אהבת אחים

אהבת אחים

לאחר מחשבה רבה אם לעשות את הצעד הזה או לא, החלטתי שכן, ואז פתאום, אני רואה את אחי הגדול מתעניין במה שקורה, פתאום אכפת לו. לא שתמיד לא היה לו אכפת, פשוט פתאום זה מוחצן. אני הולכת לעבור ניתוח להצרת קיבה ע"י טבעת. ואני משתפת אתכם כי לאחר שנים, או אם בכלל, הרגשתי כמה אכפת לאחי הגדול ממני ב4 שנים, וכתבתי לו מכתב. אני משתפת אתכם כי אני בהלם מעצמי על שיחה כזו איתו. ומתפללת לשיחות מלאות אהבה ואכפתיות עם כל האחים שלי תמיד. אחי היקר, אני מבינה שאכפת לך וגם אמא אמרה לך לדבר איתי ולהסיט אותי מהרעיון או להפחיד אותי בדברים שיכולים לקרות. אבל תבין, לפעמים החיים מובילים אותנו למצבים שלא היית מאמין שיקרו. אני חולה. אני פשוט חולה. ואם אני לא אעשה משהו קיצוני בשביל לעצור את זה, זה יפגע בי בעתיד ואולי העתיד הזה קרוב מתמיד גם בגיל כזה צעיר. סכרת, התקפי לב, אי יכולת שינה בלילות, דיכאון וכו' וכו'.. לא עלינו. אני מבינה את האפשרות של מוות על שולחן הניתוחים ואני מקבלת את האפשרות. מתפללת כל יום שאלוקים יעזור לי בזה. אני מבינה שיש סיבוכים והם יכולים לקרות לכל אחד ותמיד. אני מבינה הכל. אבל זו הדלת האחרונה שאני יכולה לדפוק בה ולמצוא בה מזור אמיתי ותמידי. מי כמוך יודע כאח גדול כמה עברתי בחיים בעניין הזה, נכון, אין לי כח רצון מספיק בשביל להצליח. וגם אם אצליח, זה לחיות אורח חיים, שיכול להשתנות בשניות כשאהיה נשואה וארצה להביא ילדים בעז"ה. יום רביעי עשינו מפגש מחזור עם בנות מהתיכון 4 מתוך הבנות שבאו היו נשואות, 3 מתוכן היו מלאות פלוס בזמן שבתיכון היו נראות טיפ טופ, גרם אחד מיותר לא היה מעיז להתקרב אליהן. ועכשיו? כל אחת הצמיחה ישבן מכיוון אחר. גם אם אצליח, יש לי נטייה להשמנה, ותמיד אחזור להיות כזו, אלא אם כן - יש את הטבעת שתעצור אותי בעל כורחי. עוד צד בנושא, לא רק בריאות, בן זוג. היו רבים שהצהירו את אהבתם אליי ולא רק. אך הפער בין ההצהרה לצעד משמעותי היה רחוק. אפילו אלעד בזמנו שאהב אותי אהבת נפש, אחרי שנתיים של זוגיות ביקש ממני לרדת כי הוא מתבייש שחברים שלו יראו אותי ככה בחתונה. נכון, יש מלא שאוהבים מלאות, מלא. אבל הם אוהבים לקיים איתן יחסי מין (סליחה על ההתבטאות) ואוהבים אותן מרחוק. כי להתחתן איתן, זו טעות, וזה לקחת על עצמם אופציה לשמנה יותר ממה שהם קיבלו בהתחלה. וגם אני, הגיע הזמן להסתכל במראה ולראות חצי בנאדם, לשים בגד ים ורק בגד ים. לקנות בגדים לא במידה הכי גדולה שיש, ללבוש סמרטוטים ולהראות מיליון דולר. רק אלוקים יודע שאני כל בוקר קמה עם חיוך על המחשבות האלה. -------------------------------------------------------------------------------------------- אין כמו אהבת אחים, זה למצוא למי לפרוק מלבד אמא ואבא ולהרגיש שאתה מספר את זה לבנאדם שאתה יכול לסמוך הכי טוב אחרי ההורים. כי לא כל דבר ההורים יעמדו בזה או יאהבו את זה.

וואו... ריגשת אותי...

תצליחי! ה' יהיה בעזרך

נוגע ללב

אני מקווה שאת נשמעת לי יותר מידי נואשת. כח הרצון, נשמה. ואני אוהבת אותך

מסכים איתך

אישית.. הקשר הכי טוב ופתוח שיש לי זה עם אחותי (גדולה ממני בשנה) ואני היתי האדם הכי קרוב אליה עד שהיא התחתנה שאז כמובן קודם כל זה בעלה אבל הוא גם מאוד אהב את הקשר שהיה ביננו והוא דאג לכך שהקשר הזה ישאר ביננו גם אחרי החתונה ועדיין היא האדם הכי קרוב אלי והיחידה שהיו לי איתה שיחות אמיתיות ושנפתחתי בפניה באופן מלא (היא יודעת עלי יותר ממה שאמא שלי יודעת עלי..). תחזקי את הקשר הזה עם אחיך זה רק יעזור לך. לגבי מראה הגוף שלך לא משנה מה יהיו תוצאות הניתוח תיהי שלמה עם עצמך ותאהבי את הגוף שלך, דרך אגב: יופי פנימי (מידות טובות, לב טוב וכדו`) מקרין על היופי החיצוני. בהצלחה!

ממליצה לך בחום מנסיון.....

אני עשיתי את הניתוח הזה לפני חודשיים וירדתי כבר 15 קילו אם את רוצה עוד פרטים תפני אלי במסרים....

מתוקתי,

אהבת אחים זה בהחלט דבר חזק!! קשר דם זלא סתם... ו..אני איתך בקטע של הניתוח, לא שמעתי על מוות במקרה כזה.. מה שלא יהיה בהקשר הזה שיהיה בהצלחה!!! אוהבתותך ציפ..

Silly Wisdom

New member
ובכן....

שיערתי לעצמי שזה משהו כזה... (הניחושים האחרים היו- חתונה עם דתילוני, חזרה בשאלה, או מעבר לארץ אחרת.) אבל כמו שאני מכירה אותך- ידעתי ישר במה מדובר. אם תשאלי אותי? אני לא תומכת. בתור אחת שמכירה מקרוב את הסכנות, בתור אחת שמכירה מקרוב את הלבטים, ובתור אחת שאוהבת אותך. (מכירה אנשים שעשו את זה, מכירה אנשים ממש שמנים שחושבים על זה, ואני חושבת על ניתוח אחר בעצמי- שקשור למחלה שלי). אני חושבת שאת יכולה לשלוט על זה בדרך אחרת. את לא שמינה כמו שאת חושבת. והטבעת- זה לא דבר כ"כ קל כמו שאת חושבת. זה סיוט! סיוט מתמשך- כי יש לך הרגלי אכילה. וקשה כמו גיהנום לשנות אותם. את בקושי תוכלי לאכול. ואני חושבת שבדיוק כמו שלא היה לך כח רצון להתמיד במכון כושר, או בסדנה להרזיה, ככה זה יהיה בדיוק. רק שזה יכול לחרפן אותך. גם טבעת צריכה שליטה עצמית. יש לי רבות וארוכות לדבר איתך בנושא. אני מקווה שאת לא עושה את זה בשבועיים הקרובים- כדי שאוכל לשבת ולדבר איתך. ואם זה מה שתחליטי לעשות- אני אתפלל עלייך בלב שלם. אני אוהבת אותך ומאחלת לך הצלחה ובריאות והמון!!!! אהבה עצמית! ולגבי אהבת אחים- אין קשר יותר חזק מזה- אני ואחותי בטוב וברע הולכות ביח- והיא ממש כמו אמא בשבילי בכל החלטה ובכל צעד. היא מחזקת אותי ואני אותה. מאחלת טוב קשר טוב עם האחים תמיד.

לא יעזור.

ניסיתי הכל. אני אעשה את הניתוח. יהיה קשה אבל יהיה שווה. מסתגלים להכל. תודה מאמוש! אוהבת אותך מלא

Womanizer99

New member
וואו!

איזה שיתוף
אממ אין הרבה מה להגיד חוץ מזה שמאחל לך רפו"ש והצלחה בניתוח אם תעשי אותו בסופו של דבר. העידוד היחיד שיש לי זה מה שאני אומר לכולם, קחי את זה כעוד ניסיון. אתמול בנאדם מספר לי, אני נשוי כבר 10(!) שנים ואין לי ילדים. אתה לא יודע מה זה חיים בלי ילדים. הוא ואשתו יושבים בבית פשוט מתים משיעמום. מתים. אבל הוא אמר גם דבר חשוב...הוא לא מאבד את האמונה שזה יגיע יום אחד. זה הניסיון שלו, הקב"ה אומר לו אתה אומר שאתה מאמין? אתה מתפלל כל יום ואומר אני מאמין באמונה שלמה? יופי, עכשיו בוא ונבחן את האמונה שלך במצבי לחץ נפשי וכאב כזה? האם תקרוס אז ותתייאש? או שתמשיך לדבוק באמונתך? האמונה בסופו של דבר היא הדבר היחיד שמחזיקה אנשים. (גם אותי) אז, הכי חשוב להמשיך להאמין ביתר שאת ובעוצמה חזקה יותר שהכל מאתו, הכל ממנו, ואין שום דבר רע שהוא עושה. הכל לטובה! את תעברי בע"ה את הניתוח ותצליחי בו, ואת תתחתני עם מישהו שירצה אותך לא רק בגלל הנתונים החיצוניים שלך, אלא בגלל ובעיקר בגלל הפנימיות שלך. ואת תהיי מאושרת בע"ה. אני בטוח בזה. וכולנו תפילה שתמיד תרגישי טוב ותהיי בריאה אמן!

מרגש.

האמת שאני מבין אותך... מבין את הרצון שלך להיות רזה. אבל רק שתדעי שזה לא הכל בחיים, וגם אם תהיי מקל סנוקר, זה לא יעשה לך את החיים יותר טובים. את צריכה לאהוב את עצמך כמו שאת, ולדעתי לא לעשות את הניתוח המסוכן הזה. אני כבר שמעתי על כמה אנשים שמתו מזה. ואני לא רוצה שיקרה לך ח''ו משהו. מי שלא אוהב אותך שמנה, שילך לחפש מישהי אחרת. כי בסופו של דבר הרוב משמינים עם השנים... אז מה בעלך יעשה? יזרוק אותך וישדרג לרוסיה חטובה? תתחילי עם דיאטות ותעמדי בהן. תשתדלי לאכול דברים לא משמינים, תעשי ספורט. תוציאי את כל העצבים והמתחים בספורט. מקסימום לא הצלחת? לא נורא. את יודעת מה אני חושב על שמנות. ובואי אני אגלה לך משהו? הייתי פעם בקשר עם שמנה שאהבתי אותה מאד. אם זה לא היה מתפרק, הייתי מתחתן איתה בכייף. אז הנה את רואה, לא כולם בורחים משמנות. את פשוט צריכה למצוא את הגבר הנכון שיאהב אותך כמו שאת ובכל מצב. כשיש אהבה אמיתית, שומן זה הדבר האחרון שיפריע. וחוץ מזה את לא ממש שמנה כמו שאת עושה את עצמך. ואת נראית טוב מאד. מקווה שתקשיבי לי ולא תעשי את הניתוח הזה. אוהב אותך כמו שאת, שמינע קטנה וחמודה

אבל בומי....,

אם כל אחד לא יאהב את איך שאני נראית וכולם ילכו לחפש את האחרת אז, מה איתי?.. עשיתי את כל הדיאטות שקיימות בעולם. לא הצלחתי לעמוד בכולם, או שהצלחתי ולא הצלחתי לשמור. אין. אצלי זו הדלת האחרונה. אני מפחדת למות. מאוד מפחדת. אני כל פעם בוכה מחדש ולא מבינה למה אלוקים ברא אותי ככה כמו שאני, למה לא יכולתי להיות רזה? הייתי מקבלת דפק אחר, לא כל כך גרוע אבל אחר, רק להיות רזה. להיות רזה. לא מקל, פשוט רזה. אבל כנראה שאני צריכה ללמוד משהו מכל זה. שאני עדיין לא יודעת מה.. אתה אולי אחד מתוך מיליון שאוהבים שמנות ומוכן להתחתן איתן. תתפלא - לא כולם כמוך - ונראה לי שגם לך יש גבול. עם כל הפחד שבעניין אני אלך לעשות את הניתוח הזה. אלך בצעדים רועדות. תודה בומי
אני ממש אוהבת אותך, שתדע את זה.

למעלה