אהבתי ת'סטירה

shanyz

New member
אוף פספסתי היום גם../images/Emo10.gif

כל הזמן אני מפספסת טוב מחר יש שביתהההה ייייייייייייייייייייייש אניא רהא שידור חוזר! מי נתן למי סטירה? אני אוהבת מכות!!

PinkyRaSta

New member
סטפנו לרולף

ולא הבנתי למה הוא עשה את זה! מה נגמר איתו? הוא נתן לו סטירה. צעק קצת בלה בלה ואח"כ קיבל את הזאתי. יעני ווואההה?!

CAMILABENJA

New member
זה בסדר חחח.. גם אני לא הבנתי

כנראה הוא סתם אוהב להחטיף לאנשים.. =0)

shanyz

New member
../images/Emo26.gifראיתי עכשיו ת'פרק../images/Emo9.gif

היה נחמד... הקטעים עם מרלו היו נחמדים
רואים שסטפי חוזר לעצמו!!!! התגעגעתי לקריזות שלו
קלואי קצת מעצבנת אותי...כאילו..למה את תמיד חושבת שרוצים רק לרעתך? אוף איתה..! ננסי באמת אוהבת אותו.. למרותש נאי יכולה להבין אותה
(את קלואי
) הקטע של בו והופ באוטו היה ממש חמוד.. השיר הזה...השיר שלהם...איזה יפה
ממממ היה קטע מטומטם- שאייב נועץ מבט בתפריט..כאילו..אישה באה ומדברת פתאום עם אשתך שיושבת חצי מטר ממך ואתה לא מרים ת'עיניים לראות מה קורה!? איזה מוזר הוא.. ופיי הזאת אומרת- הוא לא זיהה אותי.. אבל הוא לא הסתכל עלייך בכלל בטח שהוא לא יזהה אותך!!! מטומטמת
ברנדון כזה חמוד ועדין....הוא כזה לא מתאים לניקול ואמא שלה וזה.. תגידו- ידוע מה קורה עם האבא? הוא בכלא? ועוד משהו..לפי מה שנאי הבנתי מהפרק, בין פיי ואייב היה איזה רומן או משהו... כן? ובתקופה ההיא הוא לא הכיר את לקסי...נכון? או שכן?:*8 ג'ון היה חסר קצת בפרק...

יש לי תחושה לא טובה בקשר לזה....

לדעתי אייב הכיר את פיי כשהו היה עם לקס! לא מגיע לה! אני אוהבת את לקס... היא מתוקההה...

shanyz

New member
מממ

אני שונאת את לקסיייייייייייייייייייי אני דווקא אשמח לראת אותה ואת אייב נפרדים.. שיהיה קצת משהו מעניין הם הזוג הזה כל החיים רק: ילד ילד, סטפו אבא שלי... זהו.. שיהיה קצת מעניין

CAMILABENJA

New member
ספוילר!!! ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אייב הוא האבא של ברנדון! לפי מה שהבנתי פיי ילדה ואייב לא ידע על זה כלום...

shanyz

New member
יאאא../images/Emo58.gif

באמת!? ת'אמת חשבתי לעצמי היום ,כשלקסי אמרה שאולי יש לו ילד, שאולי ברנדון הוא אבא שלו!
אז...רגע, אם הוא אבא שלו...וברנדון בן איזה 25..לא הגיוני שהוא הכיר את לקסי.כי..לקסי בת איזה 30...ו...אז זה אורמ שהיא היתה בשנות העשרה שלה... אז.. ורגע....ניקול יותר גדולה מברנדון? (סתם לדעת..)

בחיי שהיתה לי תחושה...

שאייב הוא האבא של ברנדון!!! גם לפי הפרצופים שהוא עשה כשלקסי שאלה אותו! ד"א מי אמא של לקס?

סלסט?!?

נתקפתי בלאק אאוט... יש לך תמונה אולי?!? אמממ...אוף...העייפות גורמת לי להזיות...

CAMILABENJA

New member
אממ...

לגבי הגילאים אין לי שמץ.. אבל ניקול יותר גדולה מברנדון.. אבל לא בהרבה... שנה ככה נראה לי

למעלה