אההההההההההה לפה כולם!

מרי בל

New member
אההההההההההה לפה כולם!

סורי על ההודעה החדשה אבל הנחתי שבמקודם או במאוחר תיפתחו שירשור על המפגש שהיה אז הנה זה בא....: היום (יום חמישי) הייתי בעזריאלי עם חברות ממפגש אחר ובמדרגות נעות בדרך למטה מהגג (דיברתי בפלאפון) שתיי ילדות חמודות שאלו כזה בקול : "אתן מפורום אורלנדו בלום?" ישר הסתובבתי והפלתי את הפלאפון (ברוב חוכמתי) ואז אכלתי את הלב כי בדיוק התכוונתי לחזור הבייתה ולא הספקתי להגיד שלום
בכולופן רציתי לדעת מי היו אלה ששאלו ולשאול גם איך היה ואממ שרשרו לפה את התגובות על המפגש אם לא יאכלו אותי חייה *_* (סתם הגזמות אבל שיהיה)

OB4ever

New member
לא הרבה

בנות הלכו היום..כולל אותי בגלל המתמטיקה המסריח הזה!!!!!! בטח זה היה •aniviel• ועוד מישהי....למה לא היית במפגש??

אוףףף ../images/Emo7.gif

כל כך רציתי לבואאאאאאאאאא... והייתי כל-כך קרובה לזה עוד...
אני מקווה שלא היה להם כיף בכלל!!
חיחי סתםםםםםםםם... אני מקווה שהיה לכם מאוווווווד כיף!!

NiKi†a

New member
גמנייייייי../images/Emo7.gif

אני מזה מחכה למפגש הבא! למרות שהוא בטח יהיה עוד הרבה זמן....=\

tomigirl

New member
נ"ש

הקעקוע של אורלנדו.... (העיגול, שמש....) זה חינה או שזה אמיתי... כי יש תמונות שאין לו קעקוע ויש שיש לו.....

OB4ever

New member
זה אמיתי!!!!!!!!!

ממש מוזר שלפעמים ראית שאין לו הוא עשה אותו בגיל 13 אם אני לא טועה ...בין 12-15.....זה אמיתי אמיתי!!

מרי בל

New member
לא הייתי....

כי אם לא שמתן לב בזמן האחרון אני לא ממש פה וזה לא בגלל שאני לא מעריצה מספיק או מעריכה את אורלנדו בלום או אתכן אלא שפשוט לא יוצא לי. אני אשתדל לבוא יותר אקיצר הייתי שמה היום במסגרת מפגש אחר

מרי בל

New member
ד"א

הרגע היה גיא פינס והיה שמה ראיונות של חיים אתגר השולט עם כוכבי שרה"ט מי שרוצה מחר שידור חוזר בחמש וחצי ובכולופן שמתי לב שאורלנדו כבר לא מתראיין בכלל גם בספיישלים הוא כבר לא מופיע :~{ מה הוא הסתבן? ובילי ודומיניק פשוט שולטיםםםםםם דום ממש התייפיף

OB4ever

New member
ראיתי תראיון!!!

קראתי ראיון איתו העיתון...הוא מצלם עכשיו את ממלכות השמיים שבוע שעבר הוא סיים את חוף מבטיחים (HAVEN) אז אין לו זמן וזאת גם הסיבה שהוא לא הגיעו לפרימירות

פרפר15

New member
דום תמיד היה חתיך

ואורלי לא היסתבן חס וחסה הוא פשוט באיזה אי אחד מצלם סרט כל סרט שלו בצד השני של העולם עירק האי הזה מלטה וכו' וכו' וכו' איך היה המפגש

NiKi†a

New member
אה-הה../images/Emo99.gif

ראיתי היום פעמים את שודדי הקאריבים!
*גאה בעצמי*

NiKi†a

New member
כןןןן..אני מתה מאושר! ../images/Emo9.gif

גם שירה מורידה ת'סרט עכשיו

NiKi†a

New member
אני חושבת שהיא חוזרת היום

מטיול של בני המושבים. אני לא יצאתי..

מרי בל לפה מיייייייייייד!!!!!!!!!!!

אני וחברה שלי שאלו אותך אם את מפורום אולנדו בלום! לפי החיוך שלך ידעתי שזאת . הייתי עם חברה שלי שהיא לא כותבת בפורום. ידעתי שזאת את!!!!!!!!!!!!!!!! אחר כך ירדנו וחיפשו אותך. היה נחמד דווקא מי שהיה במפגש|: רק ענת, לירון, יפעת ואני. נחמד היה לפגוש אתכן. רציתי לקחת את המספר פלאפון שלכן אבל בדיוק הלכתי. אני ארשום לכם סיכום יום יותר מאוחר. אני יוצאת. לילה טוב.

למעלה