אהבתי את השיר

danravia

New member
אהבתי את השיר

לא יודע איך לתאר את הימים הללו שאני עובר רוצה לתת לך אהבה ויותר אבל לנו זה לא מסתדר זוכר את הימים כשהיו עוד תקוות היינו יחד ובלי דאגות רוצה אותך ולא אחרות אך לא יכול איתך להיות אני בנאדם, אוהב ואומנם לא יכול להיות איתך יותר אני מוותר, עלינו הפעם לא יכול להיות איתך הלילה אז מה עושים, ואיך מנסים למצוא אושר ובלי אשמים רוצה לחיות בלי אי הבנות אז לא יכול איתך להיות אני בנאדם, אוהב ואומנם לא יכול להיות איתך יותר אני מוותר, עלינו הפעם לא יכול להיות איתך הלילה בנאדם, אשאר לעולם אל תגידי לי אני מוותר אני אסתדר בלעדינו הפעם לא יכול להיות איתך הלילה

מילים יפות...

שלום עליכם מלאכי השרת מלאכי עליון ממלך מלכי המלכים, הקדוש ברוך הוא. בואכם לשלום, מלאכי השלום, מלאכי עליון ממלך מלכי המלכים, הקדוש ברוך הוא ברכוני לשלום מלאכי השלום מלאכי עליון ממלך מלכי המלכים, הקדוש ברוך הוא. צאתכם לשלום, מלאכי השלום, מלאכי עליון, ממלך מלכי המלכים, הקדוש ברוך הוא.

הטרחתי אותך?../images/Emo67.gif

זה אחד מתכונות עםישראל.טרחנים. תשאלי את משה רבינו , בעצם. הכי פשוט, חומש דברים פרקים ראשונים

אני יודעת

שכשה` מצווה את משה למנות דיינים על עםישראל, הוא מספר לו על התכונות של העם, "טרחכם, משאכם וריבכם"

רiעה צxן

New member
מישהי

איבדה כאן הענווה.../tapuzforum/images/Emo13.gif טוב לא בדיוק צדקת |מוציא לשון|

רiעה צxן

New member
שאלה ראשונה!

שניים נפלו מארובה, אחד התלכלך ואחד לא התלכלך. מי צריך להתקלח?/tapuzforum/images/Emo13.gif

למעלה