shosho4ever
New member
אההההההההה
אתמול בלילה הייתה לי שיחה אל תוך הלילה של כמה שעות עם ידיד שלי על כל הנושא הזה של המיסטיקה וישויות ונפשות וכאלה.... דיברנו, שפכנו, דיסקסנו-היה מאוד נחמד
עלה הקטע של תקשור עם נשמות...תקשרתי פעם עם נשמה. נשמה מסויימת אחת ותיקשרתי איתה מספר פעמים, ורק איתה, ולא דרך סיאנס או משהו. לא אני זימנתי אותה, אלא ההפך....
עלה גם הנושא של יציאות מהגוף. חוויתי אותן 4 פעמים..הוא אמר לי שהוא מאוד רוצה לחוות ולא מצליח..יש פה עוד מישהו שחווה יציאה מהגוף? מה ראיתם? איך הרגשתם? ידעתם מה עובר עליכם? אני אישית לא ידעתי מה עובר עליי באותו רגע וממש, איך אומרים את זה.. i freaked out
אבל היום שאני חושבת על זה, אולי זאת הייתה יכולה להיות חוויה-זאת בטוח הייתה יכולה להיות חוויה אם הייתי יודעת מה עובר עליי ומה קורה.. אם הייתי יודעת אז מה שאני יודעת היום, המצב היה שונה. ד"א... תודה לשני האנשים הנחמדים שבירכו אותי בברוכה הבאה לפורום בתגובה להודעה ששלחתי לפני שבוע...רואים שאתם אנשים חמים ואוהבים
(הכוונה לחברי הפורום)
אתמול בלילה הייתה לי שיחה אל תוך הלילה של כמה שעות עם ידיד שלי על כל הנושא הזה של המיסטיקה וישויות ונפשות וכאלה.... דיברנו, שפכנו, דיסקסנו-היה מאוד נחמד