אהבת אחים

aint mindless

New member
אני מכיר

מישהי שעשתה את הצעד הזה, ומהסתכלות מהצד מדובר בהתנהלות יומיומית לא קלה אחרי הניתוח, אבל בטח כבר ביררת וחפרת על זה מכל הצדדים, אז אין לי באמת מה להגיד, חוץ מזה שריגשת אותי ושיהיה לך המון המון המון בהצלחה.

לא קל אבל שווה

תודה מאמוש

יפהל`ה...

קודם כל מברוק על הניהול ב.אחלה כתיבה המון הצלחה עם מה שהחלטת לעשות ג. היום הייתי בפארק פרס אחרי שנים שלא הייתי שם....

המשlטט

New member
כתיבה יפה מאוד. וריגשת אותי. =)

נשמע מדברייך, שאת רוצה לעשות את הניתוח. לא בגלל שזה כ"כ מפריע לך.. אלא בגלל שיהיה לך בעיה עם בן זוג, אז תדעי שלגברים אין עם זה כ"כ בעיה. גבר - מתאהב בבחורה, לא בגלל שהיא כוסית, (אולי זה בהסתכלות ראשונית.) אלא בגלל התכונות שלה. ושומן זה לא בהכרח מוריד ביופי, ואת בהחלט נראית מעולה. =) ובכלל אמא של חבר שלי, עשתה את הניתוח הזה. וכיום היא לא בין החיים, כמה שכאב לי עליו. ויש הרבה דרכים בשביל לרדת במשקל. אולי בהתחלה זה יהיה קשה לך.. אבל כשאת עושה את זה בתור חיוב, (למשל כמו לצחצח שיניים כל בוקר..) זה כבר נהפך להרגל. ורק את צריכה את הדחיפה הזאת, להקפיד עליו. (ריצה במכון, טיפול דיאטטי, וכ'ו.) ואת הדחיפה את יכולה לעשות ע"י הרבה דרכים. למשל: תקבעי כל יום נגיד לרוץ מ - 8 עד 9 שעה ביום. וביום שלא תגיעי, (למשל: בטענת אין לי כח.) תתרמי איזה סכום לקופה. ככה ההסתכלות על זה תהפוך לאחרת, וככה תוכלי לעמוד בקצב, ולאחר כמה זמן, זה כבר יהפוך לך להרגל. (ואני אומר לך את זה מנסיון. שאני מתאמן 4 פעמים בשבוע.בקביעות. ואין שום דבר שעוצר בעדי. וזה נהפך לי להרגל של יום.) בכ"ז אפילו שאני רואה שאת לא כ"כ סגורה ע"ז אם בכ"ז תעשי את זה. אני אשמח להתפלל עליך!!! שהכל יעבור בשלום, ושלא תסבלי מזה בעתיד. :) וקחי לצומת ליבך... שזה לא לכל החיים.

המשlטט

New member
עדיין -

למה את ישר שלילית?.. מה שהיה היה עכשיו תסתכלי על החצי כוס המלאה, ותתחילי להקפיד מעכשיו. כי תכל'ס זה רק נובע מעצלות.

מצמרר...

אני חושב שזה טוב שאת לא טומנת ראשך בחול. אנחנו בעידן מודרני, הרפואה מתקדמת ואת לא הראשונה שיוצאת להתמודדות הזאת. מה שכן אם השאיפה היא להסתובב כל היום בביקיני אז אני לא יודע אם זה בדיוק מה שישכנע את הקב``ה לשלוח לך סייעתא דמיא בכל התהליך הזה... נסי לחשוב בכיוון ההפוך... שאם כל זה יצליח את תתחזקי יותר בצניעות. אני חושב שזה יתקבל באהדה שם למעלה. רק כדאי גם שתלכי לקבל ברכה מאיזה רב גדול לפני שאת הולכת על הניתוח. (יואו איך אני אוהב אותי כשאני צדיק כפרה עליייי)

/tapuzforum/images/Emo45.gif

גמני אוהבת את הצתות הצדיקות הזו שלך.. שמינע- אני מצטרפת לכל מילה שלו, לכי לקבל ברכה מרב. שיהיה בהצלחה.. מתי הניתוח המיוחל?

למעלה