אהבת סקס בכוח.

בן אדם1

New member
אהבת סקס בכוח.

הרבה זמן מקננת בי האהבה הזו לכוח... לא כוח שמניע עולם, לא כוח שכובש אדמות וממלכות, לא כוח שמטיל מומים באנשים, אלא כוח שימתן טיפה, ירסן טיפה ויחרמן המון... אפשר לומר שאני מחפשת הרפתקאות לעצמי, ככה מפעם לפעם... והפרסום בעדשה היה הרפתקאה בפני עצמה. הגיעו אליי המון תמונות והמון מכתבים. המון רצו להחליף את הבננה. ואני.. אני חיפשתי אחד שיבלוט מבין כל ערימות המיילים. לבסוף נמצאה האבדה. "מכתב תודה ממועצת הירקות והפירות"... איזה צחוק... בחור נפלא. שוחחנו בכמה מיילים במשך ימים בודדים, ואז החלטנו בלהט ספונטניות להיפגש. ירדתי לפגוש בחור שרירי במיוחד, גברי ומתוקקקקקקקק... היה בו משהו שכבש אותי מיד... לא מהסוג של: איתו אתחתן, אלא מהסוג של: אותו אני חייבת להרגיש! נכנסנו לרכב הגדול שלו ונסענו לים. חשבתי לחוף שלי, במרינה, אבל לו היו תוכניות מעט שונות. לא רחוק מהמרינה יש שטח שאני קוראת לו איזור המזמוזים. יצא לי להיות שם כמה פעמים קודם עם מישהו, וכמעט תמיד זה נגמר בסקס מטורף או לפחות חירמון עצבני. ידעתי שהפעם לא יהיה שונה. נעצרנו בנקודה בה רואים איך הירח הגדול הזה פשוט שוטף באורו את הגלים, סירת דייגים נראתה תחתיו, ועוד ספינת רדיו באופק. מראה רומנטי במיוחד. התחלנו לשוחח.. מעט על הפורום, מעט על אנשיו.. מעט על חברים טובים, ומעט על מתנכלים למיניהם. לא זוכרת איך, ופתאום דברנו על אזיקים ועל הסימן הכחול הזה שהותיר לי המפגש האחרון עם ידיי קשורות מאחורי גבי... מבט הזימה בעיינים של שנינו בישר טובות לרכב שחנה לידינו ולבחור בתוכו שצפה בכל המתרחש. נשענו על הרכב מבחוץ, אני לאחר סיגריה והוא פשוט הביט בי. הוא הרים לי את הגופייה וליטף לי את השדיים... הם כ"כ יפים... הוא טמן ראשו בינהם ונעשה שיכור לרגע.. לניסיונותיו להכניס יד לתוך החזייה ניסיתי להתנגד.. אך בלי מאמץ הוא החדיר ידיו פנימה ותפס פיטמה שובבה ומעוררת.. פלטתי אנחה קלה ורגליי רעדו.. הוא תפס את קידמת מכנסיי ומשך אותי אליו, כאילו הייתי איזו נערונת 40 ק"ג, נוצה ברוח ממש.. הוא שלח ידיו סביבי, ותוך שניות מצאתי עצמי עם ידיי מאחוריי גבי והוא אוחז בהן בחוזקה מאחורי הגב. "אני אשחרר לך יד אחת ואת תוציאי את השד שלך החוצה" "לא!" עניתי, והוא עיקם ידי חזק מאחור.. פלטתי אנחה וצחוק קטן.. מתחיל להיות מעניין.. "תעשי מה שאני אומר!!!" קרא אליי בטון סמכותי ואני מסרבת. בתגובה ידיי עוקמו בחוזקה.. "טוב טוב... אעשה מה שתגיד" מילמלתי מרוגשת כולי... הגבר החזק הזה אחז בי בכל כוחו ואני נמסה מולו.. כולי מרוגשת. הוא שחרר יד אחת והוצאתי את השד הימני שלי לחופשי. "עכשיו תגישי לי אותו לפה!" ציווה עליי, ואני צייתנית. הוא בלע את הפטמה, בכוח.. פלטתי אנחה... זה היה מסחרר... "תוציאי גם את השני!" ואני צייתנית. המציצות שלו התחזקו. 2 ידיו אוחזות בשדיי והוא כולו בי. "עכשיו, תפתחי לי את הרוכסן!" הבטתי בו לרגע.. השתהיתי.. הוא בתגובה אחז בי בחוזקה ובמבט תוקפני שיכנע אותי מיד. יד אחת שלי עודנה מאחורי גבי, משאירה אותי כנועה למרותו, וביד השנייה המשוחררת פרמתי את כפתורי מכנסיו, משחררת לעולם איבר רעב במיוחד. "תמצצי!!" הורה לי.. תנועותיי היו איטיות והוא בתגובה דחף ראשי לאיברו. הוא תפס את שערי בכוח ודחף ראשי על הזין שלו. ניערתי ראשי, נאבקת בו כסוסה אצילה. נאבקת ומתייחמת. עוד ועוד ועוד. כמה מתוק וכמה מוזר היה הרגע הזה... הוא הרים ראשי כעבור זמן מה. "אני רוצה לזיין לך את השדיים" אמר ואני מצייתת, מתכופפת ועוטפת את הזין שלו עם השדיים שלי. האנחות גברו. רכבים עברו והאירו עלינו כל כמה רגעים. הבחור מהרכב ליד נשאר ומבטו מקובע בנו. לא אכפת לי. שיסתכלו... אני לא ראיתי שום השפלה. ראיתי רק את העוצמה שלו, את העוצמה שלי בהיותי כנועה ומעוררת.. הוא הקים אותי והשעין אותי כנגד הדלת הפתוחה של הרכב. נעמד מאחוריי כשאיברו כך מבצבץ, והפשיל מכנסיי מעט, הזיז תחתונים והחדיר אצבעותיו למשחקי עונג בתוכי... רגליי רעדו, כולי חמה ורטובה.. אצבעותיו עיסו לי את הדגדגן בעוד הוא נצמד אליי מאחור, מחכך את הזין שלו בישבני.. אצבעו עברה לאורך הכוס שלי, מהדגדגן לעבר הישבן... אט אט, מתפעל מהרטיבות שלי, ואז ללא התראה החדיר את אצבעו לישבני... עמוק... עוד ועוד ועוד, יותר ויותר מהר, ואני נאנחת, מתנשמת, נגמרת מולו... עוד מכוניות עברו, האטו מהירותן, האירו בפנסיהן, והבחור על הגבעה ליד עודנו מביט... הוא הזיז אותי, השעין אותי שוב לכיוון הזין שלו, ובמציצה ארוכה וחזקה הוא מצא פורקן בין שפתיי... הוא שחרר ידיי. הבחור על הגבעה נכנס לרכב ונסע, ואנחנו גם דקות לאחר מכן. עוד בכניסה לעיר הרגשנו בלחץ המצטבר במכנס... החלטתי לדלג על הבית ונסענו לחניון הידוע... הוא הפשיל מכנסיו ואני הורדתי חולצה, משחררת כבר בעצמי את שדיי מעליו, מתכופפת למציצה של הלייף. לצאת לדשא? לעבור לאחור? עברנו למושב האחורי. שפתיי מתלבשות באהבה על הזין הזה שעוד העלה בי כמיהה ורעב למה שהתרחש קודם לכן אל מול הים והאנשים.. "תגמור עליי, על השדיים שלי.." קראתי אליו בין מציצה למציצה והוא כעבור זמן קצר מילא בקשתי בקול תרועה... רעב בלתי פוסק.. חווייה בלתי נשכחת....

בן אדם1

New member
"שכנה שלי" (מעניין שעדיין לא ראיתי

שכנה חדשה בבית בו אני מתגורר). האם את מתבוונת לפנטזיות של סקס בכוח

למעלה