אהבתי ל-dominik

אהבתי ל-dominik

זה פתאום קורה לך בבוקר אחד. אתה פותח עיניים מתגלגל לצד שמאל של המיטה ושולח את רגל ימין אל הריצפה(טפו טפו, טאץ ווד) לאחר שרגל ימין כבר שם למטה אתם יכולים להוריד את הרגל השנייה שלך, לשפשף את העיניים ואיזורים אחרים ולהבין סוף סוף את מה שלא הבנת לעולם. שאתה אוהב את דומיניק. אתה אומר לעצמך שזה לא יכול להיות. הרי שום בחורה לא עשתה לך את זה עד עכשיו. כנראה ששוב בלעת אקסטזי מורעל בלילה והמטבוחה של אחר הצהריים בתהליך כימי מתוחכם(``הפרדוקס הכורדי``) סתרה את הרעל, או שסתם כל מי שמסוגל לאכול מטבוחה כנראה שאקסטזי מורעל לא כזה מזיז לו את הביציות. בכל אופן, אתה מתעלם. אתה שוטף פנים. שוטף ידיים. עושה טיפול פנים. מצחצח שיניים. עושה פדיקור. אוכל קרונפלקס.מתקלח. אבל זה עדיין בתוכך. מין רגש זר. מין עץ פולים קטן שנדבק לך לריאות אחרי שבלילה לפני הוא נבט לו באיטיות במעיים שלך. מין שמעון פרנס קטן שכל שנייה רוצה לפרוץ לך מהבטן לפלח לך את החזה ולצעוק ה``ג`ינג`י חוזר, הג`ינג`י חוזר!``. אבל לא יכול להיות אתה אומר. ראבאק. לא יכול להיות שאני מאוה..... אני אפילו לא יכול לבטא את זה. בעצם כן. מאוהב מאוהב מאוהב מאוהב מאוהב. תכונה שמדי פעם גברים נוטים להחליף אותה בתכונה אחרת בשם:``כאב ביצים``. ואתה מתחיל להגיד לעצמך למה לא: 1. היא מהאינטרנט- היא בטח מכוערת. 2. היא כותבת אלוקים- היא בטח חרדייה. 3. היא גרה רחוק. 4. קוראים לה דומיניק באנגלית- היא בטח גוייה. 5. מאיפה אני יודע שהיא ביצם לא מג`לג`וליה והשהבחור שהיא אספה הוא לא יהודי? לכל הרוחות, יכול להיות שהיא סאלי שדפקה את הילד ההוא. 6. היא בטח לא בלונדינית. 7. נו, לכתוב על זה הודעה? זה מעייף. וחוץ מזה כבר כתבתי אחת היום. וככה האהבה ממשיכה לכונן בך , מן קן קוקיה מטורף. ואז קול קטן וצרוד לוחש לך- תשיג ממנה את האי סי קיו, מה יקרה? מקסימום תדברו. היא שנונה, מצחיקה, מעניינת. מקסימום תדברו קצת בטלפון. שום דבר לא יצא. היא הרי גרה רחוק. ככה לפחות תדע שאתה לא אוהב אותך. הרי אתה יודע שאתה מלביש אותה בצורה שאתה בוחר ולא איך שהיא באמת נראית. אל תחיה באשליות. ואני אומר לו - תקשיב קול קטן. סתום את פיך המזורגג. אני אדפוק לך סנוקרת כמו שלמדתי בג`י-ג`טסו בשיעור השלישי שלי השבוע. והוא יודע שאני לא מבלף, למה בזמן שאני עשיתי את כל התרגילים הוא היה שם והתחנן שאני אשבור לבלונדינית החמודה שנלחמת נגדי איזה צלע. לא עשיתי את זה. אני יותר חזק ממך קול קטן. אני יותר חזק ממך ברוך שפינסקי(זה השם שלו). דומיניק. מה מספר האי סי קיו שלך? :)

תודה

אבל אנחנו רק בתחילת דרכינו. בהמשך מתכננים עצרת מחאה בכיכר רבין. סטיקרים. נבריח טילי נ``ט מרוסיה, טילים בליסטים, טומהוקאים, שלושה אר פי ג`י אים. ואפילו את שולמית אלוני. עם כל כוח האש הזה נשחרר את דרעי מה``תא``(אני קצת מתקשה לומר שרבנו ומורנו בכלא)והוא ינהיג אותנו. שהאשלייה לא שתגע אתכם- שולמית אלוני ואריה דרעי הם בעליי שורשים דומים באידיאולוגיה שלהם. שניהם חושבים שהם נראים טוב בבגד ים ויעשו הכל כדי לגרום לכולנו לומר את זה(מה שאומר - משטרת המוחות) נמשיך את מאבקנו עד שיושגו מטרותנו: 1. אריה דרעי יהיה ראש ממשלה. 2. דומיניק תתקשר אליי. 3. השמש תשתחווה אלינו.

dominik

New member
אתה לא אוהב אותה.

1. היא באמת מכוערת 2. היא חרדיה (או לפחות בדרך) 3. היא גרה מאחורי גבעות הערפל, פניה שניה אחרי יער האופל 4. לא קוראים לה דומיניק, זה על שם דומיניק פראנקון מ``כמעיין המתגבר``. השם האמיתי שלה אפילו יותר גרוע. 5. בזמן האחרון היא באמת משתדלת להגמל מרציחת קטינים... 6. היא לא בלונדינית 7. בבקשה אל תאהבו אותי, זה מפחיד.

aphrodite

New member
אישה..אל תתני לזה לחמוק לך מבין האצבעות

נדירים הבחורים בימינו שבכלל מבינים את משמעות המושג אהבה. אז יכוללהיות שהוא נסחף קצת..זה מה שהופכאותו ליותר מיוחד

מתח

New member
המממם

1. כל הבנות לא אוהבות את איך שהן נראות.. מאחר ו-80 נהגים ערביים התמוגגו ממך, אני בספק. 2. באמת? אגב, אני מקווה שאת לא רצינית בקטע של פינקי אנד דה פלויד.. את יודעת, לא כל הערבים רשעים מרושעים. 7. (אוקי, אז סדרות זה לא החלק החזק שלי) אני לא רואה מספר אייסיקיו.. :)

גרררר אני חייב פה להכנס לשיחה ...

אם אני מבין אותך נכון מה שאתה אומר זה בעצם ``באמת הקשבת לפינקי אנד דה פלויד הזה?? הרי הוא מטומטם .. `` תשמע חבר .. דומיניק .. היא חכמה ! בערך כמוני .. ויודעת טוב מאוד שכל הערבים בהמות שלא רצויות פה ... אל תהרוס אותה ! יא לא אוהב Welcome to the machine שכמוך ! הכל כמובן ברוח טובה ..

מתח

New member
פינקי

תשמע, אני מכבד אותך והכל, אבל ממש לא מכבד או מרגיש חלק מהדיעות שלך של ``להרוג את כל הערבים``, וההערה שלך לגבי ``להשפיל את הבחור`` לא הייתה במקום - לפי דעתי. אבל אני מניח שאני לא צריך להתערב, הרי זה בינך לבין דומיניק, וכולנו יהודיםםםםםם. כשזה יגיע למצב שבו הדיבורים יהפכו למעשים, אני אהייה שם. לגבי השיר - הגבתי רק עכשיו (לא שמתי לב שעניתם לי).. ולגבי שינוי של דומיניק - אין משהו שאני אוכל להגיד שישנה את דעתה, אני יכול להגיד לך זאת, ותהייה סמוך ובטוח שזה נכון. אז אל תדאג, היא תישאר כמו שהיא.

יש לי הרבההה מה להגיד ...

אבל אין לי כוח רק שתדע משהו אחד .. כמו שדומיניק אמרה .. לפעמים צריך ללכת נגד המוסר ואני יודע שלא תשנה אותה .. כמו שאני יודע שלא ישנו אותי .. :) ואני לא יכול לקרוא את התגובה שלך בגלל שהפורום הזה כל הזמן תקוע לי ! אני הולך לראות NBA ביי

kirk hammet

New member
אתם שמים לב לזה ?

אתם שמים לב לעובדה המצערת שכשאתם אומרים להרוג את כל הערבים אתם נשמעים בדיוק כמו הדגנרטים הכי גדולים מהצד השני ???? אני למען האמת לא ממש מכיר ערבים באופן אישי , אבל בימים כתיקונם יש יחסים סדירים לגמריי , לא יחסי שנאה בין היהודים והערבים , ולכל מי שלא יודע , בעבר הסתדרנו נפלא איתם , רק מה , החלטנן להיכנס חזרה לארץ הזאת אחריי גלות של מאות שנים ... אם לא למדתם על זה , תור הזהב של יהדות ספרד הייתה תחת שלטון המוסלמים ....... מה השתנה ??. שיש דגנרטים כמו זאבי , שרון , ערפאת , והחבר כנסת הזה מבל``ד , לא זוכר איך קוראים לו ...

מתח

New member
אפרודיטה

אהממם, אני מתח, ואני אשמח אם תכתבי הודעות קצת יותר מלאות כמו החברים שלנו פה ולא הודעות צ`אט :) אבל זה רק אני.

aphrodite

New member
ובכן מתח.. מה ישלכתוב? מאוד משעמם לי ואני מנסה להעביר את הזמן עדיום שישי הגדול..אני מאוד מתרגשת כי אני עומדת

לפגוש את הבחור..התחתנו לפני שבועוהכל בסדר עד עכשיו. ביום שישי ניפגש לראשונה. איזה מתח!..ומה מתח אומר על כל זה?

מתח

New member
אני מבין מכל העניין שאת מהמגזר ה..

חרדי? נעים מאוד, אני אלון ואני אתאיסט :) הפכים, הידד. מה אם לא תאהבי את הבחור? מה אם הוא לא ייגע בך בלב או בכלל? מה תעשי?

אני בכל זאת אוהב אותך

1 ו-2 מבטלים זה את זה. אם את חרדייה את לא מודעת ליופי שלך, זה מן כלל לא כתוב כזה. ויש עוד כלל , קצת גזעני, כזה שאומר שכל הדתיות הלבנות -יפות וכל השחורות(או בשביל להיות פוליטקלי קורקט- חומות למחצה או שחומות עור)- מכוערות . כמובן מלבד יוצאות מהכלל. ואל תפחדי ממני. אני בא אלייך עם לפיד האהבה. מי אנחנו שנכבה אותו שתחילת הדרך? ותודה לקול הצרוד שלי על הדימויים, כל הזכויות שמורות לקולות צרודים של תיפוסים סכיזופרנים בע``מ. ומצטער שלא עניתי לכולכם, למרות שנמלאתי בפרץ כתיבה בלתי נגמר. אני מנסה לא להוציא ממני את מעט מהמסתוריות שנשארה לי. (אם שם כמו החרא(חוזר) כמה מיסתוריות כבר יכולה להיות לך?) ערן האוהב מאוד. כרגע. ואיך שזה נראה , לנצח. או עד שאהפוך לסנילי.

aphrodite

New member
מה אתה יודע על אהבה?

חווית בעבר את התחושה שמאחורי ארבעת האותיות?

nocturnal_

New member
מותר?

אני לא רוצה להיות חטטן או משהו, אבל סתם שאלה. לחרדים מותר אינטרנט? או שאת לא באמת מאוד חרדית, או שאולי ההורים לא יודעים ? סתם תהייה שעלתה במוחי....

למעלה