אההההההההההההה

pc girl

New member
אההההההההההההה

פפפפפפ... טוב, לא ראיתי אותו כבר שלושה חודשים... פלוס מינוס... והפעם הבאה שאני אראה אותו זה יהיה רק עוד איזה חודש, כשהוא יסיים את האימון שלו... %^&*^&$%@%$^%&%& מאז שהתגייסתי (לפני כמעט שנה), היציאות שלנו תמיד חפפו, ואף פעם לא נוצר מצב שכשאני הייתי בבית הוא לא היה בבית... אני מתה עליו, אבל זה כל כך קשה לא לראות אותו שלושה חודשים!!!!!!!!!!!!!! כוסעמק!!!!!!!!!!!! רק כשהאימון שלו יגמר, אני מקווה שנתחיל לצאת ביחד כמו שצריך... בכל מקרה, כשכל הגועל הזה יגמר, אני מקווה שהוא יקבל רגילה, ואז אני רוצה שנעשה איזה טיול או משהו. עד מתי ינואר 09\נוב 07 ???????????????????????????????

shiri59

New member
מה?! למה 3 חודשים? או 4 חודשים

עד הפעם הבאה שתרא אותו?? בגלל האימון שלו? במה? פאק, אתם נמדברים לפחות?

pc girl

New member
הוא בשריון...

ויש להם עכשיו אימון מסריח, שבו הם יוצאים שושים, פעם בשבועיים\שלושה שבועות\חודש... בפעמים המעטות שבו הוא יוצא, יוצא שאני סוגרת בבסיס (היציאות שלי זה 8\6 15\6)... אז יצא שלא ראיתי אותו כבר המון המון זמן... הוא בא לבקר אותי פעמיים בערך בבסיס, אבל זהו... במהלך השבוע אנחנו גם לא מדברים, כי הוא אוכל שטח כל הזמן, ואין עליו פלאפון (למרות שאתמול הוא התקשר אליי מהפלאפון של הקצין שלו)... קיצור..................... זין בעין.

dandi99

New member
כ"כ מבינה אותך...

חבר שלי גם בשריון ועושה 17-4 כרגע ועוד מעט הם יתחילו אימון. הבעיה שהוא מפקד ואם אחד החיילים שלו יעשה טעות הוא גם יאכל אותה :/.

pc girl

New member
גם שלי מט"ק...

איזו חטיבה חבר שלך? ו-וואו, כמה שאני מפחדת שאחד החיילים שלו יעשה איזו טעות, והוא ידפק בגלל זה... בנתיים הוא מסתדר, ועד עכשיו (טפו טפו טפו טפו טפו!!!!!!!) הוא היה חייל מעולה... לא קיבל שום עונשים, שום ריתוקים, שום שבתות... נקווה שזה ימשיך במגמה הזו, ושהכל יהיה בסדר

dandi99

New member
אז אנחנו בכלל מבינות אחת את השנייה.

שלי ב401 ושלך? הכי מצחיק,מישהי שישנה איתי בחדר מהצבא אמרה לי לשאול אותו אם הוא מכיר מישהו שהוא יצא איתה פעם... הקטע הגדול הוא שהחבר שלי מפקד שלו XD .

pc girl

New member
שלי בחטיבה 7 ../images/Emo47.gif

חחחח והקטע עם החבר גדול... עולם קטן

dandi99

New member
אוג' 07

אז סביר להניח שהם לא מכירים :) או שבעצם כן יכול להיות שהם עבדו יחד בתור מפקדים

pc girl

New member
סביר להניח שלא מכירים ../images/Emo13.gif

גם מחטיבות שונות, וגם תאריכי גיוס שונים... נחמד להכיר חברות של שריונרים :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהידיד הכי טוב שלי מט"ק בחטיבה 7 :ם

אבל הוא אוגוסט 08.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifוואי אין לי מושג חח

אני אשאל אותו בהיזדמנות שיצא לי לדבר איתו :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהייי 401 זה יחד עם הנדסה קרבית

גם, לא? 401 של שיריון עם 601 של הנדסה :)

dandi99

New member
אני אשאל אותו...

אוף חבל שלא ראיתי את זה קודם...הוא היה פה ל10 דקות כי הוא קיבל אפטר בגלל משהו בבית והוא חייב להגיע עד 5 לעפולה אז הוא הלך מהר...

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifבאיזה אימון?

זה גם בטח תלוי בשנת גיוס וזה.. חבר שלי נוב' 08. הוא בקו עכשיו ולפני חצי שנה ירד מחזור (עשה קורס חובשים) ואז עוד איזה חודש הוא אמר שהם עוברים לצפון לאיזה חודשיים ומשהו אימון.. אולי זה זה. ואם זה אימון מתקדם.. אז הוא כבר היה בשיזפון איזה חודש.

dandi99

New member
לא לא לא מדובר באימון מתקדם

חבר שלי כבר בגדודים עצמם הוא מפקד ועשה לפחות 3 אימונים מתקדמים עם חיילים שלו. לגבי הקו אני כבר אכתוב לך בפרטי כי נראה לי שלא מומלץ לפרסם פה :)

למעלה