מכל החיות?!@?!35\ איך אפשר?..
ת תקווה4 New member 11/2/05 #28 גם אני!! אני מזה מפחדת מחתוליםםםם בעיקר חתולי רחוב כאלה ושחוריםם בעעעע!!!
I Im The Sun New member 11/2/05 #35 סתמי חובזה!!!!!../images/Emo42.gif קונפהההה אחת111!!!11!!! סתם חחח אין לי מושג מה עובר עלי נראה לי גיל הבלות
סתמי חובזה!!!!!../images/Emo42.gif קונפהההה אחת111!!!11!!! סתם חחח אין לי מושג מה עובר עלי נראה לי גיל הבלות
S S m e l l y Cat New member 9/2/05 #17 את תמותי. זה דבר נוראי../images/Emo108.gif פעם לקחתי ביס ממשממשמשממשמשמש קטן ממממממש ואת לא יודעת כמה זה כואב וכמה בא לך למות;[
את תמותי. זה דבר נוראי../images/Emo108.gif פעם לקחתי ביס ממשממשמשממשמשמש קטן ממממממש ואת לא יודעת כמה זה כואב וכמה בא לך למות;[
M Ma E New member 9/2/05 #15 הכל../images/Emo70.gif פשוט הכל../images/Emo70.gif שישימו לי את כל מה שאני שונאת בעולם הזה בחדר קטן וחשוך.. ואני אסבווולללל הכללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל
הכל../images/Emo70.gif פשוט הכל../images/Emo70.gif שישימו לי את כל מה שאני שונאת בעולם הזה בחדר קטן וחשוך.. ואני אסבווולללל הכללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל
I Im The Sun New member 9/2/05 #20 תהיי מוכנה לחיות כל חייך ללא../images/Emo42.gif רשיון נהיגה רק כדי לפגוש את אנג'לינה לשעה אני מאמין שלא, דיי להיות דראמיתיים אני גם מת לפגוש אותה אבל לא צריך להגזים היא לא אלוהים
תהיי מוכנה לחיות כל חייך ללא../images/Emo42.gif רשיון נהיגה רק כדי לפגוש את אנג'לינה לשעה אני מאמין שלא, דיי להיות דראמיתיים אני גם מת לפגוש אותה אבל לא צריך להגזים היא לא אלוהים
M margaret sodovsky New member 10/2/05 #21 איך יכול להיות שאישה מביאה אותנו לרגשות ותחושות כאלה?? כאילו, מה יש בה באנג'לינה הזאת?! יופי של בנאדם יכול להשפיע ככה על אדם אחר?... פאק, איזה עולם שטחי.
איך יכול להיות שאישה מביאה אותנו לרגשות ותחושות כאלה?? כאילו, מה יש בה באנג'לינה הזאת?! יופי של בנאדם יכול להשפיע ככה על אדם אחר?... פאק, איזה עולם שטחי.
S sins garden girl New member 11/2/05 #27 אני הייתי........ מסתובבת עם ערסים פאקאצות ואוחצות כולם ביחד ולשמוע איתם שירים מזוויעים במזרחית וטראנסים....איככככככככ... הכל בשביל אנג'י
אני הייתי........ מסתובבת עם ערסים פאקאצות ואוחצות כולם ביחד ולשמוע איתם שירים מזוויעים במזרחית וטראנסים....איככככככככ... הכל בשביל אנג'י
B Beautifully Chaotic New member 11/2/05 #37 שאלה - הרבה אומרים לי את זה, והנה תמונה יחסית טובה שלי להמחיש... אני דומה לאנג'י או לא?