אהבת אישה...חלק ראשון....

פנטזלה

New member
אהבת אישה...חלק ראשון....

יום שישי...בוקר יפה וחמים... בית קפה על הים - רק אני וחברה, שמזמן לא פגשתי..... יושבות ומקטרות - אני על הבעל , והיא על החבר שנטש..... מחליטות לטייל על החוף....הולכות ומדברות לנו, ובלי ששמנו לב הגענו לחוף מרוחק יותר - ללא אנשים.... בא לך להיכנס למים ? אני שואלת ...... היא מסתסכלת סביב בחשש מה...ואחר עונה - כן , למה לא....אבל אין לנו בגדי ים. הא - זאת לא בעייה - עניתי, ומייד פשטתי חולצה...והשאר בא אחרי - חזייה, מכנסיים, תחתונים...נעמדתי עירומה - מיסתכלת עליה , קולטת את מבטיה סורקים את גופי..... תוך שניות אני במיים...והיא אחריי...משתוללות ומתיזות מיים כמו ילדות קטנות, נתקפות פרצי צחוק בלתי נשלטים..... מחליטות לצאת...רצות ומקפצות לנו לעבר החוף..... מגיעות אל החול....ולפתע היא מועדת...ואני אחריה....נופלת עליה...שד מול שד...פטמה זקורה מול פטמה זקורה.... לא מתאפקת ומנשקת את שפתיי הדובדבן שלה ולהפתעתי היא נענית לי בשמחה, לשונה נכנסת אל פי...חוקרת ובודקת כל פינה. אני מנשקת את צווארה בדרכי למטה , אל שדייה הקטנים, המוצקים.... תופסת בפי פטמה...מוצצת ומלקקת....מעבירה לשון סביב העטרה..מממממ עכשיו אני מבינה את הגברים.... מצמידה את שניי שדייה ומלקקת את שתיי הפטמות יחד..... והיא...עינייה עצומות בתענוג..... יורדת למטה אל הבטן השטוחה, ידיי מרפרפות על צלעותייה....לשוני בטבורה... עוד למטה...אל קו השיער....הריח המטריף שעולה מערוותה, מעורב בריח המלוח של הים..... מפשקת את רגלייה עבורי...כמו רומזת לי מה הכיוון...... אני מתמקמת בין רגליה...אוחזת בישבן המוצק בידיי...שולחת לשון ארוכה שמייד שוקעת במערתה הרטובה.....אנחה נפלטת מפיה...ואני - בשלי, לשוני חודרת אותה עמוק....מלקקת את דפנות הכוס, יוצאת ונכנסת... ואז עוברת אל הדגדגן, מלקקת סביבו.... ותוך כדי מחדירה שתיי אצבעות פנימה אל תוך הכוס....מזיינת אותה באצבעותיי....והלשון לא עוזבת את כפתור התשוקה שלה.....עוד ועוד.... ירכייה רועדות...היא לקראת פיצוץ... עוד רגע ...ועוד.... והנה ההתכווצויות...כולה גופה נרעד.... התגלגלתי מעליה....וישבתי להביט בה עד שנרגעה.... ואז קמתי והתחלתי להתלבש בדממה... והיא אחריי.... צועדות יד ביד אל הרכב...שותקות.... נכנסות לרכב....הבייתה ? שאלתי , מפירה את הדממה.... כן...ענתה..... עצרתי לייד ביתה.... תעלי לכוס קפה ? היא שואלת ...... הרווחת אותה..... המשך יבוא......

כוס קפה מהביל /ההמשך שלי

קראתי ואמרתי WOWWWWWWWWWW חייבת לכתוב את מה שעלה במוחי חשבתי שקפה יכול לעזור לי להרגע , הגוף שלי רטט מאד הליטוף שלה אותי הצליח לשגע, לא ידעתי שאגיב כך לליטוף של אשה . המגע של ידה שנגעה בצורה כזו שאף גבר לא גבע בי כך , תמיד אמרו שאני בוניה יותר לאהבת נשים שהיא עדינה יותר . בואי תכיני לי תה לא קפה עניתי , חושבת איך לגרום לה לחזור על ההתנסות . נכנסו לדירה החמה והבתית , הבית היה ריק , בני הבית לא היו אמורים לחזור עוד מספר שעות . איכפת לך שאתקלח , רוצה להוריד את החול מעלי, היא שאלה, לא הכנסי להתקלח אני אחמם מים עניתי, את הבית הכרתי היטב היא נכנסת למקלחת , שמתי מים בקומקום החשמלי, הכנתי כוסות וחליטת תה מיוחדת שהיתה לי בתיק , לתוך הקומקום. התפשתטי בחדר ונכנסתי למקלחת, הכל היה אפוף אדים היא עצמה את עיניה נותנת למים לשטוף אותה גופה היה נאה ובהיר, אשה אמתית לא שדופה, התקרבתי אליה, ששששש אל תבהלי, לקחתי מעט סבון ביד, בידי החמות סבנתי את גופה מתעכבת על השדיים המוצקות והיפות , וביד אחת ירדתי אל הבטן הקטנה היא חייכה, מה את עושה, ששששששש לחשתי , בואי אלי בגופי אותה עטפתי שתשען עלי , שדיי סבנו את גבה , וידי היו בתוף מפסעתה מלטפות ונוגעות , ובידי השניה לטפתי את פיטמתה , היא החלה להאנח . המים החמים שטפו את הגוף שלה מהסבון , נשקתי בעדינות לכתפיה ובידי ממשיכה למולל את הפטמות שלה שהתקשו מאד. בקשתי ממנה להסתובב הרכנתי את ראשי וינקתי את הפטמות שלה םעם מזו ואחר כך את השניה, הפטמות שעברו לידות ויניקות היו טעימות ואני התמקדתי ביניקה , נהנת מהטעם והמהתגובות שלה, האנחות והרטיבות שהיא יצרה והרטיבו את אצבעותי שהיו בתוכה , והמים זורמים מעלינו כמו לעשות אהבה מתחת למפל מים , או בגשם החם. היא החלה לנוע על האצבעות מעלה מטה, ניכר היה שהיא רוצה משהו מוצק יותר לפתע נפתחה הדלת , שתינו קפאנו , אבל האדים הסתירו אותנו התרחקנו מעט , הדמות התאימה לבעלה החמוד . את פה מתוקה שלי, חזרתי מוקדם ,התפשטתי ובאתי אילך למקלחת הילדים לא יבואו עוד מספר שעות ובא לי עלייך , תראי הוא כבר הזדקר אני מנסה להסתתר שהוא לא יראה אותי, אבל לצערי הוא קלט ששתינו במקלחת יפה לי היום אתן שניכם משחקות בלעדי, שטפתי את עצמי , הנה אני יוצאת לא מתוקה ענה לי , ההנאה גדולה יותר בשלישיה כבר מזמן הצעתי לחברה שלך שתביא אותך אלינו , למה את ישנה לבד , לא חבל על אשה כמוך. הוא נכנס למים . היא היתה המומה , נשקה אותו בעיניים עצומות הוא נצמד אליה , מחדיר אצבע סקרנית לתוכה , סובב אותה וחדר אליה נע בתוכה , היא השתוללה , הוא חפן את שדיה בידיו הפנויות ואת האגן שלו נע בתוכה , התקרבתי מהצד השני , הדגדגן שלה בקש יחס בעדינות גיריתי את הדגדגן באצבע עדינה הוא היה נפוח . היא היתה המילוי עיניה העצומות , היא נתנה לנו לרגש אותה מתמכרת ל4 ידים שמלטפות מנשקות אותה בכל גופה, למגע שלו בתוכה הוא התלהב מהמצב נע בתוכה באיטיות, מושך את התענוג של חיבור לאחד ומאושר מהעובדה שאשתו אהובה , הוא רצה לענג אותה כך כבר המון זמן הזזתי את היד שלי ממנה וליטפתי את המזדקר שהיה בניה לבינו חשוף באויר ואצבע אחת החדרתי לתוכה מלטפת אותו בתוכה, בעדינות ברכות כמו שאהבתי את ידי הורדתי ליטפי וסחטתי את האשכים , שיחקתי בהם מעט . הוא לא עמד יותר בעוצמה של הגירוי , החל חודר אליה בעוצמה מתחכך בה משתולל בתוכה , כל חדירה שלו העלתה נהמה מפיה סגרתי את המים , התרחקתי מהם , נתתי להם לסיים את המעשה לבד יצאתי מהמקלחת , התנגבתי , התלבשתי ויצאתי בלאט מהבית משאירה להם פתק על יד קנקן התה שאני אוהבת אותם מאד, ושיקראו לי שאני כבר מחכה לפעם הבאה התנעתי את האוטו ונסעתי הביתה בדרך התקשרתי למאהב שלי, היי בא לי עליך , אני נורא חמה, רוצה לבוא לבקר אותי?הוא לא עמד בפיתוי , תמיד אהב להיות איתי. הוא צחק כאילו מופתע, ככה באמצע היום, אנחנו חגגנו כל הלילה , מה קרה, מה הדליק אותך פתאום ? לא רוצה לחכות לערב? לא , אני רוצה אותך, עכשיו ,בבקשה בוא לאהוב אותי כמו שאתה יודע טוב אני סוגר פה ותוך חצי שעה אצלך , זה רק טוב אם את קוראת לי מה שקרה שם זה כבר סיפור אחר

תודה אבל עשיתי סלט

קרא את הסוף שלה ואת ההתחלה שלי ותראה קצת בלבול בעובדות אבל נכנתב מהתחושה שהסיפור שלה סחף אותי

פנטולה הצלחת לבלבל אותי - הבהרה

קראתי ולא זכרתי טוב את הסיום שלך בראש שלי היה שחברה מקפיצה את הנשואה לבית של האשה הנשואה על כך ההמשך שכתבתי, מקווה שיימצא חן בעינייך משתוקקת לקרוא את ההמשך שלך

Top Gun23

New member
זה בסדר...כי

השארת לנו קצת מקום לדמיין. בספרות נראה לי זה נקרא פער מידע זמיני. אוי אני כ"כ צעיר... :)

פנטזלה

New member
אוי ילדון...כן אתה צעיר....

אבל זה טוב.....מתה על ילדונים צעירים וחלקים....

פנטזלה

New member
מתוקה שלי...אהבתי את ההמשך שלך

דווקא אני לא ראיתי את הדברים ככה.....ההמשך חבוא בקרוב...מבטיחה

פנטזלה

New member
אהבת אישה - חלק שני

עלינו לדירה...אני מתה להתקלח, לשטוף את המלח והחול מעליי - אמרה.... ישבתי וחיכיתי לה....לאחר כמה דקות יצאה , ריחנית ורעננה , עטופה במגבת...הכנסי גם את להתקלח.....אמרה לי.... את האמת שמחתי להצעה...החול היה בכל מקום.... עמדתי מתחת לזרם המים החמים , מתענגת עח ההרגשה.... יצאתי...מחפשת אותה ולא מוצאת, לא בסלון ולא במטבח..... הסתובבתי בדירה...והנה מחדר השינה בוקעת מוסיקה שקטה..ואור נרות.... נכנסתי אל החדר....והיא עומדת לה שם בבייבי דול סקסי להדהים...בואי, אמרה, אעשה לך מסז'...נשכבתי עירומה על המיטה...והתמכרתי לידייה שעיסו את גבי , את כתפיי...מין הרגשה משכרת שכזאת.... ירדה למטה אל רגליי מעסה ומלטפת.... החלה מעסה את ישבני..לאט לאט מפשקת אותו ומרפרפת באצבעותיה על פי הטבעת שלי.....בעדינות בעדינות מחדירה אצבע קטנה פנימה.... הופכת אותי...ונותנת טיפול הולם לשדיי הגדולים, מעסה את הפטמות הזקורות...יורת לבטני...ועוד למטה...מפשקת את רגליי....ואז מפסיקה ....עיצמי עינייך ותהני...היא אומרת.... עצמתי.....ואני מרגישה מין ליטוף עדין....היא החלה מלטפת אותי בנוצה גדולה ...אאאאחחחח התענוג... יורדת לעבר הכוס ומלטפת בעדינות עם הנוצה....צמרמורות אחזו בגופי...עונג עילאי.... לאט פישקה את שפתי הכוס שלי...והחדירה את הנוצה פנימה יותר ויותר.... מסובבת אותה בפנים.... ואז התכופפה ועם היד השנייה פישקה היטב את שפתי הכוס והחלה מלקקת את הדגדגן.... השילוב הקטלני של הנוצה בתוך הכוס והלשון שלה על הדגדגן גרמו לי לאורגזמה מיידית ועוד אחת אחריה ועוד.... בחיים לא חוותי דבר שכזה....והנה גם אני ידעתי אהבת אישה....!!

WOWWWW רוצה גם !!!!

זה משהו חלומי גם אני רוצה פינוק כזה אישה אמתית חמה ונהדרת את תמשיכי לכתוב לי ספורים כאלו אני מחכה לספור הבא

vaselius

New member
בואי וקבלי את ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

היה מדהים עוד מרגש אותי וימשיך לגרות אותי הרבה זמן

למעלה