אהבתי הגדולה

פיתויים

New member
אהבתי הגדולה

כורעת על ברכי, אתה שכוב על המיטה ורגליך נוגעות בריצפה. עיניי נעוצות בזין גדול וקשה המתנוסס מול פני. מלקקת את שפתי ומבט רעבתני בעיני. יכולה לחוש את פי מתמלא רוק חם ומתוק. מפשקת את שפתי אט אט, בעודי מתקרבת אל חלציך. נושפת אוויר חם על הביצים ועוצמת את עיני כשלשוני פוגשת את החיבור בין הביצים לגופך. איזה טעם... לשוני משוטטת ומלטפת. מענגת בלי לקפח אף ביצה. ידי מעשות את פנים ירכיך, מלטפות ומתקרבות זו לזו, אט אט. שואבת בעדינות ביצה שלמה אל פי ומהמהמת, יודעת שאתה אוהב את התחושה. מוצצת את בוהן ימין ונותנת לה שליטה מלאה שם למטה, לשוני ושפתי ממשיכות במשימה. וכעת, זהו החלק האהוב עלי: לשוני מלקקת את דרכה אל קצה הזין, לשון חמה ורטובה. וכאשר מגיעה לתותרת הכיפה (בעוד יד ימין ממשיכה ללטף את הביצים) מלקקת בעדינות יתרה סביב סביב... ובתנועה זריזה מחדירה את הזין אל פי. לא משנה כמה רחב וגדול אפתח, אף פעם לא אוכל להכיל את כולו... אני שואבת בעדינות ומעסה עם הלשון. פתמותי מתקשות, תחתוני נרטבים, אני עוצמת את עיני ויכולה לדמיין אותך בפנים. ועכשיו, בתנועה עדינה מחליפה את הידיים ומצרפת את יד ימין לעינוג סימולטני על הזין. בעוד יד שמאל מלטפת את הביצים עד החריץ, יד ימין אוחזת בתחתית הזין, פועלת בהרמוניה מלאה עם שפתי המוצצות בתאווה ולשוני המעשה בעדינות כל פיסה. מוציאה קלות ושוב מחדירה, מחליקה את שפתי ושוב מחדירה, שומעת את נשימתך הכבדה, מגבירה את הקצב ומוצצת אך כבר לא כל כך עדינה, שוב מגבירה ושוב עד שמרגישה אותך מקשיח ופי מתמלא בזרע חם וחמצמם. אתה מביט אלי ומחייך "זה מה שאני אוהב אצלך, לוקחת ומחזירה אותו נקי - כפי שהיה..."

לדעתי

זו לא פיתויים האמיתית. האמיתית היתה כותבת בלי שגיאים, ובלשון יותר מליצית. לתשומת.

פיתויים

New member
צודק,

זה באמת לא כל כך מושקע תירוץ: נכתב אחר יום עבודה ארוך ומפרך במיוחד... עמכם הסליחה

bugbuster

New member
הסיום "... לוקחת ומחזירה אותו נקי -

- כפי שהיה..." ..." עושה את כל הכתיבה מאוד תאור (ולא רע בכלל, לכתיבה מרשימה.) נהדר.

למעלה