אההההההההה

shosho4ever

New member
אההההההההה

אתמול בלילה הייתה לי שיחה אל תוך הלילה של כמה שעות עם ידיד שלי על כל הנושא הזה של המיסטיקה וישויות ונפשות וכאלה.... דיברנו, שפכנו, דיסקסנו-היה מאוד נחמד
עלה הקטע של תקשור עם נשמות...תקשרתי פעם עם נשמה. נשמה מסויימת אחת ותיקשרתי איתה מספר פעמים, ורק איתה, ולא דרך סיאנס או משהו. לא אני זימנתי אותה, אלא ההפך....
עלה גם הנושא של יציאות מהגוף. חוויתי אותן 4 פעמים..הוא אמר לי שהוא מאוד רוצה לחוות ולא מצליח..יש פה עוד מישהו שחווה יציאה מהגוף? מה ראיתם? איך הרגשתם? ידעתם מה עובר עליכם? אני אישית לא ידעתי מה עובר עליי באותו רגע וממש, איך אומרים את זה.. i freaked out
אבל היום שאני חושבת על זה, אולי זאת הייתה יכולה להיות חוויה-זאת בטוח הייתה יכולה להיות חוויה אם הייתי יודעת מה עובר עליי ומה קורה.. אם הייתי יודעת אז מה שאני יודעת היום, המצב היה שונה. ד"א... תודה לשני האנשים הנחמדים שבירכו אותי בברוכה הבאה לפורום בתגובה להודעה ששלחתי לפני שבוע...רואים שאתם אנשים חמים ואוהבים
(הכוונה לחברי הפורום)

The Warrior

New member
יציאה מהגוף...

חויתי את זה כמה פעמים, אחרי שאצל אחותי זה היה מעשה של יום יום. היא היתה מספרת לי איך שהיא מבקרת בכוכבים אחרים ועל היצורים שם. אז גם רציתי. יצאתי מספר פעמים אבל הצבעים לא היו ברורים. ראיתי מתחתי את הדרך (כאן בכדור הארץ
) והגעתי אני חושב לאירופה, כי לשם רציתי להגיע. שוב...לא הגעתי לרמה של צלילות בענין ואז הפסקתי. בענין דיבור עם נשמות דוקא יצא יותר שאני פניתי קודם מאשר הן פנו אלי, אבל רק עם אנשים שנמצאים בחיים ביננו ולא עם נשמות שעזבו לעולם אחר. במקרים מסויימים גם הן קראו לי. באמת מוזר לי מה כל כך הרבה נדלקים על סיאנס כאילו שאי אפשר לדבר ככה בצורה טהורה. אם רק נבין שאנחנו הנשמה ולא הגוף אז הכל ברור
בברכה,

shosho4ever

New member
כיצד יוצאים מהגוף שאלת?

ובכן.... זה יכול לקרות לבד, בתוך השינה-כמו שקרה לי.. אבל ישנה דרך, שהיא מה שקוראת בחלום שלנו בעצם: את את/ה מדמיין/ת שאת/ה קופץ/ת מצוק לדוגמה, (נמאס לי, אני אכתוב בלשון זכר וזהו....), ואתה לא רואה את המוות...אתה לא מרגיש פחד...אתה לא רואה את עצמך מתרסק עוד שניה באדמה ומת, אז אתה פשוט עובר דרך האדמה-ואז הנשמה שלך בעצם יוצאת מהגוף... לעשות את זה סתם ככה באמצע היום-צריך חתיכת שליטה במודעות שלנו בשביל זה..אולי ישנם עוד דרכים שאינני מודעת אליהן-אם יש-אמרו לי.. אני דווקא ביציאה מהגוף שלי לא ראיתי את העולם, וזאת בגלל, כמו שרשמתי בהודעה הראשונה-לא ידעתי מה עובר עליי. לא הייתי פתוחה לנושא עדיין ולא היה לי מושג מה קורה פה, ופחדתי פחד מוות. כל מה שרקאיתי היה שחור, הרגשה כאילו שכבתי על מיטת אבן, לא יכולה לזוז...לא קשורה-אבל לא יכולה לזוז. כל הגוף שלי פעם מכאב, פתחתי את הפה לצרוח ולא יצא קול. ואני לא רוצה לדבר על מה שראיתי מסביב, כי זה היה מזוויע...שמעתי צווחות ומסורים וצעקות ומה לא...

batel15

New member
עדיין לא כל כך הבנתי...

יש גם דברים שדימיינתי כמה פעמים למשל ליפול ממקום גבוה לא פחדתי אבל תמיד התרסקתי וגם לא ידעתי שכך אפשר לצאת ודימיינתי גם ביום וגם בלילה אבל לא מתוך שינה (כשאני ישנה אז אני לא חולמת כלום). מה עוד רואים כשיוצאים מהגוף? מה מרגישים ומה קורה למשל אם מישהו מפריע באמצע? איך אפשר לחזור בחזרה?

mmaayy

New member
דחוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רק עכשיו אני שומעת כאלה דברים..מזה איך אפשר לצאת מתוך הגוף?? את מדמיינת שאת נופלת על האדמה ולא מתה? לא ממש הבנתי.. ונגיד שאני ידמיין את זה..מה אני יצא מתוך הגוף?? מה יקרה לי? אני יראה עולם אחר? ואחרי כמה זמן חוזרים לגוף? מה זאת אומרת היית באפריקה?? אימאלההה!! מה מגיעים לארץ אחרת? ספרו לי קצת כי אני ממש מבולבלת...!!!

למעלה