אההההההההה

למה???

New member
אההההההההה

שלום
! התחיל אצלי תהליך, בעצם כמה תהליכים במקביל, של השלה/התקלפות/פריצה החוצה... בשבועות הראשונים גיליתי אהבה יותר ויותר, גיליתי איך אני יכולה ממש להפוך ל"אדם אחר" איך פתאום אנשים מסביבי גם הם הופכים ל"אנשים אחרים" כולנו הרבה יותר אוהבים... הרבה יותר מאושרים... עם הזמן המון דברים שלא רציתי במציאות שלי, החלו לנשור... להתפוגג. את רובם החלפתי באהבה. לפני כמה ימים חוויתי חוויות מדהימות... היה לי יום מ-ד-ה-י-ם! ביום שאחריו כאילו פתאום שכחתי מכל התהליך, ידעתי שהוא מתרחש גם מבלי שאתעסק איתו במודעות שלי אבל בכל זאת נראה שקרה לי משהו... בלילה הלב שלי התחיל לכאוב. לא ידעתי מה לעשות כ"כ, שלחתי אהבה...הרגשתי שזה לא מפסיק ולא נחלש והתחלתי להלחץ... אחרי כמה דקות הכאב נחלש מאד ואני הלכתי לשכב במיטה במטרה לישון. שכבתי לי ופתאום מלאאא פחדים עלו, פתאום רציתי למות! "הבנתי" שאני בכלל לא רוצה לחיות, אין לי כוח לשום דבר... יום למחרת הכאב בחזה ליווה אותי בחלק בהזמן, הוא בא והלך, אך הוא לא היה חזק. בכיתי די הרבה במשך היום... משיחה עם ההילרית שלי בטלפון הבנתי שזה לא פיסי (טוב, גם לבד הרגשתי שזה לא פיסי), מערכת האמונות הישנה שלי נלחמת על מקומה (גם את זה איכשהו הרגשתי לפני)... דיברנו על אמון, לתת אמון... היום (שזה בעצם יום אח"כ) בבוקר ישבתי לי במרפסת ועשיתי עבודה פנימית, התחלתי להשיל ממני כל מיני דימויים של עצמי. ויתרתי על "אלכס החכמה", "אלכס המוכשרת", "אלכס המכוערת", "אלכס הפחדנית" וכו' (אני אלכס ואלו דברים שאנשים אמרו עליי בפניי ואני אימצתי את דעותיהם). פשוט וויתרתי על "דברים שאני לא צריכה יותר". הרגשתי טוב... בערב, הייתי אצל ההילרית שלי, באמצע המדיטציה התחלתי לבכות, כשהמדיטציה הסתיימה אני בכיתי בהסטריה, בכיתי ובכיתי... רציתי למות לא ידעתי מי אני ומה אני. ההילרית הנחתה אותי למצוא משהו שאני יודעת שאני אוהבת ושאני מתחברת אליו, לא מצאתי... היא אמרה לי "את אוהבת טבע, תתחברי למקום הזה" אמרתי לה "אני בכלל לא אוהבת טבע" (בתכל'ס, אני אוהבת טבע, פשוט התנגדתי לכל דבר...). היתה שיחה ארוכה... סיפרתי להילרית שלי על העבודה הפנימית שעשיתי במרפסת לפני הטיפול (ויתורים...) והיא סיפרה לי שמרוב שוויתרתי על מי שאני, אני באמת איבדתי את עצמי. פשוט מה שעשיתי היה לוותר על מי שאני יודעת שאני (אני יודעת מי אני לפי דעותיהם של אנשים אחרים, אני חשבתי שאני לא זקוקה לאנשים אחרים יותר ואני כבר יודעת מי אני בלעדיהם... אבל מסתבר שאני עדין צריכה את הכלי הזה-"אנשים אחרים"). רוב הטיפול הייתי במצב על הפנים, ואת רוב רובו של התהליך שקרה שם אני לא זוכרת בכלל (כמובן שגם לא את השיחה איתה). מה שאני יודעת זה שעשיתי משהו שפגע בי... אני פתאום מרגישה שאני צריכה "השגחה" שמישהו ייפקח על התהליך! הרי אני מסוגלת לגרום לעצמי לאבד את עצמי ואת הרצון לחיות! אחרי כ"כ הרבה ימים של אהבה, אחרי תהליך שכולו היה הנאה צרופה, פתאום מגיעים ימים כאלה. של בכי, כעס, עצב, בלאגן ובלבול... "למה אני בכלל בעולם הזה כוסאמק, מי הדביל שהביא אותי לכאן!? לא רוצה להיות פההה". ואני שואלת את עצמי איך?! איך זה קרה? הרי התהליך היה כ"כ מרגש, מה פתאום קורה לי בדיוק ההיפך?! אני משתפת אותכם, גם כדיי להוציא החוצה
וגם כדיי לשמוע תגובות, עיצות... מה שבא
אוהבת

sovlanit

New member
למה?????בוקר אור

זה חלק מתהליך ההתבוננות. את משילה מעלייך הכל.בהדרגה תתחילי לקחת ולאמץ רק את מה שנכון עבורך. הבכי המשחרר ותחושת ההקלה בעקבותיו בהחלט מקצרת את התהליך. אני בטוחה שתצליחי ב ה כ ל. כל טוב .ותודה על דברייך.

אההה מתוקה (תיקון)

בוקר שכולו אהבה חמודה טעיתי רצתי דבר ראשון לשלוח לך
ו-
. קחי את הזמן שלך מתוקה אל תמהרי לשום מקום עדיף לאט ובטוח. עצם שאת כבר יכולה לחשוב אחרת להבדיל בין המר והטפל.וכוונתי היא, גם אני חשבתי וכמובן שאני בתהליך לשינוי העצמי שלי יו אני שמנה,מכוערת כאילו לא מקובלת ושתביני אני מאוד חביבה אבל הייתי אגואיסטית לנפש שלי. תמיד לתת לא חשבתי שמגיע לי גם לקבל. אשתף אתכם אני ואישי פרודים טריים. פחד הנטישה,הלבד יו איך אסתדר? עקב היותי תלותיתת בו מבחינה כלכלית אני מובטלת מקבלת קצבת נכות כללית.חרב עולמי עליי.אבל תודות לקבוצת תמיכה שהתחלתי להשתתף , והכרתי אישה מדהימה ששמה מירב היא גם חברה כאן בפורום, המטפלת הרייקי שלי.בזמן קצר מאוד הצלחתי לשנות את קוו המחשבה שלי, ולאחר ההכרות איתה פשוט התהליך קבל תאוצה.כך אכן כמו שאומרים ל ר א ו ת את ה א ו ר ב ק צ ה ה מ נ ה ר ה
חיזקי ואמצי. איתכם הסליחה מתגובה הרגשתי פתאום צורך להוציא את מה שיש בבטן החוצה.
ממני חברה אמיתיתת

sovlanit

New member
חברה אמיתיתת-ברוכה הנמצאת,

תודה על דברייך. השינויים שאת עוברת בחייך הם לטובה. כל הכבוד לך. יישר כח. עלי והצליחי ב כ ל.

meravor

New member
חברה אמיתית ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

תודה שאת קיימת! תודה על המילים שלך - כבר אמרתי שמילה יכולה להיות עולם ומלואו זה נותן לי כח ואני שמחה לדעת שאת מתחילה לראות את האור הטוב שאת מרגישה - זה מגיע לך!

למה???

New member
נפלא שהוצאת את מה שיש בטן ../images/Emo13.gif

כיף לי מאד לקבל את מה שרשמת!

meravor

New member
לדעתי...../images/Emo50.gif

השינוי שאת עוברת (כל החלק הראשון שאת מתארת) הוא פחות או יותר אותו שינוי אותו אני עוברת... מה שקשה יותר זה לשמור על זה ולזרום עם זה... לא לשאול יותר מדי שאלות - התשובות יגיעו בזמן שלהם ולבד! החוכמה היא שכל פעם שאת מרגישה שאת מסיבה כל שהיא נשאבת למטה תזכרי שלא טוב שם ולשם את לא מוכנה לחזור - ופשוט תרימי את עצמך למעלה! החיים יפים תלוי איך מסתכלים עליהם. בגלל שאת כבר ראית את הטוב צריך להיות לך קל לרצות לחזור לשם, הכל תלוי בך - אם רק תרצי...

למה??? מתוקתי מכירה את זה באופן איש

את התחושה שאת מרגישה כרגע ., תסתכלי בה בתוכה ותראי שמה שאת חווה יתפווגג לכיוון אהבה. תרשי לעצמך לקבל גם סוג רגש כזה סוג רגש כזה בא מקומת ההשרדות שלנו התבניות הישנות שלך רוצות להסכים ולהמשיך הלאה לעומת התבניות הישנות ופתאום מאיימות.. כי את משתנה. וזה בסדרררררררררררררררררררררררררר. המון אהבה לך מתוקה.

הכוונה היא כזאת

ברגע שאדם משתנה הנפש שלו "מתנקה" תבניות שלא צריכות לשרת יותר אותנו מתפוגגות להן הן לא נעלמות אך אותן תבניות מרגישות איום כי אנחנו פתאום מדברים אליהם עכשיו אני מקווה שהבנת.

אוהבת אותך ../images/Emo24.gif

את מתקדמת כל הזמן. פשוט ההתקדמות לפעמים לובשת פנים אחרות. אצלך בעקובת כל מיני דברים שעשית ושאת מאמינה (אמונות פנימיות, פחדים, הסכמים וכו'), זה לבש צורה שלא היתה לך כל כך נעימה, אבל את לא מתדרדרת ואת עוד ועוד מתפתחת. בדיוק אתמול קראתי בספר "דרך הלב" שיש אנשים שכאשר הם נפתחים אל העולם או פתוחים את צ'אקרת הלב, אז הם חווים ממש כאב בלב, ברמה שהם נבהלים ופוחדים ששיש להם בעייה בלב. (בעייה פיסית), ואז הם מבינים שזה לא פיסי. ואז אני זוכרת שאמרתי לעצמי שאני לא מכירה אף אחד שזה קרה לו, ושזה מדהים שזה מה שקורה, אך אני מוותרת על החוויה הזאת. באהבה רבה

למעלה