אהבתינו....

אהבתינו....

גם לאחר המון שנים יחדיו מרגישה איך אתה בי מאוהב הרגשה כה נפלאה שהאהבתינו לא דעכה מרגישה את הקירבה כאילו הכרתיך בפעם הראשונה משמרים אנו את נישואיינו מטפחים את ילדינו ומוצאים זמן גם לעצמנו הכל נפלא פלא פלאים אהבה שכזאת רואים רק בסרטים אך אצלינו היא פה היא בפנים מאירה לנו פנים כאילו זה עתה ניפגשנו ולא חלפו מספר שנים אנחנו מאוהבים כזוג יונים ושיחיו הקנאים

תודה קליאו../images/Emo25.gif

כייף גם להשמיע

שייכת

New member
מאחלת לכם עוד הרבה שנים כאלה...

ו...תאמיני לי, כל עוד לא תנצחי אותו בשש בש, זה יקרה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז מה את אומרת על להבעיר את אש האהבה ולבשל לבן שלי כלה קטנה??? מואהההההההההההההההההההההההההה

שייכת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רואי תדאג שכשהוא יגיע לכלה הענוגה והחסודה שתארגן לו חיין הוא יהיה.. אממממממממ........ . . . . . . . . . . . . . איך אומרים?????? . . . . . . . . . . . . . . . . אהההההההההה נזכרתי.... . . . . . . . . . . . .. . . . מנוסה מינית.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מלח מים מלח מים...

שייכת

New member
צ´ירי בים, צ´ירי בום..

צ´ירי בום בום בום בום בום... מחכה להזמנה...

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

צ´מעתי את סגולה בפוגו תלווי לי קצת חחחחחח אש אהבה תמיד בוערת דואגים אנו לשמר את הגחלת והאמת המחשבה עלתה להביא לעולם איזה זעטוט או זעטוטה שששששש לא מגלה חחחחח

שייכת

New member
בטח התכוונת לזוועטוט/ה ../images/Emo6.gif

ואגב בפוגו, אני כבר אדומה... נושקת ל-2,400.....

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אם מור ת´שמע

הווווו הוווו איזה המולה היא אמרה לי שאת גדולה שאת סגולה ועכשיו הפכת אדומה בטח זה בגלל כל ה..... .. . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . .. . .מלח. . . . . . . . . . . . . . . . . .מים . . . .. . .. . . . . . . . . . .נעליים. .. . . . . .. . . .. . . . . . ירושלים
וואלה מהיום אני מאמצת תשיטה

שייכת

New member
טפווווווווווווווווווווווווווווווווו

אל תספרי לה תגידי לה שהפורום קרס תגידי לה שאין כניסה כי מאתחלים... אחרי ששיחקתי איתה, הפסדתי כמעט אלף נקודות ביומיים.... מישהו דיבר פה על שחור???? מלח מים, מלח מים, מלח מים....

גששבלש

New member
../images/Emo98.gif

תגידי את רוצה לעצבן את גאיה ואת אבא של גאיה שבונה סוף סוף לנשק את חמתו, גיסתו , כלתו כוסאחתו ילא תתחילי לחסות למוהר

שייכת

New member
מואההההההההההההההההההההההההההההההה

האמא של החתן הולכת להיות קיבוצניקית... על איזה מוהר אתה מדבר?! מקסימום פרה ושתי תרנגולות... וגם זה אחרי שאני בודקת שהיא בתולה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גששבלש

New member
../images/Emo24.gif

כפרותתתתתתתתת אני עלייךךךךךךך תתחילי לגנוב ביצים במחדר האוכל גאיה חולה על ביצים והלוווווווווווווו תרגיעי קניתי כבר חגורת צניעות

שייכת

New member
ויחידת דיור הכנת?!

מי יבנה יבנה בית ב... תדאג שתהיה שם גם יחידת הורים (הורה מכל צד)... חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ד ו ר י ן

New member
חןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo24.gif

מקסימה שכמוך אי אפשר אותך לא לאהוב אהבתי לקרוא על אהבתכם הנפלאה הייתי ממליצה לכמה זוגות לקחת דוגמא ואכן שהקנאים יחיו ויסבלו

תודה דוריןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo25.gif

לך אני מודה מעמקי הלב והנשמה את פשוט מדהימה ותמיד לי מגיבה את פשוט חברה טובה וזאת סיבה טובה למסיבה ומי שבא בא ומי שלא בה לא בא

למעלה