אהבת חתולים.

*פנדורה*

New member
אהבת חתולים.

אהבת חתולים / הכותב: אנונימי לפני כמה לילות דיברתי עם איש אחד שהיה נראה לי חכם נורא דיברנו הרבה על אהבות אכזבות וחתולים. אמרתי לו שהתכונה שאני אוהבת ומעריכה בחתולים וגם קצת בי שלא משנה מאיזה גובה הם יפלו או מאיזה גובה יזרקו אותם תמיד הם ינחתו על הרגליים ויחייכו חיוך חתולי אדיש ומתנשא וימשיכו ללכת כאילו כלום לא קרה ואף אחד לא נפל ובטח לא הם... כשאמרתי את זה לאיש שהיה נראה לי חכם נורא הוא שתק רגע ואח``כ ענה שזה בכלל לא ככה אלא אחרת לגמרי שבעצם החתולים עושים כאילו שכלום לא כואב והם נפלו על הרגליים. בעצם הם נופלים על הגב ונשברים כל פעם מחדש לרסיסים... אבל הם חתולים והם יודעים שזה חלק מהתדמית שלהם ושכולם מצפים שהם יפלו תמיד על הרגליים אז הם לא מראים לאף אחד שזה לא ככה באמת. האיש הזה לא ראה את הפנים שלי בלילה ההוא כשאמר את המילים האלו, וטוב שלא ראה. כי אם היה רואה את הפנים שלי בטוח שהוא היה מוריד את העיניים ורואה את הרסיסים שלי על הרצפה ----- שלכם- מיו. נ.ב. נכון מתאים שדווקא אני מביאה את השיר הזה? מי(אאאאאאאאאאאאא)ו....

ST

New member
מיו...

תודה... וטוב שאתם לא רואים כי אם הייתם רואים את הפנים שלי עכשיו, הייתם רואים רק דמעות... מיו... השיר כ``כ מתאים לי עכשיו, שאת לא יכולה לתאר לעצמך כמה... אני אגיד לך, ולכל מי שעוזר לי, תודה, אפילו עוד מיליון פעם. אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכם... (אני מצטערת שאני נשמעת כמו ילדה קטנה. סליחה.) אסתי.

*פנדורה*

New member
בשמתי......

תרימי את הסנטר, ותביטי קדימה......תתאמצי להסתכל.....את רואה? רואה שם את האופק הוורוד? פשוט תקחי נשימה עמוקה ותצעדי לעברו..... את מסוגלת. למרות המכשולים. מי יכול עלייך ילדה? ותמיד תזכרי שיש לך כאן חברים וחברות, אולי לא כל כך ממשיים, ווירטואלים כאלה..... אבל למרות זה, הם מבינים, מקשיבים, אכפת להם ממך מאד, והם אוהבים אותך. תמיד פה בשבילך- מיו.

בשמת יקירה , אל תתני להם !

אל תתני להם לשטות בך ! האופק הורוד אינו אלא חלק מתעתועי דמיון הפוקדים אדם שנמצא במצוקה . הדיבורים על העתיד הטוב והאופק הורדרד שמבצבץ לו אי שם בעיקול הכדור אינם מועילים , ואם תשימי לב , את האופק הורוד רואים לזמן מועט ... ודוקא בשקיעה , ואחרי זה מה מגיע ? כמובן , החושך במלא הדרו , אפלה מוחלטת , לילה. אם תמשיכי לחשוב על עתיד ורוד ולראות את העולם בטלסקופ ורוד (לרחוק:) , תגיעי רק לחשכת הלילה . כמובן שאדם צריך לעודד עצמו בעתיד טוב יותר , אבל זו לא צריכה להיות המטרה , זהו רק אמצעי להשגת המטרה . מה שאת צריכה לעשות זה לחפש מה לא טוב איתך , מה שלילי בהווה , לנסות לתקן את ההווה המעוות שבורח מתחת לידיים ,כאילו נמרח בשמן כלשהו , על מנת לצבוע את העתיד בצבע הורוד האהוב והמדובר כל כך ... עוד עצה , לעולם אל תבטחי בחברייך , במיוחד לא הוירטואלים !!! צר לי על היותי פסימי ... אבל כמו שאומרים , החיים הם בית הספר הטוב ביותר , נכון ?!

ST

New member
חייבת לא להסכים איתך...

מצטערת, אני בד``כ מנסה להסכים עם אנשים, אבל לא כל-כך הלך לי הפעם. ``לעולם אל תבטחי בחברייך, במיוחד לא הוירטואלים!!!`` לא לבטוח בחברים? אז במי עוד נשאר לבטוח, חוץ מהקב``ה? אדם בלי חברים, הוא לא אדם נורמלי... לא ממש אדם בכלל... לדעתי לפחות... אני כבר לא מתייחסת לזה שכתבת ``במיוחד לא הוירטואלים``, כי יש לי חברים וירטואלים, שהרבה יותר נאמנים מכמה אמיתיים... ``החיים הם בית הספר הטוב ביותר`` ולכן אני אומרת לך את זה. הכל מנסיון... אסתי. נ``ב: סליחה, אם זאת נשמעת התקפה, אבל ככה יצא לי... באמת שלא התכוונתי להתקיף, אלא רק להסביר למה דעתך לא דומה לדעתי...

למה דווקא ככה?

אף פעם לא ידעתי שאפשר להיות כ``כ פסימי ומשכנע. אבל כמובן שאותי לא שיכנעת (אולי בגלל שזה לא היה מכוון אלי). הבאת את ורוד כמקביל לעתיד טוב ושחור כמקביל לרע. הסתמכת על מוסכמות חברתיות בלבד. ואם זה היה בדיוק ההפך? אז גם המציאות הית שונה?, לא נראה לי. לכן, כדאי שתחשוב שוב על מה שכתבת. תכלת.

ST

New member
אל תדאגי.

נדמה לי שגם אותי הוא לא שכנע. אני מקווה לילה טוב.

מיקי*

New member
בשמתי.

ראית את מה שמיו כתבה לך. אז תוסיפי לזה עוד כמה דברים. באמת כמו הקטע שפרסמת לפני כמה ימים על שתי הצורות שבה אנו יכולים להסתכל על המציאות. אני בטוח שאת מסתכלת על הצד הטוב שיכול לצאת מהדברים. אמנם לפעמים זה מכוסה בהרבה כיסויים שחורים שמ]ריעים לנו לראות אבל אני סומך עלייך. וחוצ`מזה אני תמיד פה אם את צריכה או רוצה לדבר. (מיו, נכון מתאים שדוקא אני אומר את זה??? :) )

ST

New member
מיקי ומיו....

תודה לשניכם... באמת תודה... וחוץ מזה, נדמה לי שקצת עבר (או אולי הרבה...) אני שמחה שהייתם כאן בשבילי. אני בהחלט מרגישה עכשיו הרבה יותר טוב מאיך שהרגשתי לפני 4 שעות... תודה, אסתי.

דנונה22

New member
חתולים פולניים

חתול פולני איך שלא תזרוק אותו תמיד יפול על הראש

שאני ..

ב``ה פנדורה זה ענק.. שאני נפלתי שברתי רגל, מה שאומר שאולי אני כלב??? Kיציק

עמוק להפליא.

מיו, תודה ששיתפת אותנו בזה! קטע ענק ועמוק. קראתי את זה פעמיים (!). אני אגיב פה גם להודעה של נריה... לא מתאפקת. זה באמת מצחיק. מעניין על מה נופלים חתולים גרוזיניים.

חחחחחחחחח .... אצלינו ...:

אצלינו חתולים גרוזיניים משמשים בלטות ... אז כל עוד אנחנו לא בהודו או טורקיה , ואין חשש לרעידת אדמה ... אין שום סיבה שבעולם שהם יפלו ... אבל הרגת אותי ....

יוביוב

New member
ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

הודעה מקסימה .. ``כשמרגיש האדם כי נהרס הרבה..ידע שהגיע לו התןר לבנות בנין חדש``

למעלה