אהבת מלאכים

מיכל 1

New member
אהבת מלאכים

אם את גופך יכיל שם גופי ואת דיוקנך תכיל מחשבתי ועל מיטת הקרשים - נחליט שם על שם כמו אש מתפשטת בידי הקוסם אם את ידי אתן שם לך ואתה את נפשי תקח בשבילך וסודות שחוקים התגלו בדממה וכך שם כל לילה לפני השינה אם רק תבחר באומץ שלך ואני אתמסר לאותה מחשבה תהיה האדם המאושר בעולם גם אם הארמון שלך ישאר מיותם אם רק תדע לשמור על נפשי ואת הכאב להסיט מליבי תוכל לחצות ימים רחוקים תוכל לקבל אהבת מלאכים

לורה..

New member
אהבה.... משכיחה...

כשתיקח את כולי...אבל הכל ממש, האושר יבוא לי על מגש, הידיעה שעכשיו זה פשוט הכל מוכנה לשכוח את כל מה שעברתי אתמול, הסבל,העצב,הדמעות,התלאות ימחקו מזכרוני-רק רוצה איתך להיות, כשריח גופנו יתמזג הלב שלי יתחזק ואדע שעל הכל אתגבר כאשר ליבך לליבי יתחבר. לורה

צוללן ( )

New member
לורה היקרה

אמנם אנחנו כלל לא מכירים אבל את כותבת כאלו שירים שגורמים להזדקרות בכל השרירים קשה מאוד להתרכז התחלתי עליך לפנטז

The ofer

New member
משעמם ליייייייייייייי

גם אני אותך בכלל לא מכיר ולשירים שלך אין עתיד מזהיר, השריר היחיד שמזדקר אצלך בגוף נמצא בערך באמצע הפרצוף, לפי שירך נראה שיש לך היכולת מקסימום לזקר שריר של תרנגולת, יכול להיות שאני נשמע כמו דביל אבל זו תגובה לשירך המגעיל, אבל באמת זה רק בצחוק כי אני נמצא ממש רחוק, TAL ולורה בצאט לא נמצאות (מרי-לו...גם את...) ואני לא מנסה לגרום בעיות, רק קצת להטריד ולעצבן גם איזה צוללן קטן מחיל הים.

לורה..

New member
עופררררר

תמיד ידעתי שאתה מיוחד ..... תמיד ידעתי זאת.. נשבעת... איש שונה ונפלא-גם זאת יודעת.... תהנה היום בצ`אט עופר יקר ושיהיה לך סוף שבוע נהדר ביייייי לורה

רוצה להוציא אותך מהדיכי..... :cool:

אם גופך יכיל את גופי ודיוקנך את מחשבתי על מיטת מלכים נשכב וזאת מקרשים לשונאינו נשאיר. ואם את ידך תתני ונפשי בליבך- לא סודות נספר אלא תאוות נייצר. אם אשמור על נפשך וכאב אסית מליבך אסע במירב עד תל-אביב ולא בשביל מלאכים!!!

למעלה