אהבת נעורים

מזל חי

New member
אהבת נעורים

לא יודעת איך זה אצלכם אבל הדור הזה הקדים זמנו.. כבר שבוע ימים שהוא קונה בגדים מסתובב מול המראה וכמעט מתגלח מספר לי על הריקוד המיוחל עם חוגגת הבת מצווה ומחכה כבר שיגיע.. מהבוקר אני עוד עם הבגדים ולפני שעה קיבלתי פטור לצאת עם הסבא להחזיר אותו מהארוע מחוץ לעיר עכשו אני מתקשרת לבדוק שההורה הגיע לאסוף אותם, כבר כל ההורים עיפים ורוצים להגיע למיטה, ומה הוא אומר לי? מאוד כיף ויש ריקודים, אבל הסלואו עוד לא הגיע ולא בא לי לחזור. מה לא בא לך לחזור מי יחזיר אותך אחרי ??????? אני לא רוצה סלואו אני רוצה לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!

מגשימה1

New member
../images/Emo6.gif שימי שעון מעורר , עוד לא היה

סלאו , זה חשוב מאוד בגיל הזה , בעצם בכל גיל זה חשוב , למען האהבה שימי שעון מעורר ..... לילה טוב !

מזל חי

New member
אכזבה ../images/Emo7.gif

אוף כמה שזה כואב שהוא בוכה לי המלאך שלי כבר שבועות שהוא והחבר הטוב שלו מנסים להתארגן על הסלואו הזה. שלחו שליחים אליה ואפילו חברים מהכיתה שלה שיחקו אמת או חובה כדי שהיא תצטרך לרקוד איתם. משנה שעברה הוא מאוהב בה. גם יפה וגם חכמה, כך אמרה המנהלת. אבל כולם מאוהבים בה, והיא כנראה לא מאוהבת באף אחד מהם. והערב היא בסוף רקדה אבל לא איתם... על קצה המזלג מה שהצליח להסביר לי וכל הזמן אמר לי "את לא מבינה" ואף אחת לא רוצה אותי וככה זה היה כל החיים ( חחחחחחחחחחחח כפרה עליו רק התחיל את החיים ואומר לי כל החיים). ולכו תסבירו לילד בגיל 12 שעוד הרבה אכזבות יהיו לו גם בהמשך, ולא תמיד תרצה אותו דוקא זאת שהוא מאוד ירצה. וניסיתי להסביר כבר כמה חודשים כשהוא כל הזמן סיפר לי עליה עוד ועוד.. מסכן קטן שלי לא זכה לסלואו ראשון, ועוד עם אשר רצה ליבו. כמה רגיש הילד הזה. וכמה דמעות אוףףףףףףףףףף. והשמחה היחידה שיש לי שהוא מספר לי ונפתח בפניי גם ברגעים האלה. אז הנחתי לו עכשו וביקשתי ממנו שיניח למחשבות שיצליח לישון הלילה בשקט.

מגשימה1

New member
איזה עצוב , אבל מה שכן בגיל הזה זה

עובר מהר , תבטיחי לו שכן ירצו אותו , שהכל יסתדר , שאת מבטיחה לו שתהיה לו חברה אחרת ומישהיא כן תאהב אותו , קודם כל כי את יודעת שזה יקרה , שנית כי את אמא שלו והוא יאמין לך אם את תאמיני בזה בעצמך , במקום להגיד לו מעכשיו שעוד תהיינה לו אכזבות תגידי לו שעוד תהיינה לו הצלחות . חוץ מזה התחרות היתה קשה , מה הוא צריך מישהיא שרוקדת איתו רק בגלל שהיא חייבת , בגלל אמת או חובה , מישהיא אחרת תרצה לרקוד רק איתו , לא שזה יעזור בשלב זה . אבל אל תדאגי הוא יהיה בסדר , היום הוא כבר יגלה שהוא לא היחיד שלא רקד איתה , זה משהוא שיחלוף מהר מאוד .

מזל חי

New member
בשבילי זה בשבילו

כמה הייתי משלמת עכשו שיקבל סלואו אבל לא איתי
לפני כמה שעות היה לי העונג לרקוד איתו סלואו כדי להראות לו את הצעדים (עלק צעדים חחחחחחחחחחח) והכי חשוב מוכנה לבכות עוד רק שהוא לא יבכה ככה שוב חג אהבה שמח פנטומוש

תלתלית3

New member
כשהוא יקבל את הרשיון

לא תעצמי עיניים מדאגה, אך כעת תהני שרק החסרת שעה משינת הלילה שלך..........

למעלה