אההההההההההההההה

ספי סול

New member
אההההההההההההההה

מה זה???? הקליפ של יוני זכה רק במקום השלישי???? מה זה צריך להיות.... קטסטרופה!!! אני לקחתי יום חופש כדי לדרג את הקליפ כמה שיותר שיהיה.......... טוב גם מקום שלישימכובד חמוד ויפה.................. אגב אמרו לי להודיע לכם שיוני יככב הערב בתוכנית ערב טוב עם גיא פינס ולנו יהיה באמת ערב טוב........ ואילנה למה לא כתבת על זה? רינה אמרה לי שאת תכתבי כבר להודיע לכולם (טוב לא לכולם למי שנישאר פה.......וזה לא כ"כ הרבה......................) איך חגגתם אתמול ת'יומולדת של יהודה.............??????????????? אני בחתונה של חבר שלי הרמתי כוסית לחיים........) לא לשכוח הערב בתוכנית של גיא פינס!!! להתראוווות!!!!!!!!!!!!!

illani

New member
ספייייי ../images/Emo70.gif טוב שיש יומולדת ליודה. ככה אתה

נזכר שיש פורום. וזה מה שקורה כשמתקשרים אלי באמצע הלילה בשביל לבקש דברים...
ובקשר ל'כולם' - 'כולם' כבר לא ממש פה. לצערי הרב מאוד. אולי תעשה משו, בתור בחור צעיר ונמרץ, בשביל להחזיר לפה את 'כולם' לביקור, לפחות מידי פעם. אתמול ראיתי את הקליפ, בערב מאוחר. ומה פירוש 'רק' מקום שלישי? זה מקום שלישי מכובד לקליפ יפה ומיוחד, בגמר, מבין עשרות קליפים, עם חשיפה לשיר עוד יותר מיוחד. טוב. תכף גיא פינס. זזה לTV, שלא לפספס.

איך חגגנו?

הלכנו ליודה הביתה שתינו כוסית אוזו הוא כיבד אותנו בזיתים שהוא במו ידיו עשה , עישנו סיגר הוא ארגן לנו מיזה עם בוטנים, ולמנה העיקרית הכין לנו עלי גפן ולסיום שר לנו רומיאו אמר תודה ושלום נו באמת איך נראה לך שחגגנו

willo1

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

מקום שלישי זה לא רע בכלל הוא עוד יכבוש כמה מצעדים

למעלה