אהההההההה!!!...

שיארו

New member
אהההההההה!!!...

אני חייבת עזרה!!!!!!!! הייתי אצל חברה שלי במסיבת פיג'מות, ועשינו מה שעשינו, והחלטנו לעשות סיאנס... לא העילנו רוח ספציפית, והעלינו רוח שלפי מה שהיא אמרה היא מלפני חמש עשרה שנה... והיא התחילה לספר על הבת שלה... ואז הבנו ש.... הבת שלה היא המורה!!!!!!!!!!!! -ולא סתם המורה, אלא לתנ"ך!!! הרוח ביקשה מאיתנו למסור לבת מסר שבקרוב אמממ... אתם יודעים. הם יפגשו. עכשיו אנחנו צריכים ללכת למורה לתנ"ך ולהגיד לה ש.... הבנתם. ניסינו להתחמק אבל הרוח לא נותנת לנו... היא כל הזמן כותבת לי "תזכורות" בכל מקום... עזרה?

Flame

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אל תילחצי! הבעיה עם סיאנסים והעלאת רוחות היא שלא תמיד אפשר לדעת אם אלו סתם רוחות שובבות או רציניות.רוחות בד"כ נורא נהנות להמציא שטויות...וכשזה מפחיד אנשים זה עושה להן את היום... הן בד"כ יתנו תחזיות למכל מיני דברים מחרידים ומפחידים.. והבעיה הגדולה יותר היא שרוחות (שהרי באות מהמישור האסטרלי) יודעות בערך הכל על הכל...פעם הסבירו לי שהמישור האסטרלי הוא כמו פח אשפה ולשם "נזרקות" ומגיעות כל הידיעות, והרגשות...הפחדים וכו'... ובגלל זה הן יכולות להמציא לך שטויות כאלה "תעבירו מסר לבת שלי!" זה לא נראה לך קצת מוזר שדווקא הרוח של אמא של המורה שלכן הגיע ספציפית אליכן?! יכול להיות..ויכול להיות שלא...
בכל מקרה, איך בדיוק היא מעבירה אליך את ה"תזכורות" הללו? תני לי לחשוב על זה קצת

שיארו

New member
...

הלכתי לישון יומיים אחרי הסיאנס, וכשקמתי בבוקר ראיתי שהעיפרון וכל הקלמר מחוץ לתיק וכתוב על השלוחן "אל תשכחי להודיע". והחדר שלי נעול בלילה.

wee man

New member
כאן זה מתחיל להיות

או- רציני מדיי או- סתם שטויות.... היה פעם סיפור על נערים שהרוח לא נתנה להם לעזוב את הסיאנס והם נשארו איזה חצי יום בסיאנס ובסוף הם פשוט יצאו בבת אחת.... סוף היום הם הלכו לישון וכשהם התעוררו כל הבית שלהם היה מלא בכתובות אדומות על כל הקירות ואם אני לא טועה אחד מהם מת אחר כך הוא השתגע... לא זוכר כבר.. קיצר.. כעקרון... רוחות בכלל לא יכולות לעשות כזה דבר!! אז זה דיי מוזר כל הקטע הזה... ככה שפשוט אין לי מה לענות לך :| מה שאני הייתי עושה- הייתי הולך למורה שבה מדובר ואומר לה שעשיתם סיאנס. אומר לה שאמא שלה עלתה לפי מה שהרוח אמרה ושהיא מאוד מאוד מתגעגעת! הייתי אומר שאמא שלה רוצה לבשר לה משהו אז אני ממליץ לה לעשות סיאנס (אם היא צריכה עזרה אז להסביר איך והכל) ווווזהו. מאוד מעניין אותי- את הסיאנס לא עשית לבד, כי אי אפשר... מה קרה עם חברות שלך????? לא נכתב להם כלום על הקיר? לא ביקשו מהם להעביר את המסר?? מה הן אמרו כשאמרת להן את זה?

שיארו

New member
אממממ...

לפי ספר שקראתי, הן דווקא יכולות. ומדובר בספר רציני בנושא. מורה לתנ"ך? סיאנס?...

flame 1

New member
שיארו יקירתי ../images/Emo13.gif...

אני חושבת על זה...וכמו שינון אמר, אין לרוחות את היכולת של הזזת דברים ממקומם מכיוון שהם באים מן המישור האסטרלי. אבל לפי דעתי, הושפעת בצורה חזקה מאוד!! בתת המודע.. וכמו שאני נוהגת לומר "מסתורי התת מודע"
..בקיצור, את ולא אחרת גרמת לזה.. כלומר..לא רוח ולא בטיח כתב את זה..את כתבת את זה
אני לא מתכוונת שקמת באמצע הלילה וכתבת ... אבל איכשהו..

flame 1

New member
בלעעע!! מה נסגר איתי והשמות משתמשים

מצטערת שוב... כתבתי בשם משתמש אחר שיש לי זו אני...לין -Flame

Gum Cigarettes

New member
טוב.

כרגיל, אני לא מסכימה עם כמעט אף אחד פה. בכל אופן, אם *באמת* עשיתם שטויות כמו סיאנס, ומה שקרה הוא אכן *אמת*, יכול לההיות שמה שבא לכם למעגל זה שד מתוחכם במיוחד (יש גם חכמים, תתפלאו). או שזאת רוח שהכוח האנרגטי שלה חזק במיוחד או מרוב שהיא נמצאת באזור העולם האסטרלי עם מקבילות לגשמי (רבדים נמוכים) היא כבר תפסה שליטה על הזזת וכתיבת חפצים. קראתי פעם כמה אנשים שחקרו את הנושא והם גילו שיש כזה דבר ועוד כמה בלע בלע.. שאלה מעניינת היא, ללכת למורה לתנ"ך ולהתחיל לספר לה דברים על אמא שלך, ואח"כ לשאול אותה איך אמא שלה הייתה, ואם ומתי היא מתה. אם היא מתה לפני 15 שנה, אז יתכן שזו באמת הרוח.

למעלה