אההההההההההה לפה כולם!

הגעתי עם חברה שלי למקום מפגש

ולא ראינו אף אחד אז עלינו לגג (שם בדרך כלל כל המפגשי פורום ודרך אגב שם ראיתי את מרי בל) וראינו מלא אנשים והתחלנו לעבור אחד אחד ושאלנו איזה פורום זה. ירדנו למטה וישבנו ואז זהיתי את יפעת וישבנו ודיברנו ובלה בלה ואז לירון הגיעה והיא הראתה לנו את כל הדברים שלה שהוא קנתה מהתערוכה אחר כל הצטלמנו (תמונות בהמשך...) ואז הלכנו לאודם והתפצלנו דרכינו ואז שוב ראיתי אותן והן אכלו ואני הייתי תקועה ואז הייתי צריכה ללכת דחוף סיום./

מרי בל

New member
וואהההההההההה

עכשיו אני אפילו עוד יותר מבואסת ממקודם!! איך רציתי להיות במפגש
אבל הייתי צכה ללכת=\ ד"א קוראים לי הדר

adi11111

New member
היי ../images/Emo26.gif חדשות../images/Emo36.gif../images/Emo70.gif

קראתי עכשיו באתר סרט ש8 שחקנים משר הטבעות עשו קעקוע של המספר 9 באלפית על הרגל (בינהם נחשו מי ???? כמובן אורנלדו ) והם נשבעו שהם לא יגלו לתקשורת אבל אלייזה גילה ואורנלדו עכשיו קצת כועס עליו
אוףף גם אני רוצה ..........

adi11111

New member
והנה קישור לכתבה

למרות שאתן בטח כבר יודעות את זה .............. אתן יודעו הכל עליו זה מפחיד ....... נ.ב אני סולחת לאלייזה מה אתכן ?

פרפר15

New member
כן איזה חמודים שמעתי

כאילו זה משהו של האחווה שמעתי על זה איזה בונבון איך הוא כועס מיסכן אלייזה הוא לא היתכוון

adi11111

New member
איזה חמוד .........../images/Emo9.gif

ילד פוסטר אשכרה הוא היה , מעניין למה עכשיו העינים שלו כל כך גדולות ?

OB4ever

New member
חחחחחחחחחח

כן..אבל לאורלי אין מה להתעצבן יש תמונה שלו שרואים בה את הקעקוע זה על זרועו הימינית או השמאלית שכחתי...קיצר לא בכוונה הוא הראה אבל השרוול היה קצר והמצלמה קלטה..חיחי

אני יודעת. ראיתי את זה ב...

מאחורי הקלעים של שני הצריחים בדיוידי. דומיניק ובילי אמרו את זה.

OB4ever

New member
אוף.........

אתמול דוד שלי הביא את הדי וי די של אחוות הטבעת...זה עם התוספות ומאחורי הקלעים..אבל זה לא עבד לי במחשב..ואין לי די וי די..יכולתי לבכות..נשבעת לכן!!!!

LiNKiNPaRKiT

New member
אוף...איזה חרא שלא יכולתי לבוא../images/Emo7.gif

מתי המפגש הבא?! אוף זה בטח יהיה רק בחופש הגדול!!!:(

•aniviel•

New member
המפגש היה מאוד נחמד

ונכון סיפרתי לכן על הפאזל שעשיתי התלת מימדי של אייזנגארד שאני גאה בעצמי שסיימתי אותו? אז הנה תמונה שלו כמו שהבטחתי

NiKi†a

New member
חחח...זה דווקא דיי נחמד :]

אה ממ...עוד משו! כי אני מתחילה להתבלבל...בבקשה בבקשה בבקשה תשרשרי למקום שצריך.כי אני מזה מתבלבלת..אני כל הזמן חושבת שאת מתכוונת אליי..אז אם למשל רצית להגיב לה אז תלחצי בהודעה שלה על ההוספת תגובה...נו אני בטוחה שאת יודעת כבר!
תודה בובית!

•aniviel•

New member
חח

לי משעמם בחיים אז יש לי זמן וסבלנות לזה
וברגע שאני מתחילה קשה לי להפסיק חח חוץ מזה כל הזמן חשבתי לעצמי איך זה יראה טוב בחדר שלי, רק חבל שעכשיו אחרי שסיימתי קלטתי שזה גדול מדי ואין לי ממש מקום לזה עם המזל שלי זה בטח עוד יתפרק בקרוב, מספיק שזה יפול או משהו.. אבל אז תמיד אני יוכל להגיד שהעצנים באו והרסו את זה חח

NiKi†a

New member
חיחי :)

אבל זה ממש יפה! שימו במסדרון או משו! בחדר של אמאבא! :]

למעלה