אהבת המילה

אהבת המילה

אהבתי לא הייתה לבת אנוש לא דמתה אפילו לא ראיתי צילה ולא שמעתי קולה כי כך עליי נגזר בגזירת גורל עוד בהיותי עולל מצאתי מקור לא אכזב לאהבת אמת ללא רבב: מילים מילים על הדף כשירים לכל אשר אפנה והם כהד עונה במילים אתאר ואבנה בהגיגי אהבה אכנה דמות נערה תמירה שלעולם תהיה צעירה ולבה אומר שירה וגם שיסתם עליי הגולל בקבר ערירי ואומלל נשכח מכל לב נשמתי תועה בכאב ללא ילדים ואיש שיבוא ויגיד קדיש ישארו המילים על דף בינות לספר על מדף ויתאחדו שמי להזכיר כמצבה איתנה כקיר כי: עלתה אהבתי למילים על בת אנוש,עשרות מונים לפיכך נותרו נאמנים לאורך ימים וזמנים

black ross

New member
../images/Emo20.gif

ואילו רק ידעת מקורן של מילים ואילו רק חשת את עוצמתן ואילו רק נתת פתח להפוך מילים לאנשים היית יכול להרגיש אותן
ידיד היקר הפואמה שלך ריגשה רותי עד מאוד ובאותה מידה העציבה אותי ... מאחורי המילים יש אנשים ולכל מילה יש רגש חבוי בה ... המילה תלויה באופן ישיר באדם אשר לוחש אותה, כותב אותה ...... פתח את ליבך ידידי ותן למילים לחדור אלייך . שירן

את השיר

כתבתי לאחר שידעתי אכזבה ממישהי שציפיתי ממנה לאהבה. כנראה שאהבת בשר ודם תתמהמה, אך בינתיים אסתפק באהבה רוחנית יותר.

black ross

New member
להסתפק ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

להסתפק משמע לוותר על מה שאתה רוצה באמת
למה
למה אתה מוכן לוותר על מה שאתה רוצה וכל זה בגלל שפעם אחת ניסית וזה לא הלך ? תאר לעצמך שהיית מסתפק בלזחול כשהיית קטן לעולם לא היית לומד ללכת ... ותאמין לי שנפלת לא מעט פעמים לפני שלמדת ללכת ... חומר למחשבה

נפלתי נפילות די כואבות

ראיתי את צל צילה של אהבה הייתי מוכן לתת לה חצי ממה שיש לי והיא פנתה ,סבה אחור אפילו מתי מדבר היו טובים בעיניה

black ross

New member
../images/Emo20.gif

זה שהיא סבה לאחור לא אומר שאתה צריך לעמוד במקום
המשך הלאה, תן לרוח לשאת אותך אל מחוזות שטרם דרכה בהם כף רגלך ....

black ross

New member
החסך הזה ...

יצר אצלך דימיון מפותח שבאמצעותו הגעת אל עולמות הזויים
ידידי היקר גם אני מבין אלו שמוצאות מפלטן בינות המילים, גם אני מוצאת את עצמי מדברת אל הדף אבל... יודעת היטב שבסוף הדף כשאין יותר מילים להסתתר ולהתנחם בהם אז חוזרים למציאות.

למעלה