אהבתי הראשונה...

heeooooo...

mizedeooooo.... day light come and me wanna go home

Sparker

New member
תראו מי פה...ועוד עם האייקון המתאים

מהמצב בליקס??? מה את אומרת
נשריין שרשור אחד בשביל הואן-גוחית וה"יצירתיות" שלה?? 8 וחצי שעות למבחן, אני יודע חצי, והולך לישון... כמו תמיד כועס על עצמי שנזכרתי לתפוס קצב רק ביום האחרון... לילה טוב אירופה
Don't let the bed bugs bite....

אה עכשיו הכל ברור...

2 הודעות שכותבים במצב של אי שפיות ומחברים אותם יחד כדי שזה יראה כאילו אני כותבת מהאגף הסגור.... בכל מקרה....ראיתי כתבה...וככל הנראה יהיה לך תור של 2 קילומטר כדי לקחת את הכרטיסים שלך למופע...תכין אוכל וכאלה... אני אלך לישון...יש לי רבוטה מחר בבוקר... בהצלחה במבחן! (אם לא הולך תפנה לדודה שלי...נסדר משו) לילה טוב !!

blixgirl

New member
ספרקיטו

בהצלחה במבחן יקירי ובוא נחליט שלגבי הדגירה למבחן הנ"ל,זו לא הכמות אלא האיכות....בקשר לשריון סבבי אני איתך! לילה טוב? כבר הלכנו לישון ? בליקסי

Sparker

New member
בוקר טוב צוהל הרחוב. לאן? לאן?

למבחן
אבל אני לא רוצה ללכת
|אייקון של Sפארקר נאחז חזק בכיסא אבל כבר עם המפתחות של האוטו ביד... משלים עם הגזירה| זו לא הולכת להיות חוויה נחמדה...

een ogenblik

New member
אני מחזיקה אצבעות

(לפחות עד שאחי יחזור מן הריצה). תבוא לספר איך היה?

Sparker

New member
תודה... אבל ../images/Emo122.gif

היה נורא. נורא קשה. זה היה כאילו זה מקצוע אחר... יצאתי אחרי 10 דקות...
אני מדופרס. ועכשיו אני שוקל אם לגשת למבחן הבא ב 5/9 או להתרכז רק בזה של ה9/9... שנה הבאה הולכת להיות מ-א-ו-ד ארוכה ועמוסה...
תודה בכל מקרה...

een ogenblik

New member
זה הכל אשמתי, התחלתי להחזיק אצבעות

מאוחר מדי. האם יש סיכוי שתכנס לקצב לימודים לבחינה של ה5/9 היום? ואם תבטל את הכניסה לאותו מבחן, תיכנס לקצב לימודים למבחן 9/9 כבר היום? אם התשובה לשאלה השניה היא "לא לפני ה7/9", אולי כדאי להתייחס ל5/9 ברצינות, אם התשובה היא "כן", אלי כדאי באמת לעשות זאת. אתה רואה, ימי לימודי רחוקים ממני. קשה לי לתת תשובות פורודוקטיביות. לפחות תהיה לך חופשה בישראל להתאושש לפני שתתחיל השנה העמוסה שלך.

Sparker

New member
אגב "חופשה" בישראל...

יש שמועות שהלימודים יתחילו מוקדם, מה שאומר שכל ה"חופשה" שלי תהיה על חשבון ימי לימודים...
לא דרך מדהימה להתחיל את השנה... ואני באמת חושב שאני יכול להתחיל היום ללמוד חזק ל-9/9... אחרי סיאסטה ארוכה כמובן
ישנתי 3 שעות בלילה...

מה אתה בא לישראל?

יופי..בידיוק הבנאדם שחיפשתי! נגמר לי הקולה קאו אז בבקשה תביא לי קופסא...ובדרך..תביא גם מדלנס... YO SOY AQUEL NEGRITO DEL AFRICA TROPICAL

למעלה