אהבת ה`

אהבת ה`

הגעתי למסקנה, שכשאני הולך ברחוב ורואה אנשים יפות, זה מוסיף לי אהבת השם! איך הגעתי לזה? פשוט מאוד ``מה רבו מעשיך ה``` אה! איזה תענוג! אני הרי מאמין ש`בשבילי נברא העולם`.. תחשבו איך הרחוב היה משעמם אם הוא היה חד סיטרי(מיני)? תודה, אלוקים.

19אריאל

New member
חחחחחח

תישמר לך ידידי ! שלא תצטרך לראות את נפלאות הבורא בגהינום.

צדיק אחד נפל בטעות לגהנום

הוא רואה בנינים צפופים, גרפיטי, רכבי ספורט שחולפים במהירות, אלכוהול והרבה מסיבות אל תוך הלילה. אקיצער אקשן. הוא בא למלאך מראה לו תעודה. כמובן שהמלאך מיד מכניס אותי לגן עדן. בגן עדן עצים מלבלבים, שמש זורחת וציפורים מצייצות.. הכל נקי ויפה. איתו בגן עדן נמצאים עוד 3 אנשים. עובר יום ועוד יום ועוד יום.. פונה הוא לאלוקים ואומר לו: `הכל טוב ויפה אבל משעמם פה!`.. עונה לו אלוקים: `בשביל 3 אנשים אני יביא די.ג`י?`..

כנראה שנתקת בכמה שיקצות

שמעניין מדוע רק בראיית מטרוניתה אמרו משפט זה ולא על בנות ישראל הכשרות? הכי בגויות אין איסור הסתכלות? או כי בנות ישראל הנאות כעורות בפניהם ?

אינני יודע

כי לא הוברר לי מיהו יהודי? ובכלל שכל הפטנט שגוי ועבד הבא על בת ישראל הולד כשר, המצאה מאוחרת זו. שהלא הכריז רבי יוחנן על בניהם שהם ממזרים! על הללו שמלו ולא טבלו. אולם כמדומני שהגיעו לשינוי בפסיקה כשרב יהודה לא הצליח להוכיח בפני עולא את יהדותו

עיין בפרק עשרה יוחסין

מדוע כל הארצות עיסה לא``י? וא``י עיסה לבבל ? ומדוע מכל בנות בבל לא מצא רב יהודה אישה כשרה עבור יחזקאל בנו ? וכמו כן מדוע זעירי היה משתמט מרבי יוחנן רבו ?

סזצ

New member
רק תחשוב שבסוף כולם יהפכו לעפר

כמו שנאמר וי לשופרא דבלי בארעא.

למעלה