כי חיפשתי חומר בעיברית על הסידרה1 (וכמו בכל הודעה שכתבתי בינתיים) אולי בקרוב אני אעלה לרשת עם אתר ישראלי למלאך שחור!

orginal jess

New member
תודה לכולם!

ואני לא יודעת אם אתה הבן היחיד, כי אני לא מכירה עדיין את כולכם!!! ואיזו סידרה יכולה להיות טובה יותר מסמולוויל? יש המון... סמולוויל נמאס, כל הזמן שידורים חוזרים, ואפילו שעל חברים חרשו יותר, סמולוויל נמאס!

להזכירך....

אלה שידורים חוזרים של העונה הראשונה!!! את יכולה להוריד את העונה השנייה באינטרנט ובימים אלו משודרת בארה"ב העונה השלישית!!! אז סמולוויל כל כך לא נמאס!

orginal jess

New member
נו, אל תעצבן, תגיד כבר! מלאך שחור?

אפילו שזה כבר ברור שמלאך שחור יותר יפה, וגם מכושפות, ורוזוול באותה משבצה עם סמולוויל, וחברים גם עוקפת את סמולוויל... בקיצור, יש הרבה מעל סמולוויל...

למעלה