אהבת כוס

a_goa

New member
אהבת כוס

שלום לכולם! יש לי סטייה מוזרה...... אני חולה על ליקוק כוס!! כשאני רואה כוסית אני לא חושב על לזיין אותה אני חושב רק על לרדת לה.... אתם חושבים שזה מוזר? פשוט אובססיה לכוס

led

New member
אם כבר ליקוקים:--)) ../images/Emo66.gif

לגביי הודעתך אז ככה... זאת לא סטייה ללקק תאמין לי שלא אני דיי הרבה זמן בכול נושא הליקוקים ואפילו ...הכרתי די הרבה בחורות שמאוד אהבו את את כול הקטע הזה אבל!! תמיד יש אבל הא..ידידי היקר עם נשים צריך הרבה הרבה הרבה רגש אם כבר החלטת לרדת למשהי עשה זאת עם הרבה עדינות ולא בחופזה!!! כי הם תמיד זקוקות ליותר רגש ... בייחוד במה שקשור לסקס ועדינות זה גם חשוב על מנת ששני הצדדים יהנו
) הא עוד דבר קטן יש אפילו בחורות אשר התחילו לרדת לי לפניי שאני בכלל התחלתי לעשות משהו ... אז במיקרה הזה אותה הבחורה בכלל זכתה לירידה אשר היא לא תשכח אני מאמין כול ימי חייה ... סקס מקדים זה מה זה כיףףףףףףףףף
)

טלטולה

New member
ואםםם כבר ליקוקים...

ירד לי מישהו שיצאתי איתו משך לי את השפתים וזה כואב למה יש גברים שעושים את זה ??? אגב שלום לכולם המון זמן לא הייתי כאן.

a_goa

New member
אבל הכי אני אוהב ש...

אני יורד לבחורה ואז שאני מרגיש ממש שניה לפני שהיא גומרת,אני מפסיק ...ואז כמו איזה חתולה מיוחמת היא דוחפת לי ת´ראש למשולש שלה ואז עוד פעם ככה....פשוט משגע לה את המנוע זה מזה מחרמן.......ואז שהיא גומרת היא נראית כמו אחת שזכתה במיליון דולר

עשיתם אותי רטובה ../images/Emo9.gif

שלום לכם חדשה כאן...תהיו עדינים...
נתקלתי לא פעם בגברים שפשוט אוהבים מכל הלב לרדת!! אימצתי אותם בברכה לחיקי...יותר נכון לחלק החרמן שבי...

g69

New member
להאמץ ע"י אנאלית בתולה

אמצי גם אותי,לא תצטערי

למעלה