אהבתי לערן.

_snufkin_

New member
אהבתי לערן.

טוב, אז הנה שבתי לי מגלות של תשעה ימים בנכר. סמינריון של "בת עמי" יכול להיות דבר משביז למדי, בעיקר בסביבות הזמן שאת מגיעה לשעה השלישית שלו וקולטת שאין לזה כל כוונה להסתיים בקרוב. ואם זה עדיין לא ממלא אותכם עד גדותיכם באושר, אז הנה עוד חדשות טובות: סגרתי שירות לאומי. כל מעריציי באשר הם יוכלו לראות אותי שנה הבאה בחיפה, עיר הקודש, מגישה לבגרויות ב"שוהם" ואולי גם ב"שוב". אני די בטוחה שמי שמכיר את בתי הספר האלה יחרוג ממנהגו ולא יפרסם לי תגובות "יא משתמטת אחת". מבחינת בילוי חביב של שנה בסטאלבט של קו החזית, "שוב" ו"שוהם" הם בערך סניף החיזבאללה הראשי של עזה. והנה מה שלמדתי בסמנריון: * אם תלמיד שואל אותך האם את בתולה, תתעלמי ממנו. *אם מקדם אותך ציור של איברים אינטימיים במרכז הלוח, תמחקי אותו ואז תתעלמי ממנו. *אם תלמיד מאונן לך בזמן השיעור, העירי לו בעדינות, הביאי סמרטוט, ואחר כך התעלמי ממנו. *אם אחד או יותר מתלמידייך סובל מהטרדה מינית, פיזית, רגשית או הזנחה בזמן השיעור, בצעי בו הנשמה מלאכותית, הזעיקי אמבולנס ועובדת סוציאלית, ואחר כך תתעלמי מכל הקשור בעניין. ארבעה כללים פשוטים. כמה שאני אוהבת את מערכת החינוך. אבל כל זה בשנה הבאה, (אין אינטרנט בדירת השירות שלי, אז אני מתחילה לקטר כבר עכשיו), הנה מה שאני מנסה להגיד עכשיו: בסימנריון הבנתי שאני פריקית. באמת. לא "פריקית" במובן של שלושה עגילים באוזן וכובע מצחיק שגורר תגובות "הנוער של ימינו" מכל מיני זקנות ש"כשהן היו קטנות...". אני מדברת במובן האמיתי שחל המילה, המובן באמריקאי המקורי. freak זה מישהו שאף אחד בעולם לא משדר בגלים שלו. שמוקף באנשים שאין להם שמץ של מושג מה עובר עליו או איך לעזור לו, שמשהו בתוכו, איזו חתיכת פאזל מעוותת, פשוט לא מתחברת לשום דבר. זה *לא* משהו טוב. תראו: ארבע בנות בחדר, 216 שעות ביחד, משהו לא בסדר. ואז פתאום את קולטת: אף פעם לא דיברתם על משהו שלא קשור באופן כזה או אחר לארוחת הצהוריים האיומה במקום הזה, (שני היוצאים מהכלל הזה הם שירות לאומי ודיאטות, וגם זה רק במקרים קיצוניים). פתאום את קולטת שהמבט הזה בעיניים שלהן כשאת מתחילה לדבר על "מילכוד", יופיע שם כל פעם שתתחילי שיחה שנראית לך מעניינת. שההומור השחור שלך לא מצחיק אותן, שהן לא אוהבות את השירים שאת אוהבת. שהן צועקות שאת בלאגאניסטית, שהן רוצות לחבק אותך ולמרוט לך גבות. שאף אחד לא מבין אותך. וזה נשמע סנובי לאללה, אחד ממשפטי גיל ההתבגרות האלה, בין "אין לי מה ללבוש" ל"אמא ואבא תרדו ממני". אבל זה יכול להיות הדבר הכי נורא בעולם, להרגיש שכל היקום מנותק ממך בצורה כל כך דראסטית. כמובן שאפשר להעמיד פנים. אז הנה, תשעה ימים של סחבקיות מאולצת ו"ואו, הדבר הזה שאת עושה בשיער.." ו"איך היתה מסיבת הסיום שלכם?" וחיוכים. ואז את חוזרת הביתה, ואין לך כלום. אפילו לא את עצמך, כי עצמך עדיין מתלבטת אם שווה לה לחמצן או לעשות חינה. והפה שלי כואב מרוב חיוכים. הדבר העצוב הוא, שפנקס הסמנריון שלי מלא בדברים כמו "רחלי, את חמודה לאללה, תתקשרי אלי". אני רוצה לברוח לאלסקה, ולחיות את חיי בתוך איגלו מבודד. אני לא רוצה להיות חמודה. רק תבינו אותי, לעזאזל. ובנימה אופטימית זו להודעה הזאת אין שום קשר לערן, סנופקין

superman

New member
קראתי עד הסוף...

כזה טיזר לא רואים כל יום... ואני קורא וקורא... רק עוד חצי הודעה, רק עוד 10 שורות, רק עוד 5 שורות רק עוד שורה, ואני כל הזמן חושב איפה אני(או לחילופין החרא) נכנס לעניין. התבאסתי:) ערן

_snufkin_

New member
אויה...

אפשר להגיד שזאת היתה המטרה, רק שזה היה אמור לבאס את ערן החרא,(שאני נוטרת לו טינה מסיבות השמורות עימי וכנראה גם עימו) ולא אותך. אותך אני באמת אוהבת, אז הנה פסקה שלימה שמוקדשת רק לך: *אהבתי לערן* לפעמים אני חושבת על אנשים בצ´ט כעל יותר מאוסף אותיות על נייר, אוסף דעות אינפנטיליות או תמונות קומוניסטיות זולות. היתה לי תיאוריה פעם, שכל חברי הפורום הם בעצם קבוצה של איזה חמישה אנשים, שכותבים לפעמים בניקים שונים. נעל לדוגמא נורא הזכיר לי את N0, ולקח לי המון זמן להבחין בהבדלים בכתיבה בין יערה למיכל. התיאוריה שלי התמוטטה סופית כאשר סופרמן נכנס לפורום. חוץ מתקופת לקס לותור (הקצרה והלא מובנת לי עד היום), רוב הדברים שערן כותב מתאימים רק לערן. זה יכול להיות בגלל שהבנאדם מבוגר מרוב האנשים פה באיזה שנה שנתיים (פורום סקס גוזל את טובי בנינו), או בגלל שבנאדם שמחליט לקרוא לעצמו על שם גיבור מיתולוגי מסדרות טלויזיה חייב להיות מיוחד (אם לא אני הייתי כותבת את המשפט הזה, הייתי ממש אוהבת את הרעיון), או שאולי הוא סתם כזה. ואולי זה המדים הסקסיים? כנראה שזה המדים הסקסיים. בכל מקרה, אתה שווה, בנאדם. ("האם זה מטוס? האם זה ציפור?..") חופשי. סנופקין.

superman

New member
אני? מיוחד?

אני סתם Regular joe. שתי הערות: 1) אני נראה נורא במדים. 2) הניק שלי נובע מהעובדה שהמקוריות היא ממני והלאה. בכל מקרה, התרגשתי עד דמעות- ערן love is in the air?

יש סיברה שסנופקין היא דומיניק.

שניהן נקראות רחל. שניהן כנראה יעשו בסופו של דבר שנת שרות. אבל יש הסדלים נורא גדולים, מה שאומר שאו שדומיניק התחילה לדבר אחרת ולחשוב אחרת או שזו פשוט לא היא. ואתם יודעים טוב מאוד שדומיניק כבר הרבה זמן לא מדברת איתי. לאיפה היא נעלמה?

_snufkin_

New member
רצחתי אותה.

היא הייתה טובה מדי. וזה, כידוע, הפריע לי לשנוא אותה.

נעל

New member
הצטרפי לקומונה הקרובה לביתך

מזל שיש 6,172,746,077 אנשים בעולם, וביניהם לפחות כמה עשרות אלפים עם פוטנציאל להיות החברים הטובים ביותר שלך (מיכל כבר מכירה לפחות את מחציתם). אבל נעל משערת שמחוץ לסמינר אין לך יותר בעיות. היא מבינה את התסכול, אבל הקשיים אולי נובעים מהריחוק מן הממוצע. זה לא דבר כל כך נורא. חיים מועשרים יותר, ואם לא להשתמש דווקא בביטוי הזה - הם סובבים סביב דברים שונים. מצד שני, ללא הצורך שלך בחיים כאלה לא היו נוצרים הקשיים, ולא היית שמה לב לחסר. (צורך מקולל?) וכאן ממשיך מעגל של מחשבות שחוזרות על עצמן. זה היה סמינר כל כך אישי? רק ארבע בנות? נעל

למעלה