אהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא ash 1
  • פורסם בתאריך

ash 1

New member
אהההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה לעזז....!?!?!?!??!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! האנשים האלה סוטים! סוטים אני אומר לכם! מאיפו לעזזל בא להם הרעיון הזה? סוטים!!!!!!! (לא שזה דבר רע) הרגע הורדתי קליפ מאוד יפה אבל היה בו קטע פשוט... סוטים!!!!!!!! שניה אני אצרף תמונה ותבינו על מה אני מדבר! שמישהו יסביר לי בבקשה מה זה הפרק והזה (ומאיפו אני יכול להוריד אותו ^_-)

ash 1

New member
|אזהרה| תוכן לא מתאים לילדים!

הגוקו הזה ממש חרמן! תגידו מה היא עשתה לו על זה?

gogumagog

New member
חחחחחחחחחח

זה אחד הפרקים הראשונים של דרגון בול, זמן קצר לאחר שגוקו פגש את בולמה. |ספויילר||ספויילר| |ספויילר||ספויילר| גוקו חי ביער מקטנותו, ולכן מעולם לא ראה בני אדם אחרים חוץ מסבא שלו וחשב שכולם כמוהו, בנים! היה לא מנהג לשכב ולהניח את הראש על החבילה של סבא שלו, וזה מה שהוא רצה לעשות עם בולמה, ואז הוא נכנס להלם, כי הוא ראה שלא היה שם כלום ולא הבין מה הולך פה... הוא צעק ואמר משהו כמו: The balls are gone ובולמה התעוררה מזה וחשבה שהוא התכוון לדרגון בולס, אבל נאנחה כשראתה שהם עדיין אצלה. לאחר מכן, ביום שלמחרת, הם יצאו לחפש אחר שאר הדרגום בולס, ומצאו אותם על שרשרת שהיתה מונחת על צווארו של קמה סנין, הוא נתן לה את הכדור בתמורה שתרים את החצאית שלה ותראה לו את התחתונים (החרמן הזה...), והיא הסכימה לזה, רק מה? היא לא שמה לב שלא היו לה תחתונים...
קמה סנין התחרפן למראה משוב הנפש...

גכקע

New member
ענק! זה בטח הפרק הכי טוב בסדרה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מת לראות אותו--- ומה זה המנהג הזה של גוקו? מה לא הביאו לו כריות? נ.ב זה אניASH1 אני פשוט בבית הספר

Light woman

New member
גם פעם גוקו הקטן...

נראה לי שבפרק הראשון של דרגון בול, הסתכל מתחת לחצאית של בולמה בטענה שהוא רצה לדעת לאיפה נעלם הזנב שלה...

Light woman

New member
ועוד מקרה זה שהוא בהה בה באמבטיה

עד שהיא שמה לב... איך היא לא רצחה אותו אני לא יודעת.... דרך אגב... היא יודעת שהוא הוריד לה את התחתונים??? אוי גוקו כזה חמוד שהוא קטן... אם צ´יצ´י או בולמה היו רואות את התמונות האלה הוא היה מת מזמן...

king kazabubu

New member
כן היא ידעה...

אבל מה היא תעשה? גוקו יותר חזק ממנה בהרבה והוא גם לא מבין שזה לא בסדר. הוא חושב שהיא מאוד שונה ממנו כי אין לה זנב.

Light woman

New member
זה נכון שגוקו יותר חזק אבל....

הוא הרבה יותר קטן ממנה וגם בנים לא מרביצים לבנות... וזה הגיוני שהוא לא מבין שזה לא בסדר כי הוא חמוד וכל זה אבל השכל שלו זה בוטן שמשחק במטקה... אבל הוא עדין חמוד!!! והוא באמת שונה ממנה.. הוא סאייאן והיא בת אדם... וחוץ מזה היא בת והוא בן... דרך אגב... בן כמה גוקו היה שהמקרה הזה קרה? בן 8? כי בולמה נראית בת 16 שמה וזה אומר שהוא צריך להיות בן 12, והוא לא נראה ככה...

king kazabubu

New member
מממם...

רואים שלא ראית כמה פעמים גוקו הרביץ לצ´י צ´י אפילו בטעות. למעשה כשצ´י צ´י הייתה לוחמת גוקו נלחם בה די הרבה. והוא גם האמין שבולמה היא בן. דבר שני הוא בן 8 ובולמה בת 15

Taker Sucks

New member
מה פתאום!!!!!!

קודם כל! הקטע שמראים קורה בסרט 4 של DB המקורי. גוקו בן -12 בתחילת דרגון בול ובלמה בת 16.

king kazabubu

New member
באמת?

אני לא חושב... כי במגדל של קארין גוקו נזכר בזה... אז אני חושב שזה קורה לפני הסרט הרביעי. ואמרתי כבר פעם שאני לא מבין גדול בדרגון בול כי זה משעמם ואין לי כח לראות אתזה.

Light woman

New member
דרגון בול משעמם? אז למה פתחת לזה

פורום והורדת את כל הפרקים וראית את כל הסרטים? קזבובו, ברגע זה דעתי עליך שונתה לחלוטין! >.< בוש והיכלם! >.<

proof

New member
זה פורום דראגון בול זי אם לא שמת לא

לא דראגון בול דראגון בול זי

king kazabubu

New member
dragon ball

לא dragon ball z. ממש לא. אני מאוד אוהב את דרגון בול זי ואני ממש לא חושב שדרגון בול זי משעמם. דרגון בול, הסדרה שקדמה לה, היא הרבה יותר שונה מדרגון בול זי. ופשוט יש קטעים שאני לא מסוגל לראות כי אין בהם כל עניין. גם בדרגון בול זי יש קטע כזה. כשמדובר בגארליק ג´וניור סאגה. והסיבה שאני לא מתקדם בדרגון בול היא כי אין לי כח לצבא הסרט האדום. פשוט אין לי כח לזה. אני מאוד אהבתי את הטורניר. אל תשני דעתך עליי בקלות כזו.

proof

New member
למה היה דווקא קטעים טובים בסאגה

אבל כן זו הסאגה הכי מסריחה.... וגם אם הבנתי נכון זה הפעם הראשונה שגרליק ג´וניור מופיע בסדרה בכלל כי זה לא הגיוני שהוא הופיע בדראגון בול כי כשמראים שמביסים אותו שגוקו כבר גדול וגוהאן כבר בן 5 בערך... להביא סאגה במכה ככה בלי מיידע בלי כלום זה מפגר אולי מסבירים קצת במשך הסאגה וכל זה אבל זה עדיין לא מספיק.... והייתה לי שאלה בראש כבר כמה זמן גארליק ג´וניור קשור אכישהו לנאמק או לקאמי או לפיקולו כי הוא פשוט נורא דומה להם

proof

New member
בקשר לקטע של הליידע לא התכוונתי

שצריך היה לומר שהוא בא אלא היה צריך לספר עליו יותר...

king kazabubu

New member
זה בגלל

שגארליק ג´וניור הוא הרע מהסרט הראשון של דרגון בול זי. שם גוהאן היה בן 3 או משהו כזה. זה אחד הסרטים עם הכי הרבה סתירות. אבל לא חשוב. כבר כולנו יודעים שהסרטים והמציאות לא תואמים. בכל מקרה אני שנאתי את הסאגה הזו ואני יודע שבמנגה אין אותה בכלל

למעלה