אהבת אמת, בגידות...

אהבת אמת, בגידות...

יש לי חברה כבר שנתיים שאני ממש אוהב. תמיד היה לי קשה עם אינטימיות עם גברים ונשים כאחד, אבל הרצון להיות איתה הוציא ממני רצון, יכולות יכולות וכנות שלא היו לי עם אף אחת אחרת. עכשיו לגביה - היא נוגעת בי, מנשק. אותי, מחזיקה ידיים, אבל אני בכול זאת מרגיש שהיא ננעת מאינטימיות אמיתית איתי, כזאת שמעניקה לבני הזוג שקט, כזאת שלא גורמת להסתכל הצידה ברצינות של יותר מהתרשמות מיופי של בן אדם אחר. אני מרגיש שאני אוהב אותה אהבת אמת, למרות שהיא לא נותנת לי לראות הרבה. פעם מישהו מבוגר שאני מאוהב מעריך ומכבד אמר לי שאין בגידות במערכת יחסי שיש בה אהבת אמת בין בני הזוג. חברה שלי בחורה מאוד מושכת והרבה גברים מפלרטטים ומתחילים איתה בנוכחותי ואני לפעמים נדהם מאיך שהיא מגיבה לפלרטוטים האלה, אם מישהו באופן אקטיבי מצחיק אותה, מתעניין בה, מתבונן בה בעיניים בלי פחד, כמו שקרה לנו בארוחת שישי אתמול בערב - בחור נשוי עם חמישיה פלרטט איתה, הצחיק אותה והיא הגיבה לזה עם חיוכים התעניינות ומבטים, ובסוף הערב שאל אותה איך הוא יוכל לראות את הציורים שהיא מציירת והכול בנוכחותי. היא שלחה אותו לדף המיי-ספייס שלה. עכשיו ברור לי שהוא יצור איתה קשה ומה אז... בדרך הבייתה היא אמרה לי שהם זוג חמוד, אז אמרתי לה שהוא אולי אבא טוב, אבל אני לא יודע על איזה זוגיות היא מדברת כי הם לא נראים לי כזוג אוהב וזה די ברור. אז נשאלת השאלה למה היא אמרה לי את זה מלכתחילה???? אני מרגיש שיש בין שנינו קשר חזק והדדי ושכבר היו משברים אמרנו לעצמנו שאנחנו לא רוצים להיו אחד בלי השני, וזה היה כנה משני הצדדים. אבל אני לא יכול להמנע מהתחושה שבשלב שה או אחר היא תתחיל להיות עם גברים אחרים, היא פשוט נראית לי כאילו לא יכולה להשיג סיפוק מקשר אחד בלבד, גברים מרגשים אותה, נותנים לה יחס, עושים בשבילה בכול מקום שהיא הולכת אליו. היא אוהבת אותם. ובזוגיות יש את הקצב התפתחות של כול אחד מהצדדים לאספקטים שונים של הזוגיות, שתמיד האמנתי שאם זאת אהבת אמת אז נותנים לשני את הזמן שלו להתפתח, להיפתח ולהתקרב. אני אוהב אותה, אני רוצה להכיר אותה יותר ולהרגיש יציב איתה. לא יודע בדיוק מה אני שואל, אבל זקוק לתגובות.

שלום

מעבר לכך שאוהבים לא נוטים לבגוד, בגידה אינה מעשה מוסרי ואדם מוסרי בלי בעיות נפשיות לא בוגד. לכל אדם דרכו הפרטית ליצור קשרים עם אנשים. אם היא נוטה לפלרטט וליצור קשרים עם הרבה אנשים, כולל זרים, זו נטייתה ואולי תצטרך להשלים אתה אם היא חשובה לך. תיהנה מתכונותיה היפות, ממה שאתה אוהב בה ומעריך, והתעלם ממגרעותיה כמו הפלירטוטים. אני מקווה שאם היא באמת אוהבת אותך, לא תבגוד בך.

שרונת XD

New member
בגידה זה גם עניין של אופי

לי אישית זה לא נשמע טוב מה שהיא עושה. תנסה לדבר איתה על זה. אם אתה רוצה לדעת אם היא בוגדת בך או תבדוק בך אתה יכול לנסות לבדוק את זה, אם תבקש מחבר שהיא לא מכירה שלא תדע שהוא קשור אליך לנסות להתנהג כמו אותם אנשים ולראות מה קורה כשאתה לא נמצא שם.

לשלוח חבר לשחק?

זה תת רמה ושטויות. בגילנו לא עושים דברים כאלה. דבר אתה על זה והסבר לה שקשה לך עם זה ואתה חושש שתבגוד בך ומבקש שתפסיק. אם אכפת לה ודאי תבין.

שרונת XD

New member
כמעט כל בן אדם שבוגד יגיד שהוא לא בוגד

אבל אתה צודק מספיק שהיא תגיד לו שהיא לא בוגדת בו ומה שהיא עושה מאחורי הגב שלו זה לא משנה. נו באמת, אתה כותב תגובות יפות אבל דיי להיות נאיבי. כבר קרה לי שדיברתי עם מישהו שחשדתי שיש משהו ודיברתי איתו על זה והוא אמר שוב ושוב שאין כלום, ונחש מה? (אגב הייתה לי סיבה לבדוק אותו כי ידעתי שהוא משקר כי תפסתי אותו בכמה שקרים). לא חשבתי שאתה בן אדם כזה שיורד לפסים אישיים ומדבר בצורה כזאת.

השאלה כמה הוא סומך עליה

אם ישלח חבר לעקוב אחריה, סימן שאין לו אמון בה ואז אולי לא שווה להיות ביחד. אם הוא מרגיש שהיא אוהבת אותו, יוכל לסמוך עליה שלא תבגוד בו. זה שהיא מפלרטטת ויוצרת קשרים עדיין לא מעיד שהיא בוגדת, אולי היא סתם נחמדה לאנשים ומתיידדת אתם.

שרונת XD

New member
אם הוא היה סומך עליה

הוא לא היה כותב פה, אמון אז בכל מקרה כבר אין פה. לי אישית מה שהוא מתאר זה התנהגות חשודה ובי אישית זה היה מעורר חשד לגבי בגידה. עצם זה שהוא כתב פה זה אומר שזה מעורר בו חשד. אחלה לדבר, אני בעד לדבר לא אמרתי ישר לך לבדוק אותה, כמו שכתבתי גם. אבל עצם זה שהוא ידבר איתה לא אומר שהיא תאמר את האמת, גם אני האמנתי לבחור ששיקר לי, מאוד רציתי להאמין לו והוא נשמע מאוד אמין, אבל ראיתי שהוא ממשיך לשקר לי, במקרה גיליתי שהוא משקר לי, ואז דיברתי איתו על זה והוא הכחיש והמשיך לשקר. אם לא הייתי במקרה מגלה הייתי ממשיכה לחיות בשקר, לבחור אין איך במקרה לגלות אם היא בוגדת בו או לא. מניסיון שלי אני יודעת שיש אנשים שיכולים להראות ישרים ואמינים ולשקר בלי מצפון ואפשר בקלות להאמין להם. גם אם היא תגיד לו שהיא לא בוגדת בו, נראה לי שהוא ישאר עם הספק, ואני אישית בעד כשיש ספק להתמודד איתו. יכול להיות שכבר שמתחיל להתעורר חשד עדיף להיפרד אבל אני אישית מעדיפה לדעת בוודאות לפני שמחליטים, וכנראה שגם הוא אחרת הוא כבר היה נפרד ממנה ולא מבקש עצות.

שלא כמו בחיי נישואין

שבהם משתמשים בבלש פרטי, בקשר כזה מגוחך לשלוח חבר לעקוב. יוכל לשאול אותה למה היא מפלרטטת ויוצרת קשרים, ומהסברה יבין אם היא בוגדת. ואם חבר סיפר לו שבגדה, והיא אומרת שלא, למי יאמין? אולי החבר טועה? אני חושב שצריך אמון בסיסי.

שרונת XD

New member
ברור שצריך אמון בסיסי

אצל אנשים רגילים שלא פרנואידים מטבעם חשד מתעורר כשיש סיבה שהוא יתעורר. יכול להיות שהיא תתן לו הסבר מספק, אבל שוב מניסיון שלי בן אדם יכול לתת הסבר מאוד משכנע ולהישמע מאוד אמין, אבל בכל זאת לשקר. בקשר לשאלה שלך אני דווקא מכירה סיפור דומה, לא שלי, מישהו שהכרתי סיפר לי שחבר שלו ראה את חברה שלו עם מישהו, אותה חברה הכחישה. במקרה הזה היא בסוף שיקרה והלכה מאחורי הגב שלו. אל תבין לא נכון, אני לא בן אדם חשדן או בעד לבדוק את בני הזוג, חוץ מהמקרה האחד שידעתי שהוא משקר לי והוא הכחיש אני לא בדקתי אף אחד ואני תמיד סומכת על מי שאיתי. כנראה שלי היה ניסיון לא טוב שבגלל אותו המקרה. אני ארחיב כדי שתבין, אני הכרתי את הבחור באתר היכרויות וכבר היינו בקשר וכבר דיברנו על זה שאנחנו רק אחד עם השני ולא יוצאים עם אחרים. בגלל שהייתי כל כך מרוצה שהכרתי אותו המלצתי גם לחברה על אותו האתר וביחד פתחנו לה משתמש ורציתי באותה הזדמנות להראות לה את הבחור שאני בקשר איתו (שתבין שבאמת עד אותו הרגע לא חשדתי בו ולא באתי במטרה לבדוק אותו), חיפשתי אותו וראיתי שהוא מחובר, בסדר באותו רגע לא חשדתי, חשבתי שאולי הוא התחבר סתם כי הוא היה צריך משהו (שוב, זה אתר היכרויות לא פייסבוק או משהו שסתם מתחברים, מתחברים לשם רק כשרוצים להכיר מישהו) אבל בכל זאת התחלתי טיפה לשים עין וראיתי שהוא מתחבר המון, אבל ממש ממש המון. אז דיברתי איתו על זה, הוא אמר שהוא לא התחבר ושהוא בכלל סגר את המשתמש ובאמת נשמע מאוד אמין, שבאותו רגע אני באמת האמנתי שיותר הגיוני שיש תקלה באתר מאשר שהוא משקר לי! אבל למרות כמה אמין שהוא נשמע, כמו שאמרת אם בחורה מכחישה אז אולי החבר משקר שהוא אמר שהיא בוגדת, עובדות לא יכולות לשקר ולא הגיוני שבאתר יש כל הזמן תקלות. מה שאני אומרת, אם לא הייתי פותחת לחברה שלי את המשתמש הוא עדיין היה מנסה להכיר בחורות אחרות בזמן שהוא איתי וכבר התחייב להיות רק איתי. אני מאחלת לך שאתה לא תלמד את זה על בשרך. יכול להיות שאלמלא אותו המקרה שקרה לי הייתי אומרת בדיוק כמוך. גלשנו כבר מהנושא של פותח ההודעה, בכל אופן, אמון זה דבר מאוד חשוב שבלעדיו אין טעם לקשר, במקרה שלו כבר יש חשד ולדעתי אם הוא לא יבדוק את זה תמיד יהיה לו ספק, אולי לא יהיה לו אולי התגובה שלה תספיק, אבל במקרה שעדיין יהיה לו ספק הוא יכול לבדוק במקום לחיות בסימן שאלה או להיפרד על סמך חשד, שאני אישית הייתי מעדיפה לדעת את האמת לפני החלטה כזאת.

שרונת XD

New member
אגב.. "בגילנו"

אתה מתקרב ל 40, כותב ההודעה ואני בתחילת שנות ה 20, אנחנו ממש אבל ממש לא באותו הגיל :X

Megie

New member
אתם שנתיים יחד

ורק עכשיו אתם מתחילים להכיר יותר?! איך בדיוק מתנהל קשר כ"כ הרבה זמן, אם אחרי שנתיים מרגיש שאתה עם אדם זר?! כשאתה לא מספיק בוטח בה, כשאתה באיזשהו מקום לא סומך על שיקול דעתה.. כמו במקרה הזה-שהיא דיברה עם הבחור ושלחה אותו למיי-פלייס שלה.. אמון זה דבר עיקרי, בין ההכי חשובים 'אם לא ה..'
אתה חייב לדבר איתה על זה, לנסות לתקן את בעיית האמון שנוצרה, להבין עם עצמך, למה אתה לא מספיק סומך..האם זה בגלל איך שהיא נראת-שהיא מושכת וכל אחד היה רוצה להחליף אותך?! זה נראה כאילו הבטחון העצמי שלך נמוך מדי, והבעיה באופן מוחלט נובעת מאיך שאתה רואה את עצמך.. אני בטוחה שאם היא באמת הייתה מפלרטטת(מכוונת תחילה), היא לא הייתה עושה את זה לידך...זה משהו שאתה יצרת בראש באיזשהו מקום, ככה אתה מפרש את המציאות.. וזה לא בריא! זה יפגע בשניכם.. קודם כל, תדבר איתה.. אתם יחד שנתיים-אבל מרגיש שיש בעיית תקשורת קשה, תסדרו את הכל... במקרה שלכם נראה-כאילו נהגתם על מכונית מתל אביב עד אילת, ובמכונית בכלל לא היה דלק... להחזיק יחד כ"כ הרבה זמן ועדיין להשאר בריחוק כזה בצורה כ"כ ברורה.. חבל בשביל שניכם
מאחלת לכם שהכל יסתדר במהרה! שבוע מקסים

דנה 071

New member
כולם בוגדים

לא רוצה לבאס אותך אבל כולם בוגדים, העצה היחידה שאני יכולה לתת לך זה תשתמש בקונדום, זה הדבר היחידי הבטוח.

התגובה המעציבה ביותר שקראתי אי פעם.

מצטערת לומר לך, אבל אם כולם בגדו בך, הבעיה כנראה בך. כי אני ממרומי גילי יכולה לומר לך, שמעולם לא עברתי חוויה כזו, ומקווה לא לעבור, כך שלא, לא כולם בוגדים.

Megie

New member
שטות גמורה

וחבל שזאת העיצה הכי טובה שיכולת לחשוב עליה.. בעיקר בשבילך

daoli

New member
אם משהו יגרום לה לקום וללכת, זה יהייה כנראה

חוסר הביטחון שאתה מקרין בקשר, חוסר האמון שלך בה והקנאה המיותרת. אז היא יפה ובחורים מפרגנים לה ומפלרטטים איתה, מכאן ועד להתחיל להקרין לעצמך סרטים בראש שיום אחד היא תבגוד בך, זאת אסטרטגיה שבסופה תקבל את מה שאתה מזמין. מפריע לך שהיא מוחמאת כשגברים מפלרטטים איתה, אז אולי תשתף אותה בתחושות שלך ותראה מה יש לה להגיד על הענין. אם אתה רוצה להכיר אותה יותר ולהרגיש יציב איתה, אז תתחיל להתענין בה, תשאל אותה גם אתה על הציורים שלה, תחמיא לה גם אתה ותפלרטט איתה, תפתיע, תתענין בעולמה, תהיה כן, תספר על רגשותיך. כדי שקשר יתפתח ויתחזק צריך להשקיע בו המון......אז יאללה לעבודה
ובקשר לנושא הבגידות: אם מישהו מסופק בקשר שבו הוא נמצא, הוא לא מרגיש צורך לבגוד.

למעלה