אהבת גבר

• פותח הנושא zar
  • פורסם בתאריך

zar

New member
אהבת גבר

שיר רומנטי לשם שינוי זוכר אני אהבת גבר לאישה וזכיתי לה לא רק פעם אחת ברקיע מצאתי עצמי באובדן מוחלט ביטול האני, אפסיות הנשמה מצפה רק שתפריח חיוך תאמר לי.. אתה וליבי רחב עליו נשמתי נעתקה בחזותי שוזפת בי מבטה ובהינף יד בהניד עפעף בהשמיעה המילה בראש ליגיונות ואף בדד מלוא עולם הייתי שוטח לרגלה לא יום לי לא ליל עורג, הוגה בה התאות לי לשימה לאל ? כן, אהבתי אישה נותרתי נוגה, מהורהר צאר

אני לא מבינה!!

מה זה רומנטי, לשם שינוי? בדרך כלל אתה אוהב איך? בכוח? באלימות? בקרירות? באדישות? נא לשים X במשבצת הנכונה מיכאללה רוצה להבין ברומנטיקה

שיעור מספר אחד לרומנטיקה בת זמננו

פשוט לומר לה: אני אוהב אתך. תחזור אחרי: אני אוהב אוֹתָך מִיכאלה-לה העברי הראשון (שרוצה לקחת את מיכאללה לפריז למלון לא מי יודע מה יוקרתי, אבל עם ניחוח של אמור).

zar

New member
אלה-לה

כשיגיע אותו האחד העיניים יבריקו הלב בעוז יפעם ותירצי עוד ועוד פעם תדעי שה-X הוא פאסה וכבר לא מייצג את זה ותשובות חדשות תעלנה תצוץ לסימונן לא תזדקקי לקוסם מארץ עוץ צאר - בסימן רומנטי

רגע רגע רגע

אם רציתי מבט מצועף ועיינים מבריקות הייתי עוברת לרומנטיקה.. שחקנית בסימן שאלה

בלי איומים - תעברי!!

וקחי איתך את השוטה מלמעלה הוא יהיה העברי הראשון ואת תהיי ה``שחקנית הראשית`` שלו מיכאללה עם עיניים מבריקות וחיוך מצועף

אילה.

New member
שחקניתי...

שולחת לך ברכת ליל מנוחה עם עיניים מבריקות ומבט מצועף... אילה לה לה לה לה (מזמזמת לי...)

אתה לא מבין!!

מה זה כשיגיע? הוא פה - רק סמוי משגיח עלינו בכל רגע תעצום עיניים שנייה ולא תהיה מנהל הפורום יותר מיכאללה נאמנה לקוסם סופטי

zar

New member
באיומים לא תשיגי דבר

השלמונים שולמו והכתר מובטח לפחות לדקה הבאה צאר - שעוד לא בדימוס

מנסה בכל הדרכים

התחנפתי - וזה לא עזר נמרחתי - כלום לא קרה התפשטתי ואפילו אריה לא הגיב מיכאללה מחפשת את הדרך

גבר שכותב על אהבת גבר....

הראש שלי דווקא פנה לכיוונים אחרים.. ואני חשבתי לרגע שהפורום הפך מכתום לורוד..

אסתרקה` גם את לא מבינה :))

היה בדיוק תפוס בפורום השני השארי כדאי לך הוא מורה נהדר בתאוריה מיכאללה מתכוננת לטסט

zar

New member
חכי לפרקטיקה

שירי הלל תרועות ותקיעות :) עוד תיכשלי בכוונה על מנת לקחת עוד שיעורים צאר - בחד סיטרי

מאיפה אתה מכיר את הטריק?

מכל מלמדי השכלתי ומהשווים שבהם - פי שתיים מיכאלה נותנת זכות קדימה

למעלה