אהבתי הראשונה....

ב א ר י

New member
אהבתי הראשונה....

היום שמעתי את השיר,שתמיד גורם לי להיזכר באהבתי הראשונה בגיל 12,שמה היה יונית ואכן אהבתי. בכל עת שאני שומע את השיר הזה,אני עוצר מתעסוקתי ופשוט שר ומקשיב לו בליבי. הנה השיר לפניכם,שיר שאני אוהב מאוד. לאהוב כמו גדול/חיים משה. ישבתי אחרייך רואה רק צמותייך ונגעתי בם בקצות האצבעות משכת אותם לפתע רגזת עליי לרגע ואמרת לי,שזה לא יכול להיות כן,גם לב קטן מאוד בפנים יכול לכאוב חזק גם לאהוב כן גם ילד קט יכול בכל הלב בקול לאהוב כמו גדול ישבתי אחרייך זכרתי את עינייך שהים בהם נשטף כחול עמוק אמרתי שמך בשקט ידי שוב מתקרבת ולחשת לי שוב כועסת,די כבר שתוק כן,גם לב קטן מאוד בפנים יכול לכאוב חזק גם לאהוב כן גם ילד קט יכול בכל הלב בקול לאהוב כמו גדול נשבעתי את יודעת יותר בך לא לגעת כן אפילו לא בקצות האצבעות פתאום היד עצמה משכה לך בצמה אלייך הידיים מעצמן הולכות כן,גם לב קטן מאוד בפנים יכול לכאוב חזק גם לאהוב כן גם ילד קט יכול בכל הלב בקול לאהוב כמו גדול לאהוב כמו גדול..... צריך פשוט להקשיב לשיר עם הלחן עצמו. הוא כל כך מדבר אליי. בארי

בקשה מיוחדת וחשובה !!!

בארי שלום ! היום פורסמה בפורום ספרות ושירה הודעת מנהלת הפורום ,בחיזוק ``יועצת משפטית`` כי אסור להעתיק,לפרסם ולהשתמש אף במילות שירים שזכויותיהם שמורות ,לכל מטרה שהיא,ללא קבלת היתר מבעל הזכויות. לכן,הבאת הציטוט של השיר הנ``ל מהווה הפרת חוק הגנת זכויות יוצרים (לטענתם). הבעתי שם את תמיהתי אם אכן החוק נוגע גם לפרסום בפורומים האינטרנטיים. אין ספק שיש להיוועץ ביועץ המשפטי של ``תפוז, ולהגיע להחלטה אחת אשר תחייב בכל הפורומים של ``תפוז`` ואת כולם !!! אין להסתמך על ``חוות דעת `` של יועצת שהינה גולשת וירטואלית כמונו אך מאידך לא יכול להישאר המצב בלתי נהיר וברור !!! אבקשך לברר תגובה מוסמכת בהנהלה ולדאוג שההנהלה תפיץ הוראות אשר יחייבו את כולנו. !!!! תודה מראש...

ייטב

New member
מתנצלת מראש

יונית את חייבת לשוב לפורום הכרויות זה לא אותו הדבר בלעדיך.

בארי ,לאן נעלמת ????

מבין שלא הגבת לאף הודעה בפורום כבר במשך יומיים . מאחר והנושא חשוב החלטתי להקפיץ... מקווה שהעדרותך איננה בשל סיבה גרועה...

באריייי גם אני מצתרפת לשואלים

היכן אתה? מתגעגעת, רוצה לראותך, לקרוא, לשמוע, איפה אתה. יונית

ב א ר י

New member
שלום לידידיי ולידידותיי...

הנה אני כאן ואני עכשיו קורא הכל ומגיב למה שצריך. אני שמח לדעת שאין לי עבודה היום. תמשיכו כך ויהיה בסדר. ארבל,אני מנסה לקבל תשובה לשאלתך. אתה תדע ברגע הראשון שזה יגיע אליי. בארי

למעלה