אההההההההההה!

manic_subsidal

New member
אההההההההההה!

אחותי מקליטה אצלי בחדר למיני דיסק שלה 3 דיסקים של שלומו ארצי כמה אפשר לסבול?! רציתי לדעת אולי מישהוא מקיר איזה שיר אנטי - שלמה ארצי סטייל מה שיש על USELESS ID ? סצם כדי להוציא את התסכול שלי... זה מחלה נוראית בבית שלי... במכונית בבית בכל מקום רק הוא... נמאס לי !!! (ואני סצם מוציא את התיסכול העמוק שלי מהמצב העגום ובגלל זה ההודאה הזו היא גם דיי חסרת אממ... סצם מפגרת לא משנה נמאס שלמה ארצי !!! זו מחאה~!

cider IS great

New member
אמממ

שלמה ארצי הוא בן זונה אמא שלו כלבה OI OI OI שלמה ארצי הומו OI OI OI נהרוג אותו OI OI OI שמלאני נשמע דומה לפרט שולי לא?-

OPERATi0N_iVY

New member
היתה פה בארץ פעם איזה להקה של רוסים

שכחתי איך קראו לה... הם היו שרים על השמדה של כל מיני סמלים של התרבות הישראלית, ובין השאר קראו לרצח שלמה ארצי... וקהל האפסים שהיה בא להופעות שלהם היה מתעצבן על זה וזורק עליהם בקבוקים...חח... קראתי את זה באיזה כתבה ממש ישנה במוסף העבה הזה או של ידיעות או של מעריב... זה היה לפני כמה שנים... ואם מישהו ממש במקרה יש לו את הכתבה והוא יכול להביא לי או לסרוק לי אותה אני מאוד אודה לו... אבל נראה לי שאין סיכוי שמישהו שמר דבר כזה...

daniela82

New member
משהו מוכר לי...

נראה לי שהזכירו אותם פעם ממזמן ב"תוצרת הארץ" או משהו כזה כי זכור לי שראיתי תוכנית בערוץ 1 על להקת פאנק רוסייה ששרו משהו כמו מוות לערבים מוות ליהודים ומשהו בא באיזה הופעה והרביץ לסולן. לסולן יש משקפיים? אבל זה היה מזה ממזמן אז אני לא ממש זוכרת...

xero1

New member
מה

והם לא שרו מוות לעולים החדשים שבאים לארץ וחיים על חשבון מיסים של אחרים ואחר כך מתלוננים שהם עברו לארץ הזאת בגלל שההורים שלהם פוטרו ממפעל כימי במוסקבה? מוזר..

Weird Eyal

New member
תמיד יהיו להקות

של ילדים מפגרים שיש להם משהו נגד כל כל כל העולם........ לי אישית יש משהו נגד חלק גדול מהעולם אבל לא כולו....... אני הכי שונא להקות שכל הקטע שלהם זה "אנחנו הכי טובים ותברחו מהר כי אנחנו נהרוג אותכם כי אנחנו שולטים"...

Vegan Tal

New member
Ausweis

אני חושב שאתה מתכוון אליהם. יש לי שיר שלהם שקוראים לו "מוות" ומדבר על מוות לסימלי תרבות. שמתי לב עכשיו גם שיש באתר את הכתבה ב"הארץ" עוד לא קראתי אז אני אתחיל עכשיו

manic_subsidal

New member
ב.ן נ.ת.ן

אני אתעלם מהתייחסות שלך ל " רעש " שאני שומע ( לא שיש לך מושג מה אני שומע... ) אבל אין לי מושג על מה אתה מדבר.. שלמה ארצי... שמעת שיר אחד שלו שמעת את כולם... ואל תתחיל " אתה לא מכיר " וכל הזיוני שכל... אני שומע אותו ( לצערי הרב) 24.7 ההודאה הזו כמו שכתבתי מקודם הייתה הוצאה של תסכול וחוסר אונים

OPERATi0N_iVY

New member
איזה בני זונות...

כתוב שם שהם לא עדכנו את זה כבר 3 וחצי שנים... זה כ"כ מוזנח שכבר אי אפשר לקרוא את הכתבות או לראות תמונות...

ב.ן.נ.ת.ן

New member
רעש רעש

אני שומע בדיוק מה שאתה שומע, ועוד דברים (פחות או יותר בסה"כ) אני שמעתי שלושה אלבומים של שלמה, יש לי את החדש שלו גם (כן, יושב אצלי על הסטנד בין דאשבורד לסייבס דה דיי) יש לו סגנון משלו, הוא כותב את כל השירים והליריקה ובאמת הכל מזכיר אחד את השני (כמו שאפשר להגיד על דאשבורד שכל השירםי שלו אותו הדבר) אבל מידי פעם יש לו יציאות מדהימות ותקשיב לדיסק החדש, הוא דיי טוב, ולא הכל שם נשמע אותו הדבר אולי זה משעמם אחרי כמה האזנות, אבל אחרי הכל, הוא יודע מה שהוא עושה צריך לתת כבוד למבוגרים והמשכילים מאיתנו

O MY GOOOOD

New member
אך... אתם כאלה מצחיקים...

לפעמים אני סתם נכנס וכל פעם אתם עושים לי מצב רוח טוב... תודה...

למעלה